Artik insanlari zincirle bile eve baglayamayiz cunku bikti herkes. En baslardaki 5 gun calis 2 gun tatilde evde otur donemi ise yarasaydi simdiye virus bitmisti. Neymis demek ki ise yaramiyormus. Herkesi eve kapatmak,okullari kapatmam guclu ekonomiyle mumkun ve o da Turkiyede olmadigindan yasaklarin geri gelecegini dusunmuyorum acikcasi. Para yok,hem herkesin maasini ode hem de isyerlerini kapat diye bir sey soz konusu degil.
Ben her zamanki gibi yasiyorum. Eskiden de ev gezmesine gitmezdim,ama misafir alirdim. Simdi almiyorum cunku herkes toplu tasima kullaniyor,sokakta merdivene oturdugu kiyafetiyle gelip koltuguma oturmasindan hoslanmiyorum. Eskiden de igrenirdim ama mecburen kabul ederdim misafiri. Kurtuldum simdi
Cocugum var,sadece ilk 2 yasa kadar onunla avmye gitmistim. Son 3 yildir avmye gitmiyordum birlikte,gelisimine engel olarak gordugum icin. Markete de goturmuyorum eskiden beri. Zararli yiyecekleri gormesini ve almasini istemedigim icin.
Sokakta giydigim kiyafetle evde oturmam,cocugumu da oturtmam. Eve gelince elleri yikayip kiyafet degistiririz. Marketten aldiklarimi silmeden dolaplara yerlestirmem. Bunlari eskiden beri yapiyorum koronadan degil.
Disarida yemek yedigim yerler bellidir,her yerde oturmam, her seyi yemem. Gece hayatina eskisi gibi devam ediyorum sadece mesafeli oturuyorum. Sinemaya tiyatroya gidemiyorum cunku kapali alan. Bir de maske takiyorum. Hepsi bu. Kisisel temizlik bende korona oncesinde de ayniydi,insanlar benden daha pisti genel olarak. Ama herkesin bir duzeni bir alisilmisligi var ,herkes bildigi gibi yasiyor.