canım bende o tarza bayılıyorum benim çeyiz sayfamda da var parçalar bakabilirsin english home o konuda çok iyi gerçekten hem müşterisi hemde çalışanı olarak bayılıyorum oraya birde madame coco süper orayada mutlaka bakmalısın bugün mesaj geldi tüm ürünlerinde :%50+%20 indirim var 1 hafta boyunca birde sana tavsiyem şehrinde olan küçük hediyelik mağazalarınada bakman ben öyle bir yeri gezerken bi baktım 150tl lik aksesuar almışım hem fiyatları iyi oluyor hemde ürünleri
aa madame ı bilmiyordum bakayım canımm çok teeşkkk
evmanya handikaplarla dolu bir site sanki, birkaç kez alışveriş yapıp pes etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ysmgzldr? sen memnun musun?
country'i yatak odalarına ve girişlere yakıştırıyorum en çok. banyo ve mutfak da olabilir.
ama salon, oturma odası, çalışma odası gibi yerlere yakıştırmıyorum, bence bir yerden sonra bıkkınlık verir insana. toprak tonlarını ararım gibi geliyor bana bir zaman sonra :44:
yine de bu kararı verdiyseniz fırsat sitelerinde limbo home, mia, sude home gibi kampanyaların ürünleri tam size göre.
mobilya olarak da genelde masif mobilya tercih etmek zorundasınız, o da pahalı ve yapanı bulmak zor. büyük bir şehirdeyseniz ve maddi zorluk yoksa onu da kolaylıkla halledersiniz. arkadaşların verdiği adresler dışında aklıma gelenler gitti gidiyorda country mobilya dükkanı vardı sanırım orası olabilir, koza country, güven mobilya, vb de country tarzı mobilya üretiyorlar. country tarzında ferforjeler de baskın, bunları da çeyize koymanız lazım.
canım koyunlu'ya baktım şimdi ama yatak odaları çok büyük sanki :26: countryde mobilyaların ebatları çok büyük olmuyor diye biliyorum, tabi yakından hiç görmedim ama fotoğraflarda hep minik ve kibar modeller var, hatta parçalanmış gardıroplar vs.
sorun yaşamamana sevindim ayrıca evmanyada
ama canım bu model de kocaman, komidinlere bakar mısın, countryde mini mini komodinler var :26:
neyse her şey uyacak diye bir şey yok da ev sizin değilse bence bu kadar büyük bir şey alma, bu devasa duruyor, sığdırmama olasılığın yüksek.
ben evliyim canım, yatak odamı da koymuştum, hatta sen de beğenmiştin
bizden geçti artık, sadece salonumu ve mutfağımı yeni taşınacağımız evde istediğim gibi yapmak istiyorum. bir de çalışma odamızı da hafif değiştirmeyi.
hiçbirinde de country uygulamıcam, sadece yatak odası ve antre olursa yeter de artar bana. çok çabuk sıkılıyorum zirarenkli şeyler de daha çabuk sıkıyor farkettim. ara renklerde mobilyalar alıp arada dekoratif nesnelerle havayı değiştirmek daha ekonomik olacak sanırım benim için.
gönlünüze sinen bir evinizin olması dileğiyle
ben her zaman popüler kültüre karşı bir duruş sergilemeye çalışıyorum.
çok okunanlar'ı okumam, pop müzik girdiğim mağazalarda dışında nerdeyse hiç dinlemem -soner karadayı mı neyse, o hariç, onun müziği beni çok mutlu ediyor-, evimde tv yoktur, kot pantolonum da yok -ama almak istiyorum gerçi - vs vs...
hasılı dediğin gibi kesinlikle popüler kültüre göre değil kendi ruh dünyamıza dönüp, ona göre seçimler yapmalıyız.
country bana geçmişi hatırlattığı ve bulunduğu alanı beyazdan ötürü genişlettiği için önemli, hatta keşke toplumsal baskı olmasa da evlerimizde eski eşyalar da kullanabilsek dekore edip.
countryi moda olduğu için veya her yerde gördüğü için veya ingilizlere, fransızlara -hangi kültürden doğduğunu tam bilmiyorum- özendiği için tercih edenler varsa ilerde çok fena bodoslayabilirler, tabii ki fikirleri ve zevkleri değişirse.
sıkılma olayını ise tam olarak popüler kültüre değil de kadınların tatminsizliklerine ve fazla blog, komşu ziyaretlerine bağlayabilirim
bir de arkadaşlara dıy-kendin yap projelerini araştırmalarını, her şeyi hazır almamalarını, evdeki var olanlarla yeni bir şey oluşturmanın zevkini alışverişten çok daha fazla olduğunu bildirmek isterim.
bu arada bunlar mutfağa çok yakışır çok cicilerrr Türkiye'nin İlk Ev & Dekorasyon Alışveriş Sitesi - evmanya.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?