Coronasavar

Lokanta mi kızım orası
Makarnayı öğret çocuklara
1 ogunden tasarruf
Ahahahah.
Zaten makarna pilav yiyorlar başka şey yedikleri yok ama onlara besin olsun diye sürekli yapıyorum.
O pilavı yerken yoğurtlayıp içine işte ne yemek yapıldıysa ufalıyorum falan.

Burda değilsem bilin ki mutfaktayım ben zaten

Hepınızın maşallahı var ben küçüklükten beri kendi yemegını kendi hazırlamaya alıştırıldım annemin aşırı yogun çalışması münasebetiyle
Ve babamın da çalışma saatlerininde yoğun olmasından dolayı

Tam duygulanmıştım. Parmak olayını yazdığını görmeseydim

İnsan kendi kendine yetecek arkadaş.
Aferim onlara güzel bir iş yapmışlar

Keşke biz de eşimle sosyal mesafeyi korusak, o bana uzaktan nanik yapsa ben ona parmak hareketi. Öyle geçinir giderdik

Bırak yapmasını, hayatımda islim kebabı yedim mi acaba diye bir düşündüm şuan. =)) Biz basit tarifler insanıyız. Mesela şuan yeşil mercimekli bulgur yaptım, yanına da buharda brokoli&havuç pişirip, üstüne limon&zeytinyağı... Doymayana köfte kızartırız.

İslim kebabı güzeldir ya, ben de severim
Zaten sevdiğim için böyle, yemeği seviyorum e yenecek şey yapıyorum.
Dün bir pizza yaptım, tövbe daha dışarda yemem burun kıvırırım

Ama siz benim gibi olmayın, restoran ev mutfağına taşınıyor.

Bizim menu djjd klasik
Salata çorba ha ama babam da hep etli bir şeyler yapar şu an evde ya

Salata çorba olduğu zamanlarda anneme desem bu ne diye az ye de kendine hizmetçi tut der de
Ya biz alışmısız çok mu acıktım meyve yiyorum en basitinden ya da salatayla gecıstırıyorum

Ayyy çocuklu ve evli olmak çok zormuş

Pizza biz de çok yaparız da, böyle her parçasına ayrı uğraş gerektiren tarifler benlik değil. Onu ayrı kızart, bunu ayrı harmanla falan filan, ohooo! Sonra bir oturuşta ye. Sinirlerim bozulur yani.

Senin gibi kadınlara o kadar özeniyorum ki ben çok beceriksizim mutfakta, daha doğrusu bilmiyorum yeni öğreniyorum

Benim bugünki mönü
Yoğurt terbiyeli tavuk çorbası
Sebzeli sulu köfte
Kuru biber patlıcan dolması
Tereyağlı makarna
Pirinç pilavı

Bebelere pilav ve makarnanın içine diğer yemekleri ufalayıp yitireceğim, biri makarna isterken öbürü pilav istedi çünkü.
Ha bir de ıslak kek yaptım
Gel doyurayım seni guzucuk

Ay lütfen evde yemek için çalışanımız var de, lütfen de bunu
Bütün bunları insan aynı gün nasıl yapar, niye yapar, neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…