• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronavirus hayatimiz alt ust

mahsupella

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
145
61
298
Merhabalar herkese hayırlı ramazanlar,sağlıklı günler efendim malum korona günleri 20 marttan beri evdeyiz çalışmıyoruz ücretsiz izne cikarildim(kisa çalışmadan da yararlanamiyorum) çıkarılmadan 1 hafta önce cocugumun bakıcısı bıraktı şimdi ise geri döneceğim gibi görünüyor okul yok kreş yok bakıcı yok desem ücretsiz iznimi devam ettirin ayrı dert ne yapacağım şaştım bir akıl verin beaa

Yahu kansızlıkla ne alakası var, bakmak zorunda mı?
Guven verip ortaxa biraktigi icin çocuğ
Is arayan bir suru insan var birini bulabilirsiniz. Ya da guvendiginiz bir komsunuz varsa ucret karsiliginda bakabilir mi sorun.
Komşularım bu işler patlayınca memleketlerini bulurlar açıkçası mahallede soruşturdum ama kimse çıkmadı yine inşallah çıkar işler acılana kadar gönlüm kreşe vermekten yana yaşi müsait zaten ama açılacak gibide durmuyor

Ayy bu çocuğa baktırma meselesi ne büyük problem. Allah yardım etsin. Sırf çocuk olunca mecburen annem gelip bakacak bana yerleşecek diye upuzun bir süre çocuk falan düşünmüyorum vallahi

Ben de kara kara düşünüyorum, okullar açılmazsa diye. Bakıcıya güvenip de çocuk bırakmak zor. Ben bir de takıntılıyım, insanların konuşurken kullandığı kelimelere bile dikkat ederim. Bazı kelimeleri kullanınca çocuk soruyoruz nereden duydun diye.

Kreş iyidir. Öğretmenler belli bir kültür düzeyinde oluyor, çocuk yaşıtları ile oynuyor, eğer iyi biryerse yabancı dil öğreniyor. Kreşler açılır umarım 1 haziranda yoksa ücretsiz izin mecbur...

Ben de kara kara düşünüyorum, okullar açılmazsa diye. Bakıcıya güvenip de çocuk bırakmak zor. Ben bir de takıntılıyım, insanların konuşurken kullandığı kelimelere bile dikkat ederim. Bazı kelimeleri kullanınca çocuk soruyoruz nereden duydun diye.

Kreş iyidir. Öğretmenler belli bir kültür düzeyinde oluyor, çocuk yaşıtları ile oynuyor, eğer iyi biryerse yabancı dil öğreniyor. Kreşler açılır umarım 1 haziranda yoksa ücretsiz izin mecbur...
Aynen ücretsiz izine devam gibi görünüyor mayisida atlatırım diye düşünmüştüm en azından ortalık daha normalleşir diye ama açılacak gibi duruyor is yeri,bakıcı konusu cok sıkıntı ben en yakın ark bıraktım ki o güvendirdi kendine sen çalış ben bakarım soyle boyle iş bulduk sen şakrak son şak diye ortada kaldım iste corona çıktı diye üzülemedim bile en başta çocuğum kaldı ortada diye

Bakıcı bulun ise başlamadan 1 ay vakit geçirir tanırsınız çocuğunuz da alışmış olur. Eve de kamera koyun. Kresler acilmayacagina gore şu an tek yolunuz bu görünüyor.

Back
X