Ayni sey mart ayinda benim de basima geldi. Bende ozel bir anaokulunda kurum muduru olarak calisiyordum. Esim Prag'a ucak bileti almisti ve daha Turkiyede ve Pragda vaka yokken subat sonunda bizde tatili gerceklestirdik. Martin basinda kuruma geldim ve kurum sahibi velilere tatile yurt disina gittigimi soylemis. Turkiyede de o zaman bir vaka var ve benim durumum gayet iyi hic bir belirtim yok. Veliler benden korona testi istemisler, aksi taktirde cocuklarini okuldan alacaklarmis. Kurum sahibi de benden bir hafta once Yunanistandaydi. Bende tamam dedim o zaman vaka da yok hastanelerin bundan haberi de yok. Anadolu yakasinda yaklasik 5 6 devlet hastanesi gezdim. Hic biri belirti olmadan yapamayacaklarini soyledi o zaman vaka da olmadigi icin cok fazla ciddiye bile almadilar beni. Sonra okula geri dondum dedim belirtim yok yapilmiyor, baktim bunlarin uslubu degisti degisik hal ve hareketlere girdiler. Mobbing yapmaya basladilar bende istifa edip cikmistim. Gercekten kurumsal olmayan okullardan uzak durmak gerek, butik okullar basa bela. Veli kaybetmemek icin elinden ne geliyorsa yapiyorlar. Kendinizin de Yunanistan geldigini velilerinize soylediniz mi belki suan sizde bu virus var ve siz bulastiriyorsunuz demistim cikarken. Sonra ben isten ciktim hala bana mesaj atip baski yapmaya devam etti ama test yaptirmadim. En son veliler sizi mahkemeye vericek o halde dedi bende peki verin bende sizi mobbingten dolayi veririm dedim o zaman mesajlar kesilmisti

egitim sektorunde calismak malesef cok kotu hele bu bir de butik kurumsal olmayan bir okulsa daha da kotu.