İlk korona yasağı geldiği gün bebeğimin 40 ı çıkmıştı. Yazın müstakil villa kiralayıp tatile gittik 4 gün kimse ile aynı ortamda bulunmadık. Bir aydır da iki defa abime gittim ama çok pişman oldum ikinci seferde çünkü abim de öğretmen ve okula gitmiş oldu. Görüşmüyoruz kimse ile bebek ve ben çıkmıyoruz. Eşim internetten alamayacağımız şeyler için markete ve kızımı götürmek için rehabilitasyona gidiyor evden çalışıyor bunlar dışında. Bir de ben bazen sabah erken saatte yürüyüş yapıp geliyorum tek başıma. Alıştım aslında genel olarak ama bebeğim çok asosyal büyümüş oluyor.Merhaba, bininci korona konusunu açıyorum forumda herhalde. Önlem olarak neler yapıyorsunuz? Biz artık markete gidiyoruz oğlumu parka vs götürüyoruz kimse yokken bir de sadece bir komşu ile görüşüyoruz ama o komşunun ailesi biraz kalabalık hani gorumcesi kaynı filan geliyor , çocukları okula gidiyor
Eşim vakalar arttığı için artık eve kapanmamkz gerektiğini düşünüyor, ilk zamanlardaki hayatımızı niye surdurmuyoruz diye sorguluyor ama ben o kadar kapanmak istemiyorum artık çok sıkıldım. Cafe restoran gezen kişiler değiliz sonuçta , buradaki marketler de nispeten sakin ama tabi emin olamayız. Ama ilk çıktığı zaman hamileydim ve çok korkuyoduk ne oldgu bilinmiyordu. Haftada bir markete ihtiyaç için gidilecek aileden başka kimseyle gorusulmeyecek , çocuk hiçbir yere çıkarılmayacak, zorunlu olarak çıkarsak eve gelip hemen duş alınacak bunu istiyor , normalde de çok pinpirikli bir insan, ben her dışarı çıktığımda tedirginlik içinde suç isliyo gibi hissediyorum, komşu çocuğunu benimki ile oynasın diye çağırıyorum , pek bişey demiyodu yine başladı , yani arkadaşlarımi vs görüyorum hicbiseyddn geri kalmıyorlar cidden sosyal mesafeye uyarak geziyolar da , öyle olalım demiyorum ama tümden eve kapanmak istemiyorum.
Ama bir yandan da olur Corona kaparsak artık hasta olmaktan değil eşimin haklı çıkmasından korkuyorum çünkü bir ömür dilinden kurtulamam
Zaten kimsenin olmadığı açık havada maska takmak mantıklı değil ki. Tek başına arabanla yolculuk yaparken de maske takmak mantıklı değil ama onu yapan da varHayatıma kaldığım yerden devam ediyorum çalışıyorum ve her gün toplu taşıma ile eve dönüyorum sabahta servis kullanıyorum. Avm ye 2 kez gittim bu süreçte ama her hafta pazara markete gidiyoruz ailecek. Haftasonları açık hava yerlere gidiyoruz ama birkaç kez restaurant ta yemekte yedik açık alanda oturup. Günlük hayatta zaten ev gezmemiz yok, yemek evde yapılır ve yenir, işe evden götürürüm yemeğimi. Bazen dışarıdan söylediğim oluyor belli yerlerden. iş ev arası takılıyoruz. Kızımda okula devam ediyor anaokulu 5 tam gün.
Maskemiz kolonyamız ile takılıyoruz ama hayattan vazgeçmedik. Kimsenin olmadığı yerde maske de takmıyorum açıkcası oksijen almak varken risk teşkil etmeyen bir alanda maske takmak bana gereksiz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?