Coronavirus hayatimiz alt ust

arkadasinizin birakma sebebi nedir korona sebebiyle calismak istemiyor mu evden cikmak istemiyor olabilir kansiz cok agir bir itham oldugundan dikkat cekti
Koronadan once birakti canm beni hicbirsey yoktu her istedigi oldu herseyo kendine gore yapti yani beni bir guzel kullandi sonrada sıkıldım bilmem ne zor oluyor falan dedi ve beni bir hafta sonu bıraktı ortada ve ben komşuma çocuk bırakıp p.tesi ise gitmek zorunda kaldım psikolojimi düşünün yani hala aynı kanıdayım kendisiyle ilgili bu kadar hakka hukuka karşılık ben sıkıldım deyip insan ortada bırakılmaz kedi yavrusu bile boyle bırakılmaz yani o kadar zor durumda kaldım ki hala o durumdayım yani

üslubunuz hoş değil...

rağmen inşallah güzel bir çözüm bulursunuz...
bir çok aile zor durumda...

Bu konuda şunu anladimki insanlar kelimelere cokk takiliyor.
Ne desigimize dikkat etmek lazım
Konudan çok kelime çok dikkat çekmiş belli
Herkeste aynı uyarıama şunu bilinki çocuğu ortada bırakılan çalışan anne için ne kadar önemli ve zor bir durum bunu yaşarsanız anlarsınız dua edin basiniza gelmesin

Çünkü herkes haza hanimefdi bu forumda,herkes royal...öyle k*ka düşünceler kimselerin zihnin zihninden bile geçmez nediyosun?

Tamam kadın etmiş k*ka bi laf ama.ahh ahh o süreçte daha ne k*ka laflar dönüyor beyinde var yaa...

Ez cümle;Ben bir kez dibine kadar yaşadım o çaresizliği. Hani birine beddua falan edeceksen çocuğuna bakacak kimsen olmasın da çaresizlk neymiş gör denilebilir yani....o derece vahim ve sac bas yolduran bi süreç.

Son düzenleme:
Bu konuda şunu anladimki insanlar kelimelere cokk takiliyor.
Ne desigimize dikkat etmek lazım
Konudan çok kelime çok dikkat çekmiş belli
Herkeste aynı uyarıama şunu bilinki çocuğu ortada bırakılan çalışan anne için ne kadar önemli ve zor bir durum bunu yaşarsanız anlarsınız dua edin basiniza gelmesin
Çünkü herkes haza hanimefdi bu forumda,herkes royal...öyle k*ka düşünceler kimselerin zihnin zihninden bile geçmez nediyosun?

Tamam kadın etmiş k*ka bi laf ama.ahh ahh o süreçte daha ne k*ka laflar dönüyor beyinde var yaa...

Ez cümle;Ben bir kez dibine kadar yaşadım o çaresizliği. Hani birine beddua falan edeceksen çocuğuna bakacak kimsen olmasın da çaresizlk neymiş gör denilebilir yani....o derece vahim ve sac bas yolduran bi süreç.

Back
X