- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
O kadar ucuz mu kalbim ya
Rahatsız olsa söylerdi ya da şifresini değiştirirdi. Bütün şifrelerini de biliyorum
The Dörtbindörtyüz vardı bir deDaha kötüsü ben The 100 dizisini de "dı yüz" diye okuyorum. Seneler önce sevgilime "dı yüz diye bir diziye başladım" dediğimde "o ne la" demişti. Artık o da dı yüz diyor
Coğrafya kaderdir kardeş, kraliçe elizabeth gelse bana dı handrıd dedirtemez.
Yurt dışında mı doğup büyüdün?
Buralarda böyle bu işler
Keşke olabilseydi ama olamaz. Masada iki de çocuk var zira.
Ya anneler hep mükemmel işte onların gözünde.Benimki de diyor ki; anne bu kitabı senin sesinden dinlemek çok güzel, babam okumasa da olur. Eşim de cidden bilgisayar gibi okuyor ama, öyle vurgusuz, dümdüz.
The Dörtbindörtyüz vardı bir de
Blink182 grubu da Blink yüzsekseniki benim için. Buraya yazarken bile öyle okudum
Evet burda dogup büyüdüm. Ama burdada farkli sakatliklar oluyor. Aha demin esim markete gidecek. Ben diyorum ki patlican al. Oda "o ne"? Ee dedim iste, bilidigin patlican (ve sanirim burda fazlasini gördügüm için, ne sebzesi oldugunu gayet iyi biliyorum)
Ve ben felemenkçesini unuttum. Gittim googledan gösterdim. Sonra kabak dedim yine ayni dert. Adam kabagi bilmiyor yaa!
-ational ekini anlamam bile yıllar aldı ya. Ne alaka olum -ş- sesi filan. Manyak mısınız siz ya?Kongırılıceyşıns var bir de. İmtihanım.
-ational ekini anlamam bile yıllar aldı ya. Ne alaka olum -ş- sesi filan. Manyak mısınız siz ya?
Kongırılıceyşıns var bir de. İmtihanım.
İngilizce öğrenmeden Anadolu Lisesinden mezun olmuş gadınım ben, Almanca vardı bir de, İh libe dih tamam gerisi yalan.
Kongracıleyşıns değil mi o ya? Yine yanlış olmuş
Meditireniyın da benim imtihanımdı üni.de. Bir akdeniz insanı olarak sunumlarda mutlaka geçerdi bu. White sea diyebilmeyi çok isterdim ama basit bir öğrenci olduğum için diyemiyordum
Almanca harbiden çok moktan bir dil. Iki yil ders aldim lisede, ve dilleri sevmeme ragmen, halen en sevmedigim dil Almancadir.
Ben aslind Ispanyolca ögrenmek istiyorum. Cok sexy bir dil gibi geliyor bana
Frankofon bir arkadaşımla Fransızcadan bahsederken "ay ben hiç bilmem, iki üç cümle işte" dedim. "Derdini anlatacak kadar" dediler ehi ehi dedim. "Ne biliyorsun söyle bakalım" dedi.İngilizce öğrenmeden Anadolu Lisesinden mezun olmuş gadınım ben, Almanca vardı bir de, İh libe dih tamam gerisi yalan.
Fransızca bilmeyi isterdim, Jöneva sivuple, mersi bokum.
Çok kibar dil.
İdare edin bunu toparlayıp yazabildiğime şükür.
Ar yu kola, yu mi seks gibi ingilizcenin şakır şakır konuşulduğu memleketime çok bile.
Ahahahahah mersi bokumBazen iyi mizah basit mizahtir. Harika yaaa!
Neyse, Fransizca konusabildigim için (ancak agir felemenkçe bir aksanla) bana pek kibar gelmiyor. Kendimi kibar görmedigim içinde olabilir o
Frankofon bir arkadaşımla Fransızcadan bahsederken "ay ben hiç bilmem, iki üç cümle işte" dedim. "Derdini anlatacak kadar" dediler ehi ehi dedim. "Ne biliyorsun söyle bakalım" dedi.
Dedim işte comment ça va (nasılsn), bien merci et toi (iyiyim sağol sen nassın), je m'appelle Lyanna (adım.. ).
Bir de voulez vous danser avec moi (benimle dans eder misin) ve voulez vous coucher avec moi (benimle yatar mısın) hatta ce soir (bu gece) dedim.
Gülmeye başladı.
E dedim derdimi anlatacak kadar işte, derdim bu belki
Sonra bana Fransızca öğretmeye karar vermişti
Nasilsin dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?