Corona aşısı olup hamile kalanlar

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar

Aklıma bişey takılıyor ben hamile kalmak istiyorum ama Corona aşısı olduğum için zamanında acaba çocukta sağlık sorunu yaparmi aşı?
Aşı olduktan sonra çocuğu olanlar yazarsa sevinirim çocuğunuz sağlıklı mı ? Yoksa bı problem oldumu ?
Tabiki olduysa bile aşıdanmi bilinmez ama dediğim gibi kafamı kurcaliyo..

Zaten çok korkak birisiyim hamile olduğum zaman çok korkarım çocuğa bişey olcak diye vs

İnşallah anlatabilmisimdir tşkler

3 aşı oldum birini gebeyken oldum. Bebeğim 13 aylık sağlıklı.

Aşı olduktan sonra hamile kaldım bebeğimde bi problem yok fakat aşı olmanızı önermem geçenler de bi Prof açıklama yaptı araştırmanızı öneririm ben tanımlanan tüm aşılarımk oldum ama şimdiki aklım olsa olmazdım tiroitim yükseliyor mesela doktora çıkıyorum biontech den kaynaklı diyor vs aşıdan sonra alerjik hastalıgı çoğalan çok kişi var yani araştırın bence ki çevremde aşı olmayan çok kişi var

Ben aşı oldum zaten o yüzden korkuyorum hamile kalırsam bişey olurmu acaba diye... Ama şimdiki aklım olsa bende olmazdım aslaaa tşkler

Ben doğumdan 3 ay sonra 1. Dozu 6 ay sonra 2. Dozu oldum. Şimdi hamileyim acaba bişey olur mu korkmaya başladım inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…