• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testi yaptırmam istendi ama...

Hastaneden hastaneye bile bu durum değişiyor ilk testimi kendimi iyi hissetmiyorum dedim yaptılar, ikincide farklı devlet Hastanesi'ne gittim griptim, sadece grip olduğum için yapamayacaklarını söylediler öksürük nefes darlığı Tat alamama da var dedim yaptılar pozitif çıktı. Yalan söylemeye mecbur bırakıyorlar yapacak birşey yok.

Çalıştığım kurum benden corona testi yaptırmamı ve sonucumu onlara vermemi istedi. Ancak bireysel olarak halledin dendi. Özel hastanelerde corona testi yaptırmak çok pahalı, mümkün değil yaptıramam. Devlete gitmeyi düşündüm ancak özel hastanede test yaptırmış bir yakınımın dediğine göre önce devlet hastanesine gitmiş ve hiçbir hastalık semptomu göstermediği için yapmamışlar. Benimde hiçbir sağlık sorunum yok şu anda, corona olma şüphesi içinde değilim. Kurumun benden test istediğini de dair yazılı beyanım da yok. Sözlü olarak istendi. Sizlerden fikir almak istiyorum.

Calistigin kurumu sikayet et bence test istiyorsa parasini verecek devlet belirtisiz yapmiyor. Bi hastaneyle anlasmalari lazim en azindan yuz 80 i filan karsilasinlar yanii

Esimin belirtileri oldugu halde bogazinda iltihap var dediler gonderdiler bende kotu olunca gittim. Cunku gorustugumuz birinin testi pozitif cikti. Temasliyim deyince bana yaptilar. Pozitif cikti. Esimede ayni gun yapildi o da pozitif. Ama o sekilde 3 gun calisti. Ben anlamiyorum bu sistemi.
Ondan sonra hastalığı yaymayın diye sağlıklı insanları önlem adı altında evlere tıksınlar... Nasıl yayıldığı belli 😔

Ayni sey mart ayinda benim de basima geldi. Bende ozel bir anaokulunda kurum muduru olarak calisiyordum. Esim Prag'a ucak bileti almisti ve daha Turkiyede ve Pragda vaka yokken subat sonunda bizde tatili gerceklestirdik. Martin basinda kuruma geldim ve kurum sahibi velilere tatile yurt disina gittigimi soylemis. Turkiyede de o zaman bir vaka var ve benim durumum gayet iyi hic bir belirtim yok. Veliler benden korona testi istemisler, aksi taktirde cocuklarini okuldan alacaklarmis. Kurum sahibi de benden bir hafta once Yunanistandaydi. Bende tamam dedim o zaman vaka da yok hastanelerin bundan haberi de yok. Anadolu yakasinda yaklasik 5 6 devlet hastanesi gezdim. Hic biri belirti olmadan yapamayacaklarini soyledi o zaman vaka da olmadigi icin cok fazla ciddiye bile almadilar beni. Sonra okula geri dondum dedim belirtim yok yapilmiyor, baktim bunlarin uslubu degisti degisik hal ve hareketlere girdiler. Mobbing yapmaya basladilar bende istifa edip cikmistim. Gercekten kurumsal olmayan okullardan uzak durmak gerek, butik okullar basa bela. Veli kaybetmemek icin elinden ne geliyorsa yapiyorlar. Kendinizin de Yunanistan geldigini velilerinize soylediniz mi belki suan sizde bu virus var ve siz bulastiriyorsunuz demistim cikarken. Sonra ben isten ciktim hala bana mesaj atip baski yapmaya devam etti ama test yaptirmadim. En son veliler sizi mahkemeye vericek o halde dedi bende peki verin bende sizi mobbingten dolayi veririm dedim o zaman mesajlar kesilmisti 😊 egitim sektorunde calismak malesef cok kotu hele bu bir de butik kurumsal olmayan bir okulsa daha da kotu.

Başınıza gelenler için çok üzüldüm. İlk zamanlar olduğu için sizin test yaptırmanız mümkün olmamış. Yurt dışı tatilinde olduğunuz bilgisinin verilmesini saçma buldum, izinli demek yeterliydi. Gerçekten çıkış yapmanız iyi olmuş, daha güzel bir iş bulmanız dileğyle.

Benim olayımda malum öğrenci bu hafta derslerime gelmedi. Derslerimden kaçmak için uydurduğunu düşünmeye başladım, çünkü birebir eğitime en çok ihtiyacı olan ögrencilerden birisiydi. Dersi sevmiyorum demektense öğretmeni sevmiyorum, gitmeyeceğim demek daha mantıklı geldi sanırım. Veli öğrencisinin kaydını almadı, diğer derslere geliyor öğrenci. Benim dersime test sonucumdan sonra da gelmezse bahanedir gerçekten, çünkü derse çok ihtiyacı vardı.

