- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yemek yedim ya, yemek de mi yemeyek?
Tövbe estağfurullah. Nimetle şaka olmaz.
İngiliççe dedim de dil dile değmeden diye bütün kirli çamaşırlarımı döktüler ortaya. Ona göre haberin olsun.
Ohoo sen yanmışsın arkadaş.Ben 5 dil biliyorum bir ara da ispanyolca öğreniyordum. Benim diller neler etmiş
Ama bu modda konuşuyormuşum
Ahahfha çikolatalara sarılıp uyuyorum dedim, arasına alsam erir gider yazık.Makarnaları pişirirken öyle demiyordun ama. Oh oh suyunu çeksin kabarsın iyice ehi ehi dük şeklinde diye şenleniyor, yerken orgazmik sesler çıkarıyordun. Burada çikolataları memelerin arasına alıp uyuduğunu erittiğini öyle sevdiğini de yazdın arr etmeden, krem şantilenirim her akşam, sonra kendimi yalarun da dedin.
İnanmayan 1754 sayfa okusun.
Mhuandahu
Ben 5 dil biliyorum bir ara da ispanyolca öğreniyordum. Benim diller neler etmiş
Ama bu modda konuşuyormuşum
Hayinlerrr kocalarıyla fingirdeşen üyelerrr neverone özellikle sen kız gel buraya adamı delirtmeyin
O kadarını denemedimOhoo sen yanmışsın arkadaş.
Yalnız o lafın pratikte bir açığı var bence. Öğrenmekte olduğun dil için evet pratik oluyor ama hiç bilmediğin dilde işe yaramıyor, birden şakır şakır konuşmuyorsun
Çok kişilikli bir insan olduğum doğrudur5 dil mi? Gısgandım
Hangi diller onlar?
1 dil 1 insan derler. 5 dil 5 insan mı yapıyor gerçekten? Yoksa 5'ten fazla mı
Türkçe, İngilişçe, Alamanca, beden dili. Beşinciyi bilemedim. Avrupa diliyse Fransızca olabilir, İtalya olabilir, değilse Rusçadır, bilemedin Felemenkçedir, o olmazsa Portekizcedir, Rumence de olabilir.O kadarını denemedim
Çok kişilikli bir insan olduğum doğrudurburada bahsedilen Avrupa dilleri diyeyim. Spesifik olup ifşalanmayayım başlık bu kadar rağbet görürken. Başka bir forumda yazmıştım gerçi
Yemek yedim ya, yemek de mi yemeyek?
Kamilli bir şey vardı bi de
Sulu köfte.Buralarda adettir bu soruyu sormak, ne yedin? Patlicanmi?
Ben ise esimin getirdiklerini sirkeli bez ile temizleme ile mesguldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?