Cilt Bakımı Ürünleri Cosmed ve BAbe ürünleri kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cosmed, Babe markasına göre biraz daha iyi. İçerik olarakta daha temiz. Bende Cosmedin c vitamini serumunu kullanmak istiyorum lekeler için. ama hiç kullanıcı yorumu bulamadım

Cosmed, Babe markasına göre biraz daha iyi. İçerik olarakta daha temiz. Bende Cosmedin c vitamini serumunu kullanmak istiyorum lekeler için. ama hiç kullanıcı yorumu bulamadım
Ben kullanmaya başladım. Temizleme köpüğü tonik. Ve kremini aldım 10 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olucak

İnşallah faydasını görürsün. ben almadan önce biraz daha araştıracağım sanırım serumu
Ne şikayetiniz var ne işe yarıyor serum bende araştırıp bilgi alıpta kullanmaya başladım. Bir eczane var baya güzellik merkezi gibi hemde ayın belli zamanları saç ve cilt uzmanı var o cilt bakımı yapıp cildine göre ürünler veriyor kullanan da çok var çevremde

Ne şikayetiniz var ne işe yarıyor serum bende araştırıp bilgi alıpta kullanmaya başladım. Bir eczane var baya güzellik merkezi gibi hemde ayın belli zamanları saç ve cilt uzmanı var o cilt bakımı yapıp cildine göre ürünler veriyor kullanan da çok var çevremde
Sivilce ve leke problemim var.
Gerçi akneden yana pek şikayetim yok. Asıl problem lekelerde.
Her ay regl dönemimde 1 yada 2 sivilce çıkıyor. Ama o çıkanlar leke olarak kalıyor.
Şuan La roche posay'ın serisini kullanıyorum. Ama leke serumundan memnun değilim. Bu yüzden Cosmed'in serumunu araştırıyorum. İçerik olarak fena durmuyor.

Sivilce ve leke problemim var.
Gerçi akneden yana pek şikayetim yok. Asıl problem lekelerde.
Her ay regl dönemimde 1 yada 2 sivilce çıkıyor. Ama o çıkanlar leke olarak kalıyor.
Şuan La roche posay'ın serisini kullanıyorum. Ama leke serumundan memnun değilim. Bu yüzden Cosmed'in serumunu araştırıyorum. İçerik olarak fena durmuyor.
Ben de o sivilce ve lekelerden çok çektim benim omuzlarımda ve sırtımdaydı gitmediğim doktor kullanmadığım krem çok azdır en son bir doktora gittim her gece duştan sonra sırtıma bir omuzlarıma sivilce oluşumu için krem sürüyorum sabahta aynı bölgelere leke için krem sürüyorum çok memnun kaldım şuan iki ay oluyor leke ve sivilcelerim yok gibi Bu kremi kullanıyorum tabii ki doktor kontrolünde aldım

Eklentiler

• 0143B97B-E639-48D7-BC65-DEF31793B4F8.webp
    0143B97B-E639-48D7-BC65-DEF31793B4F8.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 923
babenin yüzüm için güneş kremini kullandım çoook iyi dedikleri için.
yüzüm kireç gibi beyaz oluyordu hemde güneşe çıktıktan beş dakika sonra kusuyordu yüzüm su sızdırır gibi terliyordu :)

Ben de o sivilce ve lekelerden çok çektim benim omuzlarımda ve sırtımdaydı gitmediğim doktor kullanmadığım krem çok azdır en son bir doktora gittim her gece duştan sonra sırtıma bir omuzlarıma sivilce oluşumu için krem sürüyorum sabahta aynı bölgelere leke için krem sürüyorum çok memnun kaldım şuan iki ay oluyor leke ve sivilcelerim yok gibi Bu kremi kullanıyorum tabii ki doktor kontrolünde aldım
kullandığınız bu krem leke için sanırım değilmi

merhaba kizlar..COSMED bayisi bir eczaci olarak yardimci olmak isterim..
ozelden yazabilirsiniz..
merhabalar ben 1 aydır cosmed şampuan ve yüz bakım ürünleri kullanıyorum genel olarak sıkıntı yok ama ara ara yüzüm kuruyor ve kabuk oluyor 1 aydır 2 kere böyle oldu birkaç gün sonra kendiğinden geçiyor ne yapsam bilemedim

merhaba kizlar..COSMED bayisi bir eczaci olarak yardimci olmak isterim..
ozelden yazabilirsiniz..

merhaba bugünlerde cosmed ürünleri dikkatimi çekti,
cildim yağlı ve akneli , geniş gözenekli, siyah nokta bir o kadar mevcut , ayrıca lekeli de yanaklarımda kahverengi lekeler var bir türlü kurtulamadım .
cosmed veya başka bir markada olur tavsiye edebileceğiniz
yüz yıkama
nemlendirici
leke serumu
güneş kremi

Back
X