- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Ahahahah.Lokanta mi kızım orası
Makarnayı öğret çocuklara
1 ogunden tasarruf
Tam duygulanmıştım. Parmak olayını yazdığını görmeseydimAz önce market artı faks işi için dışarı çıktım. Sevgilim de ofise uğramış. Sokakta buluştuk. Aramızda bir metre. Ben ona bakıyorum o bana
Sarılamadık
Koklayamadım. Saçlarında ellerimi gezdiremedim. Dötüne pandik atamadım
Maske vardı yüzümde dur bir gül cemalimi göstereyim dedim. Birkaç saniyeliğine indirdim... maskeyi.
Çok kötü bir his yanında olup da dokunamamak
Ellerimize alkol sıkıp parmaklarımızı dokundurduk
İnsan kendi kendine yetecek arkadaş.Hepınızın maşallahı var ben küçüklükten beri kendi yemegını kendi hazırlamaya alıştırıldım annemin aşırı yogun çalışması münasebetiyle
Ve babamın da çalışma saatlerininde yoğun olmasından dolayı
Nedense ben de sizin aileye özendimİnsan kendi kendine yetecek arkadaş.
Aferim onlara güzel bir iş yapmışlar
Az önce market artı faks işi için dışarı çıktım. Sevgilim de ofise uğramış. Sokakta buluştuk. Aramızda bir metre. Ben ona bakıyorum o bana
Sarılamadık
Koklayamadım. Saçlarında ellerimi gezdiremedim. Dötüne pandik atamadım
Maske vardı yüzümde dur bir gül cemalimi göstereyim dedim. Birkaç saniyeliğine indirdim... maskeyi.
Çok kötü bir his yanında olup da dokunamamak
Ellerimize alkol sıkıp parmaklarımızı dokundurduk
Bırak yapmasını, hayatımda islim kebabı yedim mi acaba diye bir düşündüm şuan. =)) Biz basit tarifler insanıyız. Mesela şuan yeşil mercimekli bulgur yaptım, yanına da buharda brokoli&havuç pişirip, üstüne limon&zeytinyağı... Doymayana köfte kızartırız.Ay yok ya ben bile bıktım mutfaktan.
Kahvaltı kocada, sofra kurup toplama da.
Ama bizim evde bayağı yemekler eski usül devam ediyor, öyle çorba 10 dk da olmuyor.
Önce tavuğu haşlıyorum sebzelerle, bebeler tavuk yemiyor diye onları didip rondodan geçiriyorum, sonra buna çorba terbiyesi falan ne yapcaksam yapıyorum.
Yarına islim kebabı siparişi var mesela.
Zordu, bir evi idare etmek gerçekten zordu.
Ben de anneme veremezdim, kendi bilimum sağlıklı diye saçma sapan şeyler yedirirdi.Nedense ben de sizin aileye özendim
Ben anneme öyle sipariş veremıyorum açıkçası hoş gelmiyor ha ama isterdim vermeyi
turuncu ve film
Her parçayı tek başına mı yıkıyorsun?Bizim evde de günde 2 makina çamaşır yıkanır bazen 3. Hiç fazla mı acaba diye düşünmemiştim
İslim kebabı güzeldir ya, ben de severimBırak yapmasını, hayatımda islim kebabı yedim mi acaba diye bir düşündüm şuan. =)) Biz basit tarifler insanıyız. Mesela şuan yeşil mercimekli bulgur yaptım, yanına da buharda brokoli&havuç pişirip, üstüne limon&zeytinyağı... Doymayana köfte kızartırız.
Pizza biz de çok yaparız da, böyle her parçasına ayrı uğraş gerektiren tarifler benlik değil. Onu ayrı kızart, bunu ayrı harmanla falan filan, ohooo! Sonra bir oturuşta ye. Sinirlerim bozulur yani.İslim kebabı güzeldir ya, ben de severim
Zaten sevdiğim için böyle, yemeği seviyorum e yenecek şey yapıyorum.
Dün bir pizza yaptım, tövbe daha dışarda yemem burun kıvırırım
Ama siz benim gibi olmayın, restoran ev mutfağına taşınıyor.
2 küçük çocuk olunca bi şekilde birikiyor zaten.Her parçayı tek başına mı yıkıyorsun?
İslim kebabı güzeldir ya, ben de severim
Zaten sevdiğim için böyle, yemeği seviyorum e yenecek şey yapıyorum.
Dün bir pizza yaptım, tövbe daha dışarda yemem burun kıvırırım
Ama siz benim gibi olmayın, restoran ev mutfağına taşınıyor.
Şimdi evli olmadan sokak ortasında parmak dokundurmama laf edenler çıkacaktır ama onlar ne anlar aşktan!!1!!!Tam duygulanmıştım. Parmak olayını yazdığını görmeseydim
Benim bugünki mönüBizim menu djjd klasik
Salata çorba ha ama babam da hep etli bir şeyler yapar şu an evde ya
Salata çorba olduğu zamanlarda anneme desem bu ne diye az ye de kendine hizmetçi tut der de
Ya biz alışmısız çok mu acıktım meyve yiyorum en basitinden ya da salatayla gecıstırıyorum
Ayyy çocuklu ve evli olmak çok zormuş
Aa hayatta inanmamSenin gibi kadınlara o kadar özeniyorum kiben çok beceriksizim mutfakta, daha doğrusu bilmiyorum yeni öğreniyorum
Benim bugünki mönü
Yoğurt terbiyeli tavuk çorbası
Sebzeli sulu köfte
Kuru biber patlıcan dolması
Tereyağlı makarna
Pirinç pilavı
Bebelere pilav ve makarnanın içine diğer yemekleri ufalayıp yitireceğim, biri makarna isterken öbürü pilav istedi çünkü.
Ha bir de ıslak kek yaptım
Gel doyurayım seni guzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?