- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
-
- #1.221
beklerim hep evdeyimm ben zeyno nerelerde kaldııı acaba kızlarrrrr gene wc demi acaba
öyle güzel içli köfteyi ben yapsam bende yer yer mutlu olurdum şekerim ama nerde o hamaratlık :)
sunaaa hatırlatma şimdi de gülüyorummmm
zeynoda gelsin yarın :)))
ben yarın evimi toplıcam inşallah diyelim tabiiiii :) bu ara rüzgarın nereden eseceği belli değil malumunuzsonra saç vucut komple bir bakım yapıcam kendime..sonra kocama güzel bi yemek yapıcammmm sonrasını yazmıyayım :))
sefan olsun arkadaşımmmmmmutluluklara saadetlerrr
hadi sırayla çaldıralım zeynebi.
:)))))))))))))))))))))) kız caldıırmayın garibi kocasını dövüyordur şimdi girmeyın aralarına :)[/QU
enişteyide arada kkoruyup kollamak gerek.yazık kurtaaralım zeynebin elinden bari :)))
ben çaldırdım......
:)))))))))))))))))))))) kız caldıırmayın garibi kocasını dövüyordur şimdi girmeyın aralarına :)[/QU
enişteyide arada kkoruyup kollamak gerek.yazık kurtaaralım zeynebin elinden bari :)))
kocasını dövmeyen dizini dövermiş zeynepten öğrendim.
kocasını dövmeyen dizini dövermiş zeynepten öğrendim.
bu bir zeynep atasözü kızlar
kızzz ben yeneksizsiniz izlerken uyuyakalmışımmmmkoca da uyumuş berbaer dinlendik enerji topladık ahuhuhuhuuu
bu bir zeynep atasözü kızlar
adamı hazırola sokuyor :)))
adamı hazırola sokuyor :)))
ayyy daha da uykum gelmez hakkaten napçam ben yaaa
ayyy daha da uykum gelmez hakkaten napçam ben yaaa
benim gelio bile valla cnmmm çıkayımm malum biz uyuyoruzz başkabişi yokkkiyi gecelr hepinize muckkk
benim gelio bile valla cnmmm çıkayımm malum biz uyuyoruzz başkabişi yokkkiyi gecelr hepinize muckkk
iyi geceler gebecik
iyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?