- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
Mantı çatalla yenir mi ayol.
Mantı ve çatal, üzerine yoğurt dökmeden mi yiyorsun kuzum, kaşık kaşık yiyeceksin, yapılır bu mantıyaE benim oo
Mantı ve çatal, üzerine yoğurt dökmeden mi yiyorsun kuzum, kaşık kaşık yiyeceksin, yapılır bu mantıya
Alıcı ve verici arasındaki sinyali engelleyen ses, mesaj, görüntü vs :)Parazit ?
Allah rızası için bana nick bulun da değiştireyim bu utançla yaşayamıyorum
İyi geceler aşkitoperipellam. Güzel rüyalar.Sevgili dük sevenler, bu geceki kırmızı noktalı, yer yer bilimsel, niyedir bilmem ara sıra sanatsal konuların olduğu sohbete şimdilik veda ediyorum. Çünkü çok uykum geldi. Hepinizi öpüyor, sehpa, halı gibi yanıcı maddelere dükle yaklaşmamanızı tavsiye ediyorum. İyi uykular :)
Kadın tam bir mantı katili çıktı Rıza Baba.Mantı ve çatal, üzerine yoğurt dökmeden mi yiyorsun kuzum, kaşık kaşık yiyeceksin, yapılır bu mantıya
Bir gün bana aşkitoperipellam demedin, yazana kadar göbeğim çatladı, deme zaten yazık ya nasıl yazdınİyi geceler aşkitoperipellam. Güzel rüyalar.
Orhun anıtları gıbı yazmıssın gelecek nesillere bırakırız burayı cmckkckSevgili dük sevenler, bu geceki kırmızı noktalı, yer yer bilimsel, niyedir bilmem ara sıra sanatsal konuların olduğu sohbete şimdilik veda ediyorum. Çünkü çok uykum geldi. Hepinizi öpüyor, sehpa, halı gibi yanıcı maddelere dükle yaklaşmamanızı tavsiye ediyorum. İyi uykular :)
Aşktan soğutan kelimelerİyi geceler aşkitoperipellam. Güzel rüyalar.
Aşktan soğutan kelimelerbir konu vardı böyle eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz diye aklıma o geldi.
Geçmişini silemezsin
Sağ alttaki kadının eli tam şlak diye kapak hareketi yapacak gibi değil mi ama?Geçmişini silemezsin
Ahahdha gördüğümden beri kullanıyorum bu lafı, çok komikBir gün bana aşkitoperipellam demedin, yazana kadar göbeğim çatladı, deme zaten yazık ya nasıl yazdın
Beyim olsun her sabah "günaydn aşkitoperipellammm" diye uyandıracağım. Var bir hayalimiz....Aşktan soğutan kelimelerbir konu vardı böyle eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz diye aklıma o geldi.
Ooo şimdi tane tane dersen vallahi hemen çocukluğuna oradaki halı desenlerine inmek lazım.Ben öyle seviyorum pilavı da çatalla yiyorum
Ooo şimdi tane tane dersen vallahi hemen çocukluğuna oradaki halı desenlerine inmek lazım.
Yafrım sizin evde sıradan, banal, bayağı bir şey yapılmıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?