Corona ve kişisel bakım:(

Gidilebilir.
Benim kuaförüm girişte hem maske kontrolü hemde ateş kontrolü yapıyor. Elime dezenfektan sıktıktan sonra giriyorum merkezine.
Zaten artık cımbız kullanmıyorlar sanırım, kaşı da iple alıp ağdayla şekil veriyorlar.
Kendin kaşını alarak hem şeklini bozabilir hemde küstürebilirsin. Deneme bence.
Kendini ölçüyor mu😂 bence her müşteriden evvel kuaförün kendi ateşini ölçüp göstermesi .lazım.

ben gittim. kaşımı aldırma ve sacımı kestirmek için. iki tarafta maske taktı, yalnızdım. bir sıkıntı yaşamadım.

İki taraf maskeli iken sorun olma ihtimali çok düşük. Ben kaşda maskemi takıyorum bıyık için çkarıyorm en hızlı şeklde hallediyor kuaför de. Onlar hep maskeli çalışıyor zaten.

Kendini ölçüyor mu😂 bence her müşteriden evvel kuaförün kendi ateşini ölçüp göstermesi .lazım.
Ateşi olan kişi ayakta gelip gidenin ateşini ölçemez kolay kolay 😂 ateş ölçümü yeterli bir kıstas değil zaten, ama maske dezenfektan ve kısa sürede çkarak en qz risk ile ortamı terkedebiliriz bence ☺️

Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..

önemli olan maskeden ziyade mesafe
istediğiniz kadar maske takın, o abla yüzünüze eğilip kaşları alırken olacak olan olur.
mevzu öksürmek tıksırmak değil, konuşurken dahi ağzımızdan partiküller saçıyoruz ve bu taktığımız maskeler o minicik partiküller için yetersiz.

Gitmiyorum kuafore. Biraz saçlarimin ucundan alinmasi lazim ama gitmeyeceğim.

Kaşlarimi bazen kendim aliyorum bazen eşime aldiriyorum(eşim kuafor degil😂)
Kaş almak ne kadar zor olabilir zaten yeni cikanlar belli olmuyor mu ki? 🙄

Bende gitmedim pandemiden beri. Boya istiyorum ama elzem değil ombre gibi duruyor boşver diyorum. Perma istiyorum elzem değil boşver diyorum, hep omuz boyu kullanırdım kaç yıldır, elzem değil uzasın diyorum :-)

Hatta ağdaya da gitmedim, bikini bölgesi için gidiyordum zaten. Kendim eldivenle almaya başladım, valla süper oldu. İlkinde zorlandım ama şimdi alıştım, ağdadan daha iyiymiş.

Ateşi olan kişi ayakta gelip gidenin ateşini ölçemez kolay kolay 😂 ateş ölçümü yeterli bir kıstas değil zaten, ama maske dezenfektan ve kısa sürede çkarak en qz risk ile ortamı terkedebiliriz bence ☺️
39 sa ölçemez ama ya 37.5 sa. Ayakta işine devam eder. Geçen pozitif çiğ köfteci dükkanı açmıştı🤲

kuaförün kaş almak içim üzerime geldiğini düşündüm de :stop:o kadar yakın mesafede maske falan kurtarmaz. 6 aydır gitmiyorum, kaşlarımı cımbızla, bıyıklarımı a101 de bir alet vardı çok ucuza onunla alıyorum. Dip boyam için kolestonun sprey boyaları var 2 fıs fıs tamam

Back
X