Coronasavar

Uyuyor annesi, uyumasa vuhuu.
Ben senin kızı biliyorum da ondan yazılıyorum ya zaten, kaçmaz kaçmaz.
Hem halı üstünde yapılmış, kanımız çeker halıya :KK70:

Hahahahh yok o zamanlar yatağı kıza bırakmamıştık daha, halılar amacına uygun kullanılıyordu :KK70:

Madem iş çocuklara kısmet bulma noktasına geldi, yaşı uygun bekar kuzenlerinize, arkadaşlarınıza, beylerinizin arkadaşlarına falan da ben talibim ahfhah
Ablam olmasaydı abim olsaydı, ben yıldırım nikahı yaptırmıştım size.
Kaçar mı senin gibi kadın bea...

Hakikaten öyle bir rahatlık varmış ya.
Tabi ki cinsiyet ayrımına girmiyorum asla da, yetiştirmek bile daha kolay.
Kızlar naif, dikkat istiyor.
Ben canım isteyince üzerime tırmanmaya çalışan bebemi tuş edip, ayağımla yerde ittirebiliyorum kaba saba çünkü, ama kıza yap, ağlar günlerce, incinir😂

Sen sanirim benim kizi tanimiyorsun.

Sonra cinsiyet ayrimina girmiyorum diyorsun :KK70:

Her kiz narin degil bu arada. Benim kizi, senin oglani döver benden söylemesi :KK11:

:KK70:

Madem iş çocuklara kısmet bulma noktasına geldi, yaşı uygun bekar kuzenlerinize, arkadaşlarınıza, beylerinizin arkadaşlarına falan da ben talibim ahfhah

@Astoria sana doktor ayarlamıyor muydu yahu? Ne oldu o iş :))

@filmdelisi

Xxx

Sen de senin oğlana göster de sonra vay efendim ben görmedim, beğenmedim demesin :KK70:

Göremedim göremedimmm.
Benim oğlanı gösteririm karşılığında. @Idrakyollariiltihabi @Loreth sizi aldatıyorum bebeklerim haberiniz olsun. Hepiniz benim bebeimsınız.

Sen sanirim benim kizi tanimiyorsun.

Sonra cinsiyet ayrimina girmiyorum diyorsun :KK70:

Her kiz narin degil bu arada. Benim kizi, senin oglani döver benden söylemesi :KK11:

:KK70:
Daha iyi dövsün, istediği şekli versin.
Ben oğlancı değil kızcıyım anacım, şimdiden gelin savunucusuyum😂
Benim yapamadığım ne varsa müstakbel hayat arkadaşı yapsın, içimin yağları erisin :KK70:

@Astoria sana doktor ayarlamıyor muydu yahu? Ne oldu o iş :))

@Astoria bacımızı çağırmışken, bisikolojimizin hala yerinde olup olmadığını da soralım kendisine bence.
Ast gülüm, biz burada "Çok Yönlü, Big Dük Klan Klab" kurduk ve bu Klabın ilk kuralı, "Çok Yönlü Big Dük Klan Klab'tan kimseye bahsetmemek.

Ne diyosun? Umut var mı? :KK70:

Maşallah kuzuma, adıyla yaşasın, bahtı yolu açık olsun inşallah :KK200:

Bu da benim kuzu, Bağcılar çocuğyuz pozu:
Vaa Rakip geldi benimkilere.
Çok tatlı ya maşallah gangsta, bu tatlılığı kimden aldı aceba anadan değil belli :KK70:

Ooovv dondurma yerken hem de, haşin ve sert duruyor. Benim kız annesine çekerse seninkine gönlü kayabilir :KK70:

Haşin ve sert duruyor nitekim o dondurma, saçlarını hiç itiraz edip korkmadan kestirdiği için "Hak ettin" sürprizi idi. :)
O gün şu saçlar gitti:

Arkadan kız gibi aşsdjkasd

Haşin ve sert duruyor nitekim o dondurma, saçlarını hiç itiraz edip korkmadan kestirdiği için "Hak ettin" sürprizi idi. :)
O gün şu saçlar gitti:

Arkadan kız gibi aşsdjkasd

Yaaa kıyamam ama saçlarına ne kadar güzelmiş 🥺 çok tatlı çokkk

Back
X