Corona..

Kahvehaneler zart lar zurtlar kapandı Rahat ol. Mecburen evde...
Kapatılan nolcak millet günlerden doğum günlerinden aftet party lerinden eksik kalmıyor ki
. Daha dün parti yapmış face'de gördüm kocamın ark.nin karısı koymuş gördüm resmen kafe falan kapatmışlar cumbur cemaat

Ben bugün dışarı çıktım mecburi lokantalar kebapçılar açıktı dün ilan verildi halbuki

Ben bugün dışarı çıktım mecburi lokantalar kebapçılar açıktı dün ilan verildi halbuki
Bebeğimin sütü btti cesaret edip evimin altındaki markete inemedim.. yarın bı sekilde.inip alacam her syeimi almıştım daha önce ama illaki eksik oluyo

Bebeğimin sütü btti cesaret edip evimin altındaki markete inemedim.. yarın bı sekilde.inip alacam her syeimi almıştım daha önce ama illaki eksik oluyo
İnmeden sür kolonya yi varsa eldiven maske tak bazı kişiler atkı takmıştı bugün o da olur eve girince de komple çıkart üstünü makinaya

Bir çok uer açık bence 4-5 paket süt al cocugin ihtiyaci daha önemli

Aldım o kadar zaten üç g
Almıştım beş paket hafta sonu btti. Alacağım 10 paket falan.. millet kalabalık disarlarda hala.. bugün pazar vardı olduğundan fazla kalabalık mış

Eheheheheh cok tatli, sevistim de geldim bir sey olmadi ;o) zaten ciftlerden biri coronaysa gecmis olsun sevismeye gerek yok.
ben de korkuyorum ya ama dediğiniz gibi aslında. Neredeyse 2 haftadır birlikte olmuyoruz. Dün dışarıya çıktık diye 14 günlük karantina süresini tekrar başlattım. Bugün eşim istedi "he he" dedim geçtim, tık yok bende.

Bende sizin gibi yapıyordum ama burd arkadaşların yazdıklarını görünce fikrim değişti öleceksem de sevişip öleyim bee dedim ve saldım gitti

iyidi diğer arkadaşların da dediği yatak ayırsan da aynı havayı soluyosun bebeğim bence sende sal gitsin
yok salarım da bebek planları var ,şu an hamile kalmak istemiyorum ,korunma yöntemleri bana göre değil ,yatakları ayırmak en güzel gebelikten korunma yöntemi

yok salarım da bebek planları var ,şu an hamile kalmak istemiyorum ,korunma yöntemleri bana göre değil ,yatakları ayırmak en güzel gebelikten korunma yöntemi
Kız allah yazdıktan sonra her sekilde olur rabbim göstermesin tabi ama eşime olcaksa banada olsun

Bende sizin gibi yapıyordum ama burd arkadaşların yazdıklarını görünce fikrim değişti öleceksem de sevişip öleyim bee dedim ve saldım gitti
ben ölmekten değil eşimi öldürmekten korkuyorum karadul örümceği gibi

Ay ne romantikkkl ❤
eşime olacaksa bana olmasın ne gereği var ya ala ala anayım ben ana ❤ ben olmasam kızıma kimse benim gibi olmaz
Kız ozman sen bişey yapma benim bebem yok ya düşünmüyorum kendimi keşke benimde olsa da düşünsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…