Başınıza gelenler için çok üzüldüm. İlk zamanlar olduğu için sizin test yaptırmanız mümkün olmamış. Yurt dışı tatilinde olduğunuz bilgisinin verilmesini saçma buldum, izinli demek yeterliydi. Gerçekten çıkış yapmanız iyi olmuş, daha güzel bir iş bulmanız dileğyle.

Benim olayımda malum öğrenci bu hafta derslerime gelmedi. Derslerimden kaçmak için uydurduğunu düşünmeye başladım, çünkü birebir eğitime en çok ihtiyacı olan ögrencilerden birisiydi. Dersi sevmiyorum demektense öğretmeni sevmiyorum, gitmeyeceğim demek daha mantıklı geldi sanırım. Veli öğrencisinin kaydını almadı, diğer derslere geliyor öğrenci. Benim dersime test sonucumdan sonra da gelmezse bahanedir gerçekten, çünkü derse çok ihtiyacı vardı.

Ah bu cocuklar, muhtemelen dediginiz gibi derste zorlandigi icin bahaneler yaratarak ebeveynlerini de yanlis yonlendirmistir. Insallah sonucunuz negatif cikar, hem sizin sagliginiz icin hem de baska bahaneleri kalmamasi icin bu sacma can sikici seylerle ugrasmak durumunda kalmazsiniz 🌸

Ah bu cocuklar, muhtemelen dediginiz gibi derste zorlandigi icin bahaneler yaratarak ebeveynlerini de yanlis yonlendirmistir. Insallah sonucunuz negatif cikar, hem sizin sagliginiz icin hem de baska bahaneleri kalmamasi icin bu sacma can sikici seylerle ugrasmak durumunda kalmazsiniz 🌸

Çok şükür negatif çıktı, kuruma ibraz ettim, sağolun güzel dilekleriniz için.

Hastaneden hastaneye bile bu durum değişiyor ilk testimi kendimi iyi hissetmiyorum dedim yaptılar, ikincide farklı devlet Hastanesi'ne gittim griptim, sadece grip olduğum için yapamayacaklarını söylediler öksürük nefes darlığı Tat alamama da var dedim yaptılar pozitif çıktı. Yalan söylemeye mecbur bırakıyorlar yapacak birşey yok.
Test sayısını kısıtlayan ve belli kriterler koyan devlet, kafalarına göre çalışanlarından test isteyen kurumlar, bu testi yaptırmak için semptomları hakkında yalan söyleyen hastalar.. Bu durumda doktorlar zaten az güvenilen hasta öyküsüne hiç güvenmeyecek, zamanla binbir şikayetle gelen vakaların hafif vaka yada önemsiz başka bişey olduğunu anladıkça gerçekten ciddi şikayetleri olanları atlayacaklar...Devletin sağlık sisteminin olanaklarını arttırıp halkı bilinçlendirmesi lazım.

Test sayısını kısıtlayan ve belli kriterler koyan devlet, kafalarına göre çalışanlarından test isteyen kurumlar, bu testi yaptırmak için semptomları hakkında yalan söyleyen hastalar.. Bu durumda doktorlar zaten az güvenilen hasta öyküsüne hiç güvenmeyecek, zamanla binbir şikayetle gelen vakaların hafif vaka yada önemsiz başka bişey olduğunu anladıkça gerçekten ciddi şikayetleri olanları atlayacaklar...Devletin sağlık sisteminin olanaklarını arttırıp halkı bilinçlendirmesi lazım.

Benim vicdanım rahat etmedi, buradaki üyelerin yönlendirmesi ile ucuz bir yer buldum, orada test yaptırdım. Hasta hissetmiyorum, işten istiyorlar dedim direkt.

Benim vicdanım rahat etmedi, buradaki üyelerin yönlendirmesi ile ucuz bir yer buldum, orada test yaptırdım. Hasta hissetmiyorum, işten istiyorlar dedim direkt.
Sizi tebrik ederim. Zaten size yapılan mobbinge de üzüldüm. Umarım en yakın zamanda hakettiğiniz kadar iyi bir işiniz olur yada mevcut işiniz istediğiniz kadar iyi koşullara sahip olur.

Çalıştığım kurum benden corona testi yaptırmamı ve sonucumu onlara vermemi istedi. Ancak bireysel olarak halledin dendi. Özel hastanelerde corona testi yaptırmak çok pahalı, mümkün değil yaptıramam. Devlete gitmeyi düşündüm ancak özel hastanede test yaptırmış bir yakınımın dediğine göre önce devlet hastanesine gitmiş ve hiçbir hastalık semptomu göstermediği için yapmamışlar. Benimde hiçbir sağlık sorunum yok şu anda, corona olma şüphesi içinde değilim. Kurumun benden test istediğini de dair yazılı beyanım da yok. Sözlü olarak istendi. Sizlerden fikir almak istiyorum.
Bugün test yaptırırsın yarın corona olursun ne mantıksız bir iş yeri.

Back
X