Merhaba, bininci korona konusunu açıyorum forumda herhalde. Önlem olarak neler yapıyorsunuz? Biz artık markete gidiyoruz oğlumu parka vs götürüyoruz kimse yokken bir de sadece bir komşu ile görüşüyoruz ama o komşunun ailesi biraz kalabalık hani gorumcesi kaynı filan geliyor , çocukları okula gidiyor
Eşim vakalar arttığı için artık eve kapanmamkz gerektiğini düşünüyor, ilk zamanlardaki hayatımızı niye surdurmuyoruz diye sorguluyor ama ben o kadar kapanmak istemiyorum artık çok sıkıldım. Cafe restoran gezen kişiler değiliz sonuçta , buradaki marketler de nispeten sakin ama tabi emin olamayız. Ama ilk çıktığı zaman hamileydim ve çok korkuyoduk ne oldgu bilinmiyordu. Haftada bir markete ihtiyaç için gidilecek aileden başka kimseyle gorusulmeyecek , çocuk hiçbir yere çıkarılmayacak, zorunlu olarak çıkarsak eve gelip hemen duş alınacak bunu istiyor , normalde de çok pinpirikli bir insan, ben her dışarı çıktığımda tedirginlik içinde suç isliyo gibi hissediyorum, komşu çocuğunu benimki ile oynasın diye çağırıyorum , pek bişey demiyodu yine başladı , yani arkadaşlarımi vs görüyorum hicbiseyddn geri kalmıyorlar cidden sosyal mesafeye uyarak geziyolar da , öyle olalım demiyorum ama tümden eve kapanmak istemiyorum.
Ama bir yandan da olur Corona kaparsak artık hasta olmaktan değil eşimin haklı çıkmasından korkuyorum çünkü bir ömür dilinden kurtulamam