Coronasavar

Yemek yedim ya, yemek de mi yemeyek?

Tövbe estağfurullah. Nimetle şaka olmaz.

İngiliççe dedim de dil dile değmeden diye bütün kirli çamaşırlarımı döktüler ortaya. Ona göre haberin olsun.

Makarnaları pişirirken öyle demiyordun ama. Oh oh suyunu çeksin kabarsın iyice ehi ehi dük şeklinde diye şenleniyor, yerken orgazmik sesler çıkarıyordun. Burada çikolataları memelerin arasına alıp uyuduğunu erittiğini öyle sevdiğini de yazdın arr etmeden, krem şantilenirim her akşam, sonra kendimi yalarun da dedin.
İnanmayan 1754 sayfa okusun.
Mhuandahu

Ben 5 dil biliyorum bir ara da ispanyolca öğreniyordum. Benim diller neler etmiş

Ama bu modda konuşuyormuşum
Ohoo sen yanmışsın arkadaş.
Yalnız o lafın pratikte bir açığı var bence. Öğrenmekte olduğun dil için evet pratik oluyor ama hiç bilmediğin dilde işe yaramıyor, birden şakır şakır konuşmuyorsun

Ahahfha çikolatalara sarılıp uyuyorum dedim, arasına alsam erir gider yazık.
Her akşam kremşantilenip kendimi niye yalayayım kedi miyim ben. İzolasyon kalksın bakarız ahfhah

Hayinlerrr kocalarıyla fingirdeşen üyelerrr neverone özellikle sen kız gel buraya adamı delirtmeyin

Sakin ol odtülü. Fingirdeşmek ne, terbiyesiss arsız kelimeler; elleşmek diyeceksin, elleşiyorlar, tutturuyorlar zevişiyollağ pompişko bombaleyyo diyeceksin. Bak nasıl kibar?

O kadarını denemedim
5 dil mi? Gısgandım
Hangi diller onlar?
1 dil 1 insan derler. 5 dil 5 insan mı yapıyor gerçekten? Yoksa 5'ten fazla mı
Çok kişilikli bir insan olduğum doğrudur burada bahsedilen Avrupa dilleri diyeyim. Spesifik olup ifşalanmayayım başlık bu kadar rağbet görürken. Başka bir forumda yazmıştım gerçi

Türkçe, İngilişçe, Alamanca, beden dili. Beşinciyi bilemedim. Avrupa diliyse Fransızca olabilir, İtalya olabilir, değilse Rusçadır, bilemedin Felemenkçedir, o olmazsa Portekizcedir, Rumence de olabilir.
Nasıl seçenekleri indirdim ama, yine çok zekiyim kahretsin.

Ben daha önce bahsetmiştim İspanyolca temel var ama fiil çekimi gerçeğiyle yüzleşince bıraktım.

Bu arada 10 gündür evde Norveççe çalışıyorum. Şu an basic yazılı metinleri anlamaya başladım, ufak ufak cümle de kuruyorum kendi çapımda. Biraz daha asılırsam karantina sonuna kadar beginner Norveççeyi halledeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…