Aradi Babannesini ise yararmi bilmiyorumHaklisiniz gezip gezip size geliyor ise.Uyariyi yapmişşiniz ama dinlemiyorlar galiba zaten çogu kisi vürüs u dikkate almiyor.vicdan yapmaya gerek yok.Gerekirse eşiniz ailesini arasin
Onlari kirmak istemiyoruz cunku cocuk psikolojik olarak kotu bu ara evden kacti gecen inanin öldu biliyorduk artik cok zor gunlerden gectik o yuzden aileye de bisey soyleyemiyoruz....Kayninizi uyarin. Söz konusu sağlık sa "kırılır, delirir" diye birsey olamaz. Annesi babasi ilgilensin
Bütün öfkeni onlar in üstüne doğru sal derim kabul etme lütfen konu sahibide kimse kendimizden evladimizdan kiymetli degil gucenen kendi bilirBana da gelen giden var. Çok öfkeliyim. Bu öfke ile fikir veremem. Ama şuracıkta durup gelecek olan fikirleri bekleyeceğim.
Iste tamda bu yuzden bisey diyemiyorum.Sagolsun esim cok ilgili herkese karsi miknatis gibi cekiyoruz herkesin sorunlarini o halledicem dedi bakalim ne yapacaksen karışma kocan konuşsun madem kaynının oğluymuş , suçlu sen olma
Inanin oyle biriyim kimseyi kiramiyorum kullaniliyormuyum diye dusunuyorummmBütün öfkeni onlar in üstüne doğru sal derim kabul etme lütfen konu sahibide kimse kendimizden evladimizdan kiymetli degil gucenen kendi bilir
Çok asiri sinir oluyorum böyle bir durumda gelen gidene bak bende şimdi sinir oldum
Ama evladiniz var canımdan kiymetli deriz degil mi aksama kadar nerelerde geziyor biliyor musunuz hadi enfekte olsa eve gelde Allah muhafaza kırın lutfen saglik bi ya şaka değil gelmesin bir daha biz çatlasak evden çıkmıyoruz o da otursun evinde sorunları varsa da ailesi ilgilensin.Inanin oyle biriyim kimseyi kiramiyorum kullaniliyormuyum diye dusunuyorummm
Aynen enfekte olunca is isten geciyor.Ben bisey demicem simdilik amcasi konussun yuz yuze olmasa ustu kapali kac defa sokaga cikma yasagi olacak ,virus kotu, bebek hassas dedim anlamiyor mu aklimi yetmiyor cozemedim...Başkaları kırılacak, kaçacak diye kendimi ailemi riske sokamam direk resti çekin bence ya kir dizini otur oturacağın yere yada gezip tozup girme evime diye. O el yıkama falan %100 koruma değil ki dışarda eline ulaşan virüsün çoktan ciğerlerine yerlesmedigi ne malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?