Coronavirus te eve gelen yegen

'Ya gelme ya dışarı çıkma bu evde bebek var onu düşünmek zorundayım bana alınma' desen?

Ben bu tür konularda ayıptır, günahtır demeden gelenleri reddederim. Hem ailemin sağlığıyla hem de toplumun sağlığıyla oynanmaya hakkı yok kimsenin. İnsanlar bas bas bağırıyor evinizden çıkmayın diye. Eşinize söyleyin halletsin bu işi. Ya evde kalsın ya da evine geri dönsün. Sinirlerim bozuldu yine..

Bende kalan kardesim en son gelisinde ya bizimle kal veya gidersen gelme demis iki gundur gelmiyor

6 yaşında değil mubarek al karsina konus ya disarida kal ya evine git ya da bu evde kalacaksan disari cikma de...
Ayrıca sizin ev mülteci kampımı gelen giden sizde kalıyor yanı sıra anası babasının sahip cikmadigina siz bakmak zorunda misiniz
Yarın bir gün bebeğine Allah korusun bisey olduğunda çok geç olabilir

Çocuk problemli ve anne babası yerine amcası bakıyor? Çocukla ilgili babanne ile mi görüşülüyor?
Hani bir replik var ya nerde bu devlet nerde bu millet diye. Bende onu dicem nerde bu ana nerde bu baba?
Biz annesi ile konusmak istmedik kalbi kirilmasin diye o yuzden babanesi konusup tatli dille halletsin diye

Anne babası yok mu neden sizde kalıyor? Istememekte haklısınız. Insanlar evinden çıkmaya korkuyor degil ki 16 yaşında gencecik biri disarda dolaşıp dolaşıp (nerde gezdiği kimlerle temas ettiği belli değil) gelip bana ve aileme bulastiracak. Kimse kusura bakmasın kapiyi açmazdım. Herkes kendi evine gitsin..

Eşimle konuştuk virüs bitene kadar eve kimseyi sokmayacağız (anne babasi dahil) bizde kimseye gitmeyecegiz. Durum vahim neden kimse anlamıyor, ciddiye almiyor.

Son düzenleme:
Şu kadar kritik bir dönemde 16 yaşında psikolojikmişiz bozuk bir ergeni hiç çekemem. Kendi oğlum kızım değilse umrumda olmaz. Anası babası nerde? 16 yaşında dediniz, üniversite okuyor dediniz. 16 yaşta ne üniversitesi? Evden kaçan bir çocuğun sorumluluğunu alamam. Başına bir şey gelse sorumlusu sizsiniz. Ailesi gelsin alsın bi zahmet

Önce benim evladım derim şimdi herkes kendini ve evladını düşünürse otomotik olarak hem akrabalarını hem arkadaşlarını hemde ülkeyi korumuş olacak.. çocuk geziyor diyorsun yapacak bir şey yok

Burda söz konusu sağlık.Boyle devam ederse sonu büyük salgın ve binlerce ölüm.Ben kimseyi kabul etmiyorum,gitmiyorum.Esim mecburen işe gidip geliyor o kadar.Hatta geçen gün bı arkadaşım gelmek istedı.Kabul edemem dedim baya trip attı galiba küstü ama kendisi bilir.Cocugumdan ve ailemden önemli değil kimse

Biz annesi ile konusmak istmedik kalbi kirilmasin diye o yuzden babanesi konusup tatli dille halletsin diye

Sizin emaneti yerine teslim etmeniz şart. Bu durumda çocuk başına bir dert açsa suçlu siz olursunuz. Nasıl böyle bir sorumluluğu üstleniyorsunuz ki. Herkes evinde yurdunda yerinde sağolsun derler.

gelen giden olunca açmayın kapıyı, kim ne derse desin, kim alınırsa alınsın. kızınızın da bağışıklığı düşükmüş üstelik. sağlık ya bu.
daha dün, türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olmuş inanılmaz akıllı(!) bi arkadaşım da bana diyor ki "sana geleyim mi? ben temizim hastalık yok" kendi kendine test mi yaptı ne yaptıysa artık evde :d hayır bir de işe gidip geliyor, ne malum yani temiz olduğun.
ben gerçekten insanlardaki bu rahatlığı, gevşekliği, cehaleti anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…