Sen kendine başka nick bul bitti bu nickin işi tek gecelikAaa sipariş ettiğimiz zenci gelmiş @tatlialirim tatlı alırım.
Öff, şuraya üç beş yazıp eğleniyoruz işte ne yani bu, tamam şakaysa bayağı sayfalarca yapılmış yeter.Herkes geyikte yahu az sakin durun, başımıza iş açacaksınız
Sefan olsun be oh, ne utancıAllah rızası için bana nick bulun da değiştireyim bu utançla yaşayamıyorum
Allah rızası için bana nick bulun da değiştireyim bu utançla yaşayamıyorum
Sen ne yazdın ki kuzum, mutaassıp bir ev hanımısın zatenAllah rızası için bana nick bulun da değiştireyim bu utançla yaşayamıyorum
Tek bir insana gerek yok biz bu grup dunyada kalsak ahlak biter....Arkadaşlar tamam güldük eğlendik, şimdi sakin olup her zamanki muhabbetimize dönelim lütfen.
Eki Görüntüle 2612725
Özdükler halı yıkama
Arif Işık.Allah rızası için bana nick bulun da değiştireyim bu utançla yaşayamıyorum
Ben de adımı kutsal bakire yapıcam olur mu?Daha iyi bir fikrim var:
HUZUR SOKAĞI
O kadar çok yazmışsınız ki ben gideli beri, okuyamadımNe beklıyoruz yav trenin geçmesinş mi gece ekspresi bu kfkfdkd kolay geçmez
Daha iyi bir fikrim var:
HUZUR SOKAĞI
Ben bu repliği bir yerden tanıyacağım, yoksa siz o musunuz
Ben de adımı kutsal bakire yapıcam olur mu?
Arkadaşlar tamam güldük eğlendik, şimdi sakin olup her zamanki muhabbetimize dönelim lütfen.
Eki Görüntüle 2612725
Dük tatlıalırım başka konu yokO kadar çok yazmışsınız ki ben gideli beri, okuyamadım
Kısa özet rica edeyim diyeceğim dük diyeceksin ve aydınlanacağım, değil mi?
Hoopp dur, ben onları ikinci el satarım ya(esnaf karısı binnaz)Bir daha halı derseniz evdeki bütün halıları dürüp balkondan aşağı fırlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?