çorludakiler nerdeler?????

ne bileym ya üzerimde nedense agırlık var.bende kacayım sigaramı içp kuzuma süt ısıtayım yatayım.ay yatmam bile olay ya :))) aaaa şimdi aklıma geldı beyazları asıcaktım ahhh ahhh bitmez benim çilem zeyneppp kaçırın beniiiiiiiiiiiiiii

bu arada seni çaldırıp ortadan kaybolan flz arkadasımız nereye kaybolduysa :) her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa iyi geceler kızlarrrrr öptüm hepinizi ben cıkıyorum.

ben de işleri iyice saldım yaaa yarın bi temzlik ve yemek şarttt :84: :104:

kıvançım kıvançımm kuzeyim başlıooo ben bi göz banyoseu edeyim

:)))))))))))) kız kocan görcek kıvancı vurmasın sonra

kızlar benim bugün cok kötü basım agrdı midem bozuldu.belirtiler migrene cok benzıyor ama inşallah değilimdir.gözüm anca acıldı.sizinde sesiniz cıkmamış anlaşılan.sunaaa bebişten haber vermedin?gördünüz mü bebişinizi

mrblar ya acaip bir baş ağrım vardı bahar yorgunluğu varmış snırsam ondan meliscim gördük bebişimizi 6 hafta 1 günlük kalbide atıyor tık tık tık hele gökan kalbini gördüya öldü bitti :) atamadı hala üstünden babalık piskolojisine girdiii şimdidenn

maşallah canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin..ben daha büyük sanıyordum 6 haftalık mış he yerim onu ben.

maşallah canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin..ben daha büyük sanıyordum 6 haftalık mış he yerim onu ben.

bende 7 haftalık sanıyodum geç döllenme olmuş ondan oldu böylee :) çok erkenden öğrendik valaaa bakalım günler nasıl geçecek

bende 7 haftalık sanıyodum geç döllenme olmuş ondan oldu böylee :) çok erkenden öğrendik valaaa bakalım günler nasıl geçecek

geçer geçer sen tadını cıkart hamileliğin.yalnız bu hızla gidersek çok gezmek isticek senın bebiş haberin olsun:)

sunacm benım midem basım hala kötü ben cıkayım yarın inşallah görüşürüz.

topik bizsiz kalmış bu gece :) kendime bi kahve yapayım da milletin dertlerini okuyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…