- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Günaydın Gangsta. Benden erken kalktığını düşünmüyorsun değil mi?Günaydın, tembeller. Kim erkenciymiş hea come oonn
Günaydın Gangsta. Benden erken kalktığını düşünmüyorsun değil mi?
Erkeciyim deyince uyudun sandım, ne bileyim gece kuşuna dönüştüğünü.Uyumadım ki kalkayım bebeyim.
Uykumu döndüreceğim yarına, ondan uyumadım. Zebahın ıssızında tüm sokaklar benimken yürüdüm, bir miktar kural çiğnedim sahil şeridine geçtim. Dalgaları izledim-dinledim, sıkıntım gitti (Evde bunaldım napim). Sonra bakkal teyze çay ısmarladı, sosyal mesafemizi koruyarak sokakta çay içtim evin önünde gıskandırmak gibin olmasın, sonra da kahvaltıyı hazırladım adama uçan tekme attım uyandırdım. Gece tablo çizimi yaptım, müzik dinledim, Britney Spears konulu bi seriyi izledim, biraz bi şeyler okudum ohhooğ oo. Sen ne zaman kalktın balısı? Ben bir gün önce kalktım da, kalkış o kalkış piste inmedim daha.
O bir gün önceydi. :)Erkeciyim deyince uyudun sandım, ne bileyim gece kuşuna dönüştüğünü.
Size çizim halini atayım tablonun:
Bu kağıt için:
Eki Görüntüle 2615166
Bunu da tabloya oturttum, bilerek ölü alana yapacağım resmi:
Eki Görüntüle 2615167
Corona bu. Ahsjajdjajs
Nefes darlığı, yatağa bağlı
Sevdiklerini göremiyor kalbi kırık.
Sacları biraz kırmızılı çiz ateşi de var diyeyim
Bu kağıt çizimi Corona'dan önce yapmıştım; bugün bunu tabloya geçirmeye karar verdim ve tabloya ölçüp ölü alana koydum. Çok var böyle çizim, sırayla tablo olacaklar, kağıttan aka aka. Ama corona bi insan olsaydı sanırım bu olurdu tövbest.
Bak bu bununla aynı dönem kagıt çalışma, bu da tabloya aktarılacak arkaplan oluşunca kafamda.
Çekikler gibin el pozu vermiş, saç kırmız, üzerinde peçete var:
Eki Görüntüle 2615192
Benim böyle abuk bi defterim var fikir defteri, aklıma gelen şey gitmesin diye arada not alırım. Çamaşır makinası içinde bir sürü anahtar yıkayan asker üniformalı bir kadın var birinde mesela. Öyle şeyler :)
Bu durumu ben de yaşıyorum 4 tane ev kıyafetı getırdım yıkayıo yıkayıp onları giyiyorum
Sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum evde
Aman tüm gardrop dolu, biz evimizdeyiz de noluyor, yine aynı 4 pijama kombiniBu durumu ben de yaşıyorum 4 tane ev kıyafetı getırdım yıkayıo yıkayıp onları giyiyorum
4 muAman tüm gardrop dolu, biz evimizdeyiz de noluyor, yine aynı 4 pijama kombini
Ben biraz bozuk uyandım. Rüyamda formaliteden evlendim, yakın arkadaşım kocam için "giyiğini eğlenceli de çıplağını bilemiycem" dedi. Ne demek ya, formalite kocişim de olsa laf ettirmem ben
Sizce arkadaşımla arama mesafe koymalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?