• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

İşte ben onu hiç yapmıyorum ya didişmiyorum neden acaba 😅 kaynanamın da acayip laf sokmaları vardır aslında. Ama ben hep içimden tıs tıs tıs diye gülüp geçiyorum :KK70:
O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum ya 🤣 sonra sonra hı hı moduna geçtim,rahat ettim. 🤣

Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya bile ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir 🥴
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen 😅

Ben her seferinde sadece şaşırıyordum.
Bazen diyecek bir sey bulamazsın, ben hiç bulamadım
Kayınpederimin ailesinden kimse ile görüşmezdi mesela
Hepsi cehennemlikti🤣
Hep kendine zararı 🤷🏻‍♀️

Senin kızının ruhu yazlıkçı emekli memur olabilir mi ya, beslenme düzeni de maşallah :KK70:

Hiç o sekilde düsünmedim ama olabilir gerçekten. Bügün kek yaparken tezgaha oturttum, beraber yapacagiz diye. Bir baktim eline almis bir sünger, tezgahi silmeye çalisiyor.

Benim gibi tembelin böyle bir kizi olmasi? Dna testi sart gibi görünüyor!

O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum ya 🤣 sonra sonra hı hı moduna geçtim,rahat ettim. 🤣

Ben kaynanamın kötü niyetli olmadığını biliyorum ondan galiba. Belli bir çevrede yetişmiş kendi doğruları var, kendi doğruları etrafında kendince iyiliğimizi istiyor. Görüntülü konuşurken benim kız ondan öğrendiği için seccadeyi serip namaza başlıyor mesela, annenle baban başladı mı kızım namaza diyor hehhe diye gülüyorum ben de :KK70: ay ne bileyim iyi bir kadın aslında

Yüzlemiyor ne demek :)

Cidden o hale nasıl gelmişsiniz 😄 ama uzun süreli ilişkilerde bence aileler tanışsa bile çok yüz göz olmamalı. Bir şeyler bozuluyor yoksa o arada

Yüzlemek derken annem babam sevgilime sevgilimmiş gibi davranmıyorlar yani. Görünce bol bol güler yüz gösterip hal hatır soruyorlar, bitiyor. Kişisel sorular sorulmuyor yani.

Bir tek onun babası beni her gördüğünde "ailenle tanışsak artık" diyor, beni bol bol övüyor, uzun uzun sohbet etmek istiyor :)

Ya bana kalsa iş evlilik aşamasına gelmeden tanışmazdım, annesiyle tanışmama sebebim de bu. Sevgilim istedi ama hazır hissetmedim.
Diğerleriyle tanışmam spontane gelişmişti hep.
Bu dağınıklığı toplayıp evlenmeyi başarırsak kendimizi tebrik edeceğim :)

Öğretmeniyle görüşün, çok güzel yapıyorsun diye şevklendirin. Eski resimlerinden dosya yapın atmayın ayrıca hatıra kalsın. Gittikçe yönünü çizer o. Resim kursları okul sonrası, bunlar hangi yaş gruplarında var bakarsınız henüz buna çok erken. Desteklemeye devam. Öğretmenine de sorarsınız, o benden daha iyi yönlendirecektir pedagojiyi iyi bilen, çevresine danışıp görüşebilecek biri olarak.
Teşekkür ederim :KK16:

Günaydınlar herkese 🤓

Yüzlemek derken annem babam sevgilime sevgilimmiş gibi davranmıyorlar yani. Görünce bol bol güler yüz gösterip hal hatır soruyorlar, bitiyor. Kişisel sorular sorulmuyor yani.

Bir tek onun babası beni her gördüğünde "ailenle tanışsak artık" diyor, beni bol bol övüyor, uzun uzun sohbet etmek istiyor :)

Ya bana kalsa iş evlilik aşamasına gelmeden tanışmazdım, annesiyle tanışmama sebebim de bu. Sevgilim istedi ama hazır hissetmedim.
Diğerleriyle tanışmam spontane gelişmişti hep.
Bu dağınıklığı toplayıp evlenmeyi başarırsak kendimizi tebrik edeceğim :)
Anladım :)
Bende tebrik ederim şimdiden 😄

Back
X