- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Aaa çok şaşırdım şu an ne oldu ki acaba kaç gün yok allah bilir
Hangi konuda?Birine ince giydirmiş, üşümüşler şikayet etmişler gibi görünüyor. :)
Hangi konuda giydirmiş onu göremedim. Sütyenli konu sandım onu okudum ama yokBirine ince giydirmiş, üşümüşler şikayet etmişler gibi görünüyor. :)
Tam zamanında uyansaydın benim mıhteşem fücut hatlarımı görürdün attığım fotoda ama görmedin. Hahayt!TAM ZAMANINDA UYANDIM!!Loreth memelere tam bağımsızlık konusuna dalmışım kendi sütyen koleksiyonum geldi aklıma sonra falan, derin düşüncelere girdim.
Hangi konuda?
Heyecanlandı, komple ağdaya gitti sanırım.Olm kaşlarını şimdi mi alıyorsuncilek.yagmuru fotodan önce alacaktın annem.
Ben göremedimTam zamanında uyansaydın benim mıhteşem fücut hatlarımı görürdün attığım fotoda ama görmedin. Hahayt!Erken kalkana başka fotolar da atacağım bundan böyle.
Tam zamanında uyansaydın benim mıhteşem fücut hatlarımı görürdün attığım fotoda ama görmedin. Hahayt!Erken kalkana başka fotolar da atacağım bundan böyle.
Kaçıranlar çok şey kaybetti bebeğimTam zamanında uyansaydın benim mıhteşem fücut hatlarımı görürdün attığım fotoda ama görmedin. Hahayt!Erken kalkana başka fotolar da atacağım bundan böyle.
O kadar göstermeyecektir umarım.Heyecanlandı, komple ağdaya gitti sanırım.
Ürktüm vallahi.
O kadar göstermeyecektir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?