Buraların ağası benim.Miribağlar.
Ben o konuyu raporladımdı, taşınmış.
Öyle dert mi olur allasen.
Günaydın yavrimo. Hangi konu ya, ben bir şey anlamadım. =)Miribağlar.
Biz konudan yerine odaklanamamışızMiribağlar.
Vücudumda boşlukta sallanan şey istemem yazdığın konu bebişimGünaydın yavrimo. Hangi konu ya, ben bir şey anlamadım. =)
Ay işte bana böyle anlatın. Taaam.Vücudumda boşlukta sallanan şey istemem yazdığın konu bebişim
Ben ar ederim bırakamam giymeyiAaa yeter ama artık hemşireler, bırakın donu monu
Senin gibi mi demek istiyorsun, ne demek istiyorsun? Bırakmayalım bence ya, donlu seviyom.Aaa yeter ama artık hemşireler, bırakın donu monu
Ben donumu bırakamam arkedeş, sen donsuzsun diye hepimiz donsuz mu olalımAaa yeter ama artık hemşireler, bırakın donu monu
Buraların ağası benim.
Ne dersem o olur.
Konuları doğru yere acın uleynn
Diyorsun
Peki.
Anneye kes denmez Halil kendine gel! Gelir o iyi donunu da ben keserim
Ahahaha şimdi bunu aynı arkadaşımız için paylaşacaktım.
Ay duramıyorumAhahaha şimdi bunu aynı arkadaşımız için paylaşacaktım.
Dün evde sadece çorapla gezerken öyle demiyordun ama.Ben ar ederim bırakamam giymeyi
Çekmecemin en güzel yerinde sakladığım belki sevişirim donlarım geldi aklıma ahhah
Çorap konusunu açıklığa kavuşturduğumuzu düşünüyodumDün evde sadece çorapla gezerken öyle demiyordun ama.
Çekmecemin en güzel yerinde sakladığım belki sevişirim donlarım geldi aklıma ahhah
Açıklığa kavuşturduk, bazı akşamlar cıscıbıldak sadece ayağında çorabınla gezdiğini biliyoruz artık.Çorap konusunu açıklığa kavuşturduğumuzu düşünüyodum
BELKİ mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?