Eheheheheh cok tatli, sevistim de geldim bir sey olmadi ;o) zaten ciftlerden biri coronaysa gecmis olsun sevismeye gerek yok.Kızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
Kapatılan nolcak millet günlerden doğum günlerinden aftet party lerinden eksik kalmıyor kiKahvehaneler zart lar zurtlar kapandı Rahat ol. Mecburen evde...
Ben bugün dışarı çıktım mecburi lokantalar kebapçılar açıktıKapatılan nolcak millet günlerden doğum günlerinden aftet party lerinden eksik kalmıyor ki
. Daha dün parti yapmış face'de gördüm kocamın ark.nin karısı koymuş gördüm resmen kafe falan kapatmışlar cumbur cemaat
Bebeğimin sütü btti cesaret edip evimin altındaki markete inemedim.. yarın bı sekilde.inip alacam her syeimi almıştım daha önce ama illaki eksik oluyoBen bugün dışarı çıktım mecburi lokantalar kebapçılar açıktıdün ilan verildi halbuki
İnmeden sür kolonya yi varsa eldiven maske tak bazı kişiler atkı takmıştı bugün o da olur eve girince de komple çıkart üstünü makinayaBebeğimin sütü btti cesaret edip evimin altındaki markete inemedim.. yarın bı sekilde.inip alacam her syeimi almıştım daha önce ama illaki eksik oluyo
Aldım o kadar zaten üç gİnmeden sür kolonya yi varsa eldiven maske tak bazı kişiler atkı takmıştı bugün o da olur eve girince de komple çıkart üstünü makinaya
Bir çok uer açık bence 4-5 paket süt al cocugin ihtiyaci daha önemli
Almıştım beş paket hafta sonu btti. Alacağım 10 paket falan.. millet kalabalık disarlarda hala.. bugün pazar vardı olduğundan fazla kalabalık mışİnmeden sür kolonya yi varsa eldiven maske tak bazı kişiler atkı takmıştı bugün o da olur eve girince de komple çıkart üstünü makinaya
Bir çok uer açık bence 4-5 paket süt al cocugin ihtiyaci daha önemli
Nasıl yani korona olan karantinaya alınmıyor muKızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
ben de korkuyorum ya ama dediğiniz gibi aslında. Neredeyse 2 haftadır birlikte olmuyoruz. Dün dışarıya çıktık diye 14 günlük karantina süresini tekrar başlattım. Bugün eşim istedi "he he" dedim geçtim, tık yok bende.Eheheheheh cok tatli, sevistim de geldim bir sey olmadi ;o) zaten ciftlerden biri coronaysa gecmis olsun sevismeye gerek yok.
Bende sizin gibi yapıyordum ama burd arkadaşların yazdıklarını görünce fikrim değişti öleceksem de sevişip öleyim bee dedim ve saldım gittiben de korkuyorum ya ama dediğiniz gibi aslında. Neredeyse 2 haftadır birlikte olmuyoruz. Dün dışarıya çıktık diye 14 günlük karantina süresini tekrar başlattım. Bugün eşim istedi "he he" dedim geçtim, tık yok bende.
Ben yatağı ayırdım o derece ve yaza kadar asker arkadaşı gibi takılma kararı aldımKızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
iyidi diğer arkadaşların da dediği yatak ayırsan da aynı havayı soluyosun bebeğim bence sende sal gitsinBen yatağı ayırdım o derece ve yaza kadar asker arkadaşı gibi takılma kararı aldım
yok salarım da bebek planları var ,şu an hamile kalmak istemiyorum ,korunma yöntemleri bana göre değil ,yatakları ayırmak en güzel gebelikten korunma yöntemiiyidi diğer arkadaşların da dediği yatak ayırsan da aynı havayı soluyosun bebeğim bence sende sal gitsin
Kız allah yazdıktan sonra her sekilde olur rabbim göstermesin tabi ama eşime olcaksa banada olsunyok salarım da bebek planları var ,şu an hamile kalmak istemiyorum ,korunma yöntemleri bana göre değil ,yatakları ayırmak en güzel gebelikten korunma yöntemi
Ay ne romantikkkl ❤Kız allah yazdıktan sonra her sekilde olur rabbim göstermesin tabi ama eşime olcaksa banada olsun
Aynı evde kalmıyor musunuzKızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
ben ölmekten değil eşimi öldürmekten korkuyorum karadul örümceği gibiBende sizin gibi yapıyordum ama burd arkadaşların yazdıklarını görünce fikrim değişti öleceksem de sevişip öleyim bee dedim ve saldım gitti
Kız ozman sen bişey yapma benim bebem yok ya düşünmüyorum kendimi keşke benimde olsa da düşünsemAy ne romantikkkl ❤
eşime olacaksa bana olmasın ne gereği var ya ala alaanayım ben ana ❤ ben olmasam kızıma kimse benim gibi olmaz
Buda iyidiben ölmekten değil eşimi öldürmekten korkuyorum karadul örümceği gibi
İnşallah en sağlıklısından en güzelinden olurKız ozman sen bişey yapma benim bebem yok ya düşünmüyorum kendimi keşke benimde olsa da düşünsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?