Cottage Escape

bulmaca doldurmadigimza göre, oyunu cözersiniz olmazmi
bende biran icin oyun acilmadi sandim

haha çok komik bir cevap olmuş .yanlız insani bir açıklama yapmanızı beklemiştim.ama sanırım siz pek anlayamadınız.nasıl oynanacak anlamında sordum o kadar.bulmaca olmadığını anladığınıza da sevindim.demekki zekisiniz.

nasil bir aciklama bekliyosunuz ki?bence siz anlamamissiniz.
aciklamayi da ekleyince, sizce ne anlami kalicak oyun cözmenin acaba?

Masanın üstünden peynir tabağını aldım
Varillerden bir ip çıktı onu da aldım..
Şömineden odun ve yanındaki kibriti aldım...
Raflardaki 2 bardağı aldım..
Varillerin arasından birşey daha aldım..

Bu kadar bee

masanın üstünden peynir tabağını aldım, fıçıların en üstünden bir tane fitil gibi bir şey aldım. şömineden kibrit kutusu ve küçük bir çıra aldım aldım. ortadaki bar gibi yerden beyaz bir taş ve iki tane bardak aldım, kibriti tıklayınca bir tane kibrit çıktı içinden, o yandı, ilk salonda varillerin arasından holder diye bir şey aldım, fitili ona taktım, kibritle yaktım.

kandille yukarı çıktım, kandili aşağıda elinize almazsanız üstteki oda aydınlanmıyor.

odada rafta iki kutu var birinden bıçak, diğerinin üst çekmecesinden 3 tane bardak aldım. 5 tane bardağım oldu, bunları tek tek tıklayıp birleştiriyorsunuz ve bir sandık oluşuyor.

şömineden bir tane büyük odun aldım, yukardaki odada tavan arası gibi bir yer var, elimdeki bıçakla ordaki ipleri kestim, bir tane sandık düştü.

altta saatin solunda bir fare deliği var, peynir tabağını onun önüne koydum, fare çıkıp onu yedi, bu arada ilk bulduğum çırayla fare deliğini karıştım ordan birkaç anahtar çıktı.

o anahtarlardan biri saatin altındaki çekmeceyi açtı, ordan da bir anahtar aldım, bu da yukardaki tavan arasından düşürdüğümüz sandığı açıyor, burdan bi balta başı aldım, altın galiba, onu da şömineden aldığım ikinci oduna taktım, baltayla şöminenin sağındaki tahta kapıyı kırdım ve özgürlük, ben zorlandım oyunda ya

ben de kesemiyorum şu ipleri yaaa:bbo:
taşla biledim bıçağı ama olmuyor:1no2:

ipi kesemeyenler,galiba yanlis ipi kesmeye calisiyonuz,
görünen ipi kesmiyoz,
aldigimiz 5 bardagi soldan saga tiklamaya baslayinca yeni bir sandik olusuyo,
sandik olusdukdan sonra
tv nin üzerine tavana dogru tiklayin,kesiceniz ip o zaman görünüyo, tavanda yane:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…