Ama 5 yıla kadarda adamlardan kaçmakta ne bileyim olmaz gibi:)))evet aşısı bulunsa dahi etkileri azalarak 5 yıl kadar devam eder. sonra domuz gribi rutinleşir.
Ama 5 yıla kadarda adamlardan kaçmakta ne bileyim olmaz gibi:)))
Haksız mıyım:))) eşle cinsel ilişki konusu bu ve BDV'ye açılmış, neden çünkü içinde Corona var, başka bir üyemiz sağolsun kuru erzak stoğu yapsam mı diye sormak için Corona başlıklı konusunun içeriğini BDV'ye uygun hale getirmeye çalışmış.
Haklısın )))Haksız mıyım:))) eşle cinsel ilişki konusu bu ve BDV'ye açılmış, neden çünkü içinde Corona var, başka bir üyemiz sağolsun kuru erzak stoğu yapsam mı diye sormak için Corona başlıklı konusunun içeriğini BDV'ye uygun hale getirmeye çalışmış.
Evet korkuyoruz, evet daha fazla insana bulaşabilir ama ne yapalım eşleri çocukları atalım mı? Bu korku bizi çocuklarımızı bile dışlamaya götürecek bu gidişle.
Korku ve panik halini anlıyorum, hafife alınmaması gerektiğini de ama bu başlıkla açılan konular psikolojik sıkıntıları olan insanları aşırı etkilemeye başladı.Haklısın )))
Daha sen bir olayıda abartmadığımızı gördün mü?
Artık evde corona konuşmak yok diyorum
O kadar bıktım ki bu konudan
İlgilileri işin ehli insanları düşünemiyorum bile
Eşide çocuklarıda bu gidişle atacağız :))))
Kızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
Bdv nin çok takip edilmesiKorku ve panik halini anlıyorum, hafife alınmaması gerektiğini de ama bu başlıkla açılan konular psikolojik sıkıntıları olan insanları aşırı etkilemeye başladı.
Deprem olduğu sırada biliyorsunuz neredeyse bdvde her içerik deprem fobisiyle alakalıydı ve insanlar deprem oluyor sanmaya başlamıştı, deprem belirtileri adı altında bir takım şeyler paylaşılmıştı ve üyeler güneşin rengine, hayvanların çıkardığı seslere odaklanır olmuştu.
Corona var, bu bir salgın haline de dönüşebilir böyle bir risk söz konusu ve zorunlu karantina uygulamaları da yaşanabilir ama bu salgının yanısıra toplum psikolojisini etkilememek paniği tırmandırmamak da çok önemli, zira insanlar yaşamdan izole olmaya başladıkça psikolojileri etkilenmeye başlayacak, duyuyoruz karantinadan kaçmaya çalışanlar oluyor, çocuğunu karantinaya almasınlar diye hastane kapısından kaçanlar oluyor, bunların hepsi panik ve korkunun yol açtığı şeyler.
Bizim gibi çok fazla insana ulaşabilen sosyal medya kanallarını insanları sakin tutmak için kullanmak bence bu dönem için önemli diye düşünüyorum.
KK yönetimi bu halde bile kurallar diye ısrar edip her konuya müdahale ediyor düşüncesinde olanlar olabilir, kızanlarda çıkabilir fakat hayatımızı önlemler alarak ama çok da paniğe kapılmadan normal seyrinde yaşamaya çalışmalıyız.
Bakınız İtalya'da dahi insanlar paniklerini bastırmak için evlerinin balkonlarında şarkılar söylüyor, ki Sağlık Bakanlığı'da panik ve korku halini arttırmamak için temkinli davranmaya çalışıyor, bizlerde onlara yardımcı olmalıyız.
Çok yazıyorum ama gerçekten bireysel olarak da salgın sürecini iyi yönetebilmemiz lazım zira bu durum ne kadar sürecek henüz kimse net değil.
Eşinize corono virüsü teşhisi kondu mu kiKızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
Elden ne kadar gelirse artık:)Bdv nin çok takip edilmesi
İnsanların bdv ye konu açmasına neden oluyor
Ve ülke gündemini popüler gündemi mahalle sohbetini insanlar bdv de buluyor
Sanki bir yakınımızla konuşuyormuşuz gibi
Haliyle mahalle dedikodusuda bdv de dönüyor
Küçük bir bilgi ile kendi düşüncelerimizi ekliyerek aktarıyoruz (ve tombala) bilgi kirliliği oluşuyor
Ve burdan beslenen hiçte azımsanamayacak bir kitle var
Bende panik oluyorum
Hepimizin psikolojisi altüst
Ki bilgilerde bence net değil lakin insanları korkutmak panik havası sağlıklı değil
Virüsten bile tehlikelidir
Sizin site yönetimiyle ilgili uygulamalarınızı yanlış bulmuyorum
Ama ne kadar önüne geçebilirsiniz bilemiyor
Kızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
Bebeğim olduğu için bende aynı durumdayım. Yoksa sallamazdımKızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
Coronodan degil Hpvden korkSevişmeyecek olmam
Tövbeler olsunadı üstünde kor ona ver gitsin :)
valla bacım inanırmısın eve geçer geçmez lavaboya sürüklüyorum beraber elleri ağızı yıkayıp öyle geçiyoruz odalara.Bide ben şu kafadayım eşimle severek evlendm evlilik sevgimi zerre azaltmadı öleceksek beraber ölelim ulan diyip gülüyorum sarılıp öpüyorum vala evdeyken çok takmıyorum.Bide bu ecel işi bence Rabbim ecelin gelmeden alırmı ruhunu senden ? Hasta olarak ölen insanlar hayatındaki günahlar silinir öyle vefat edee diye biliyorum dinde.Kızlar korona olduğu için eşimle birlikte olmaktan korkuyorum sizde de aynı durum varmı? Komik farkındayım ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?