Coronavirus te eve gelen yegen

Insanlara olan vicdanim kendi cocugumun sagligina zarar verme ihtimaline kadar devam eder. Uyarimi yaparim sonraki sürecte her koyun kendi bacagindan asılır

"Ayıp olmasın, kadın o kadar hazırlık yapmış. Ben gitmesem, o gitmese, yazık değil mi?" diyerek kabul gününe gitmeye çalışan anneme üzülerek azarı basmış biri olarak kimsenin ne hallerini ne ayıbını dinlerim şahsen şu halde.

Güzelce "Bak kuzum" deyip önünüze alıp konuşun, baktınız olmuyor basın azarı artık. Bu ne canım böyle; tamam manyaklaşıp iyice her yeri 39489 kere silip kırklanıp durup derimizin ayarını da kaydırmayalım, tamamen hücre hapsi gibi eve de tünemeyelim ama efil efil kalabalıklarda gezip oradan oraya taşıyıp millete de sebep olmayalım. Büyük vebal ya.

Ama evladiniz var canımdan kiymetli deriz degil mi aksama kadar nerelerde geziyor biliyor musunuz hadi enfekte olsa eve gelde Allah muhafaza kırın lutfen saglik bi ya şaka değil gelmesin bir daha biz çatlasak evden çıkmıyoruz o da otursun evinde sorunları varsa da ailesi ilgilensin.
Inanin cocuklarim
Eğer evde duracaksan dışarı çıkmayacaksan başımızın üstünde yerin var ama diğer türlü kabul edemeyeceğim seni de bende direk hem çocuğa hem ailesine.
Hicbir şey sizin sagliginizdan önemli değil hele ki başkasının keyfi hic
Amcasi soylesin beni kotu bilmesin istiyorum ama tabi anlamazsa kesin bir dil kullanicm

Al karsina tatlilikla bizde kalabilirsin hic sorun yok ama bizde kalacaksan disari cikmayacaksin de.Cünkü disaridan hastalik getirirsin diye korkuyorum de.Esek degil iki alternatifi oldugunu anlar herhalde
Bu sabah konustum ayni konusmayi ondan mi gitti acaba

kapiyi acmyacaksınız.
benimde evde kucuk kizim var bir dayim var sabah aradi gelip cocugu goriyim dedi geldigi yerde 1 saatlik 3 vesait yol.
gelme almam dedim.
ben geliyim sen alirsin dedi dayi bak gelme gercekten almam dedim.
aradan 1.5 2 saat gecti guvenlik aradi dayiniz geldi dedi.
gondermeyin gorusmek istemiyorum dedim.
almadilar iceri. geri döndü gitti.
sizinde yapacaginiz tek sey bu

Ben duydugumdan beri acil birşey olmadıktan sonra dısarı cıkmama kararı aldım. Bir tek ben degil iki kücük yavrum var cok sükür cevrem de aynı sekilde gidiş gelişi kestik su an için en önemli olan sağlık.

Neyini düşünüyorsunuz ya boşverin direkt söyleyin. Virüs var, yetkililer evden çıkmayın diyor, ya gel hep burda kal çıkma ya da gelme diyin bitsin. Ben misafir kabul etmiyorum. Sağlıklı bir ortam olduktan sonra goruselim diyorum. Kırılan kırılsın

Hic bir şey ve kimse umrumda degil artik..korumam gereken bir kızım ve karnimda bebegim var.Annem babam bile kapima asıp gidiyor bir şey getirecekleri zaman.
birileri sorumsuzluk ediyor bedelini herkes ödüyor.
almayin evinize 8 yasinda cocuk degil ya 16 yasinda ..tablo cok vahim bir hal almaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin

Eşinizin söylemesi yeterli olmazsa siz de söyleyin. Durumun ciddiyetinin farkında değil insanlar.
Ben zaruriyetten annemlerin evinde kalıyorum. Kendi evim olmamasına rağmen ablam ve yeğenlerime gelmeyin, görüşmeyelim, özellikle annem için çok riskli dedim. Ablam biraz bozuldu ama yapacak bişey yok. Gerçekten çok ciddi bir riskle karşı karşıyayız. İtalya’daki insanlar bas bas bağırıyor, biz ciddiye almadık bu hale geldik. Yapmayın, alay edip durmayın diye. Üstelik risk 65+ yaş için değil, 45 yaşında biri öldü İngiltere’de virüsten.

Once kendinizi cocugunuzu koruyun ,bakin ben hamileyim ,eve misafir almiyoruz ,

Anlamadım, hepiniz beraber mi yaşıyorsunuz? Niye size geliyor, kendi evine değil?
Hayir sadece kardesim yanimda uni okuyor.
kaynimin oglu evleri var tabi ki...
Bunalimda bu ara ergen yardimci olmak istemistik ama bu virus sebebiyle artik gelip gitmesini istmeiyorum ben 20 gundur bahceye cikmamisken dusunun artik...

"Ayıp olmasın, kadın o kadar hazırlık yapmış. Ben gitmesem, o gitmese, yazık değil mi?" diyerek kabul gününe gitmeye çalışan anneme üzülerek azarı basmış biri olarak kimsenin ne hallerini ne ayıbını dinlerim şahsen şu halde.

Güzelce "Bak kuzum" deyip önünüze alıp konuşun, baktınız olmuyor basın azarı artık. Bu ne canım böyle; tamam manyaklaşıp iyice her yeri 39489 kere silip kırklanıp durup derimizin ayarını da kaydırmayalım, tamamen hücre hapsi gibi eve de tünemeyelim ama efil efil kalabalıklarda gezip oradan oraya taşıyıp millete de sebep olmayalım. Büyük vebal ya.
Inanin 20 gundur gokyuzunu gorm

20 gundur kapinin onune cikmadim kuzularim agliyo yine cikarmiyorum o halde ergen kaprisi cekiyorum

Back
X