• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testi

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba gecen gun uzun zamandir gormedigim bir akraba bir yakinizin evine geldi birkac kisiydiler oturduk ayni ortamda 2 saat bulunduk onlar gittikten sonra daha once gittikleri bir dugunde coronali hasta varmis ve bilmeden dugune gelip herkese bulastirmistir dugun sahibi arayip haber vermis test yaptirin diye tabi hepsi test yaptiriyo ayni evden bikac kisiden pozitif cikiyo tabi biz gorusmus olduk haliyle bu durum varken simdi korkudan bisey yapamiyorum bendede varmi diye birde gebeyim doguma az var aksam teste gidicem ama acaba can yakiyomu bu test birde sonuc hemen cikarmi cocuklarim var evde onlarada yaparlarmi?bu surecte esim yoktu evde yani hala yok yanimda is icin baska bir yerde onada yapilmasi gerekmez degilmi? Tecrubesi olan yazarsa sevinirm tesekkurler simdiden

Buyuksehirde yasiyorsaniz yaptirdginiz gunun ertesi belli oluyor.. Eger sizde sikayet varsa test yaparlar..

esimin is arkadasinda cikti.. sizde olasiklarvarsa ona gore degerlendirip test yapiyor esime yaparlarken bende temas ettgim icin esime bana da soru sordular bende bulgular olmadig icin bana yapmadilar.

İşte aslında çok erken başladık normallesmeye. Herkes düğünde, tatilde. Yahu bir kere de gitmeyin tatile ya da nikah yaparak evlenin. Çok mu zor. Zaten bu düğünlerde ne keyif alırlar anlamam. Size gelince inşallah hicbiseyciginiz yoktur. Korona testi biraz zorluyormus burun deliklerinden baya içeri sokuyolarmis o çubuğu ama dayanilmayacak bişey değildir. Biz kadınız sonuçta ne zorluklara göğüs geriyoruz

esimin is arkadasinda cikti.. sizde olasiklarvarsa ona gore degerlendirip test yapiyor esime yaparlarken bende temas ettgim icin esime bana da soru sordular bende bulgular olmadig icin bana yapmadilar.
Bende hic bir belirti yok ama yaptiranlarda da belirti yoktu buyuk sehirde yasiyoruz hepimiz onlar sadece boyle bir durum oldugu icin gidip yaptirdilar bana yapmazlarmi ozman diyorumki yapsalar varsada cigere falan inmeden farkedelim

İşte aslında çok erken başladık normallesmeye. Herkes düğünde, tatilde. Yahu bir kere de gitmeyin tatile ya da nikah yaparak evlenin. Çok mu zor. Zaten bu düğünlerde ne keyif alırlar anlamam. Size gelince inşallah hicbiseyciginiz yoktur. Korona testi biraz zorluyormus burun deliklerinden baya içeri sokuyolarmis o çubuğu ama dayanilmayacak bişey değildir. Biz kadınız sonuçta ne zorluklara göğüs geriyoruz
Haklisiniz her zorluga gogus geriyoruz biraz fazlaca korkaklastim gebelikte ignede bile agliyorum ins.biseyim yoktur cok sagolun

tabi kan testi ve suruntu ornegi aliyor bogaz ve burundun ve ya tomografide cekebilir hamilesiniz bu durumda nasil olur bilemiyorm

Kendinizi evde de korumaya alın bence kimseyle görüşmeyin artık inş test pozitif çıkmaz ya .. allah yardımcınız olsun
Amin cok sagolun zaten esim duydugan beri bundan sonra annene bile gitmiyosun dedi sana bisey olsa napicaz diye sabahtan beri bi milyonkere aradi iyice ev hapsine gircem cikmasada

Bende hic bir belirti yok ama yaptiranlarda da belirti yoktu buyuk sehirde yasiyoruz hepimiz onlar sadece boyle bir durum oldugu icin gidip yaptirdilar bana yapmazlarmi ozman diyorumki yapsalar varsada cigere falan inmeden farkedelim
beraber oturdugunuz kisilrrde pozitif mi

Hemsireyim hastanede çalışıyorum. Bizim burda temas halinde bile olsaniz sikayetiniz yoksa (bogaz agrisi öksürük nefes darligi ates vs vs ) test yapilmiyor hele gebesiniz siz pandemi kısmında bulunmayın bir süre kendinizi takip edin bu tarz belirtileriniz var ise gidin. Esiniz yaninda degilse yaptirmasina gerek yok. İstanbulda calisyorum

Hemsireyim hastanede çalışıyorum. Bizim burda temas halinde bile olsaniz sikayetiniz yoksa (bogaz agrisi öksürük nefes darligi ates vs vs ) test yapilmiyor hele gebesiniz siz pandemi kısmında bulunmayın bir süre kendinizi takip edin bu tarz belirtileriniz var ise gidin. Esiniz yaninda degilse yaptirmasina gerek yok. İstanbulda calisyorum
Cok tesekkur ederim birsey sormak istiyorum size bu testi yaptiran akrabalarda yoktu belirti ama yapmislar dugunde boyle birsey yasandigi icin yalniz cigerde bisey yok bogazda denmis evde takibe almislar simdi hamileyim.gitmek iyi degil ama korkuyorumda varsa bisey bogazdayken yakalayalim diye acaba farkediyomu yada kendimi takip etsem hic bir belirtim yok ama ya tık diye ölursem cok korkuyorum

Birde hangi hastanedesiniz siz mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim

Back
X