- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
50 yaşında bu zihniyete sahip bir adamın değiştiğine inanmıyorum. Siz evlendiğinizde size yasak koyması, arkadaşlarınızla görüşmenizi istememesi kuvvetle muhtemel.eşi arkadaslarıyla kızlı erkekli cok fazla dısarı cıktıgı için anlaşamamışlar...
Gelelim bu konuya. Sizin kalkıp adamın evine gitmenizle adamın evine başka bir arkadaşının gelmesi arasında hiç bir fark yok şu dönemde. Gereksiz tribe girmişsiniz. Adamın bu hareketinizden sonra söyledikleri de tamamen ilk paragrafla ilgili, yanlış partner seçimi.
3 kez boşanmış, alıngan.
Zor bir ilişkidense hiç olmasa mı acaba?
Bir kez gorustugunuz adama bu kadar müdahale edemezsiniz ki bogmussunuz resmen
Tamam hadi ben asırı tepki gösterdim ama biranda hep senin dediğin mi olacak falan demesi sanki yıllanmış ilişkimiz var
Üç evlilik yapmış bu biraz sıkıntılı ama yanlış evlilikler de olabilir. Ben olsam Özür dilerdimÖzür mü dilemeliyim yani
3 kere evlenen adamla ne işiniz var? Siz aynı konuyu açtınız sanki daha once. Formaliteymis vs. Herkes inanmayın demişti. Neden devam diyorsunuz tam olarak?
İyi de üç evlilik yapmış yani ne bileyim demek ki adamda var bi problem. Bir de yalan söylüyor belli yani formalite diyerek. Aynı evde kalmışlardı vs. Mantıklı mı sizce?Fikir almak istedim hatalı mıyım diye ne yapmalıyım diye çünkü iyi anlaşıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?