Coronasavar

Çocukluların hali başka ama bugun sizi geçtim 6 30 da kalktım
Ve aile cehaletiyle savaşıyorum

Günaydın Gangsta. Benden erken kalktığını düşünmüyorsun değil mi?

Uyumadım ki kalkayım bebeyim.
Uykumu döndüreceğim yarına, ondan uyumadım. Zebahın ıssızında tüm sokaklar benimken yürüdüm, bir miktar kural çiğnedim sahil şeridine geçtim. Dalgaları izledim-dinledim, sıkıntım gitti (Evde bunaldım napim). Sonra bakkal teyze çay ısmarladı, sosyal mesafemizi koruyarak sokakta çay içtim evin önünde gıskandırmak gibin olmasın, sonra da kahvaltıyı hazırladım adama uçan tekme attım uyandırdım. Gece tablo çizimi yaptım, müzik dinledim, Britney Spears konulu bi seriyi izledim, biraz bi şeyler okudum ohhooğ oo. Sen ne zaman kalktın balısı? Ben bir gün önce kalktım da, kalkış o kalkış piste inmedim daha.

Erkeciyim deyince uyudun sandım, ne bileyim gece kuşuna dönüştüğünü.

Erkeciyim deyince uyudun sandım, ne bileyim gece kuşuna dönüştüğünü.
O bir gün önceydi. :)
Baktım uykum kayıyor gündüze, hemen bi uykusuz geceyle toplayayım dedim. Benim böyle ilginç bi düzenim var; güzel güzel giderim 12de bal kabağına dönüşür uyurum. Ne zaman ki 12yi geçmeye başlarım keyfime yenilip ya da başka bi sebep (İlacım bitti mesela), 1,2,3,4 yavaş yavaş kayar. Baktım en son 3te uyanmışım ikindi, hop dedim daha insansı saatlerde uyu ve uyan please. Ondan sebep bir gece uykusuz ve full geçti. Gece kuşu değil bu, bu yeni fantestik bir tür, zombi kuşu. :)

Corona bu. Ahsjajdjajs
Nefes darlığı, yatağa bağlı
Sevdiklerini göremiyor kalbi kırık.
Sacları biraz kırmızılı çiz ateşi de var diyeyim

Bu kağıt çizimi Corona'dan önce yapmıştım; bugün bunu tabloya geçirmeye karar verdim ve tabloya ölçüp ölü alana koydum. Çok var böyle çizim, sırayla tablo olacaklar, kağıttan aka aka. Ama corona bi insan olsaydı sanırım bu olurdu tövbest.

Bak bu bununla aynı dönem kagıt çalışma, bu da tabloya aktarılacak arkaplan oluşunca kafamda.
Çekikler gibin el pozu vermiş, saç kırmız, üzerinde peçete var:

Benim böyle abuk bi defterim var fikir defteri, aklıma gelen şey gitmesin diye arada not alırım. Çamaşır makinası içinde bir sürü anahtar yıkayan asker üniformalı bir kadın var birinde mesela. Öyle şeyler :)

Koşun laaa.
Kadın kahin çıktı.
Corona yı biliyormuş.
Ee söylesene, oğlum nasaya gidecek mi?
Diğer oğlum piknik tüpü mü olacak sanayi tüpü mü?
Kızım zengin koca bulacak mı?

Saka bir yana kıskanıyorum yetenekli insanları
Hayır imreniyorum falan değil bayaga kem gözlü kıskanıyorum.

Ben biraz bozuk uyandım. Rüyamda formaliteden evlendim, yakın arkadaşım kocam için "giyiğini eğlenceli de çıplağını bilemiycem" dedi. Ne demek ya, formalite kocişim de olsa laf ettirmem ben
Sizce arkadaşımla arama mesafe koymalı mıyım?

Aman tüm gardrop dolu, biz evimizdeyiz de noluyor, yine aynı 4 pijama kombini
4 mu 15 gundur 2 siyah tayt, 1 lakers, 1 celtics tshirtu ile yasiyorum
Günde en az 2 kere çalışan çamaşır ve kuruma makinaları sağolsun gün aşırı çeşitlilik oluyor.

Canım arkadaşın seni bariz kıskanıyor.
Rüyalarımız bilinçaltımızın yansıması.
Sen fark etmemişsin ama bilinçaltın farketmiş demekki ne kadar fettan olduğunu.
Şimdi hemen mesaj atıyorsun arkadaşına:
Dost bildiğim yılan bunu bana nasıl yaparsın
Diye.
Bas engeli, kudursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…