- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin cocuklarimAma evladiniz var canımdan kiymetli deriz degil mi aksama kadar nerelerde geziyor biliyor musunuz hadi enfekte olsa eve gelde Allah muhafaza kırın lutfen saglik bi ya şaka değil gelmesin bir daha biz çatlasak evden çıkmıyoruz o da otursun evinde sorunları varsa da ailesi ilgilensin.
Amcasi soylesin beni kotu bilmesin istiyorum ama tabi anlamazsa kesin bir dil kullanicmEğer evde duracaksan dışarı çıkmayacaksan başımızın üstünde yerin var ama diğer türlü kabul edemeyeceğim seni de bende direk hem çocuğa hem ailesine.
Hicbir şey sizin sagliginizdan önemli değil hele ki başkasının keyfi hic
Bu sabah konustum ayni konusmayi ondan mi gitti acabaAl karsina tatlilikla bizde kalabilirsin hic sorun yok ama bizde kalacaksan disari cikmayacaksin de.Cünkü disaridan hastalik getirirsin diye korkuyorum de.Esek degil iki alternatifi oldugunu anlar herhalde
Hayir sadece kardesim yanimda uni okuyor.Anlamadım, hepiniz beraber mi yaşıyorsunuz? Niye size geliyor, kendi evine değil?
Daha ilk günden watsapp durumuma,"evime kimseyi kabul etmiyorum siz de aynısını yapın"diye yazıp paylaştım.Gelen giden yok şükür..
Mecburum..Daha 4 aylık bebeğim var.Kimin hasta olup olmadığını bilememOzguveninize bayildim
Inanin 20 gundur gokyuzunu gorm"Ayıp olmasın, kadın o kadar hazırlık yapmış. Ben gitmesem, o gitmese, yazık değil mi?" diyerek kabul gününe gitmeye çalışan anneme üzülerek azarı basmış biri olarak kimsenin ne hallerini ne ayıbını dinlerim şahsen şu halde.
Güzelce "Bak kuzum" deyip önünüze alıp konuşun, baktınız olmuyor basın azarı artık. Bu ne canım böyle; tamam manyaklaşıp iyice her yeri 39489 kere silip kırklanıp durup derimizin ayarını da kaydırmayalım, tamamen hücre hapsi gibi eve de tünemeyelim ama efil efil kalabalıklarda gezip oradan oraya taşıyıp millete de sebep olmayalım. Büyük vebal ya.
20 gundur kapinin onune cikmadim kuzularim agliyo yine cikarmiyorum o halde ergen kaprisi cekiyorum"Ayıp olmasın, kadın o kadar hazırlık yapmış. Ben gitmesem, o gitmese, yazık değil mi?" diyerek kabul gününe gitmeye çalışan anneme üzülerek azarı basmış biri olarak kimsenin ne hallerini ne ayıbını dinlerim şahsen şu halde.
Güzelce "Bak kuzum" deyip önünüze alıp konuşun, baktınız olmuyor basın azarı artık. Bu ne canım böyle; tamam manyaklaşıp iyice her yeri 39489 kere silip kırklanıp durup derimizin ayarını da kaydırmayalım, tamamen hücre hapsi gibi eve de tünemeyelim ama efil efil kalabalıklarda gezip oradan oraya taşıyıp millete de sebep olmayalım. Büyük vebal ya.