ÇORUM'LU DOSTLAR BANA YARDİMCİ OLUR MUSUNUZ?

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar eşimin işi için Çorum'a taşındık gecen hafta. Öncelikle şunu belirteyim ön yargılı gelmedim bu şehre ama inanilmaz sıkıcı geldi bana, çok bunaldım. Biraz kilo sorunum var bayanların gidebilecegi bir spor salonu var mı? (B fit açılmış geçen yıl ama telefonu değişmiş ya da kapanmış aradım başka birileri acti kurum kapandi mi biliyor musunuz?)Ya da bir kurs? Ya da sosyal bir faliyet? Kızlar ne yapıyorsunuz bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum ya;(

Buhara tarafında oturuyorsan Buhara Kadın kültür merkezi,Bahçelievler tarafında oturuyorsan Bahçelievler Kadın Kültür merkezinde hem spor hem devamlı na gelebilecek her kurs var.Çok da uygun.

Merhaba corumluyum ama istanbulda yasiyorum eskiden ali penez Otel vardı oranın spor salonuna uyeydim suan ki adı değişmiş oraya girebilirsiniz kilo sorunum yoktu ama düzenli spor için gidiyordum gayet lux bi yer açık kapalı yüzme havuzu fitness vs vs var yani

Anitta otele yakın Gülabi bey mahallesindeyim.

Ankara'da her iki kisiden biri corumlu çıkıyor da kocaman kk de bir corumlu yok garip memleket diyorum vesselam.

çorumda okudum dört sene
bir spor salonu vardı adını hatırlamıyorum spor eğimeni bir bayanla eşi işletiyordu, aerobik e yazıldık arkadaşımla
bizi 2 ay önce başlayan bir gruba aldılar, gruptakiler esnemiş biz ham, aynı hareketleri yapmaya çalışınca benim diz kapağım döndü kadın bana kilolusun ya bacakların dayanmadı spora dedi, ki 6-7 kilo fazlam vardı 60 kiloydum
sonra yine çorumda hastaneye gittim, doktor hiçbirşey yapmadı, oysa ki alçıya alması gerekiyormuş, benim diz kapağım yanlış kaynadı yerine, bacağım bükük kaldı, sonra gelsin fizik tedaviler, acılar
o kadına da doktora da dava açmayı düşündüm uğraşamadım
çorum ve spor denince bu anım geldi aklıma paylaşayım dedim
bu arada anitta da yok muymuş spor salonu ?

Cok gecmis olsun var ama karma ben sadece bayanların oldugu bir yer istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…