Böyle bi anım var size onu anlatayım bak;
Eşimin çalıştığı yere teleferik özel de bağlı ve buradaki dürbün işleri, teleferik vb. eşimden geçiyor hesabı. Evet gittim babam gibi muhasebeye de bakan biriyle evlendim. Neyse bi olay oluyor, en son benimkine kilitleniyor dürbünden bozuklukları toplamak ama böyle bir kilitlenme mümkün değil, o bozuklukları taşıyamazsın abi diye diye elemanlar bizimkine iddiayla gaza getirmişler, zaten arada çıkar oldu artık o görevi de aldılar.
Neyse bana dedi ki "Seni hadi teleferikle gezdireyim" .. Ben saf da "Ehehe romantiq oldu gocam" diye sevinip atladım. Götürdü beni teleferikle çıktık, sonra dürbünlere gittik sökmeye başladı. Nabıyon olm polis görecek dedim şaka.
Neyse anahtarla dürbünü açtı, "Bu bozuklukları taşımamız lazım" dedi. Adam yardıma beni götürmüş.

Dedim taşırız hacıt, şu kaslara bak. Ne kadar ağır olabilir ki?
"Burada bozukluk 3 bin var haberin olsun" dedi anaaa.. Kumaş çantalarla taşımaya çalışıyoruz ama yırtılacak yani ve o kadar ağırlar. Demirlikler, birlik sadece. Birlik 3 bin lira...
Merdivenlerden indirdik teleferiğe kadar taşıdık ama binemeden tam teleferiğe yakın sapı yırtıldı çantanın, paraların bir kısmı yere indi bendeki. Teleferik görevlileri bakar, eşimle ben başladık yerden toplamaya ben de o sırada başladım "Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş, dohuzbin dohuzyüz dohsan altı" diyorum. Görevliler bir koptular, eşim "Yapmaa toplayamıyorum" diye gülüyor... Hepsi yardıma geldi sonra topladık. Çok gülmüşlerdi.