country tarz mobilyalar hakkında..

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Kızlar bu aralar bu tarz mobilyalara dekorasyonlara merak saldım..
Ama az bir araştırdım fiyatları çok uçuk sanki..
İstanbul'da ya da Ankara'da uygun fiyata country tarz mobilyalar bulabileceğim yerler mobilyacılar var mı bildiğiniz?
Mesela bir yemek odasına 5bin 6bin değil de 4bin deseler

masko da bu mağazalar var ama yemek odası vb şeylerin fiyatı dediğin gibi hatta ben 12 milyarlık bi tane beğendim
canım ağaç onlar ve ağaçlar için fiyat bu diğerleri sunta mdf filan o sebeple 5bin 6 bine cıuntry bulursan öpte başına koy derim .
yada ii bir marangoz bulup yaptıracaksın ama ondada fiyat yine 6-7 bin olur bence

kesinlikle haklısın :)) 5-6bin gerçek mobilya için oldukça iyi bir meblağ bence de

yaa kızlar doğru söylüyorsunuz da ihtiyaç çok
Gözüm de hep en güzellerinde ahhh ahhh

uygun fiyatla country için en iyi iki adres tepe home ve ikea canım. ben mobilya alırken çok yatak odası baktım da 9-10'dan aşağı fiyat vermedi hiç kimse hadi pazarlıkla 7-8e insinler. gerçek ahşap mobilyada fiyatlar fazla cidden.

ankara sitelerde outlet tepe home var orada coutry tarzı mobilyalarda var ve ciddi indirimli istersen bakablirsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…