Kızlar bu aralar bu tarz mobilyalara dekorasyonlara merak saldım..
Ama az bir araştırdım fiyatları çok uçuk sanki..
İstanbul'da ya da Ankara'da uygun fiyata country tarz mobilyalar bulabileceğim yerler mobilyacılar var mı bildiğiniz?
Mesela bir yemek odasına 5bin 6bin değil de 4bin deseler
Kızlar bu aralar bu tarz mobilyalara dekorasyonlara merak saldım..
Ama az bir araştırdım fiyatları çok uçuk sanki..
İstanbul'da ya da Ankara'da uygun fiyata country tarz mobilyalar bulabileceğim yerler mobilyacılar var mı bildiğiniz?
Mesela bir yemek odasına 5bin 6bin değil de 4bin deseler
masko da bu mağazalar var ama yemek odası vb şeylerin fiyatı dediğin gibi hatta ben 12 milyarlık bi tane beğendim
canım ağaç onlar ve ağaçlar için fiyat bu diğerleri sunta mdf filan o sebeple 5bin 6 bine cıuntry bulursan öpte başına koy derim .
yada ii bir marangoz bulup yaptıracaksın ama ondada fiyat yine 6-7 bin olur bence
masko da bu mağazalar var ama yemek odası vb şeylerin fiyatı dediğin gibi hatta ben 12 milyarlık bi tane beğendim
canım ağaç onlar ve ağaçlar için fiyat bu diğerleri sunta mdf filan o sebeple 5bin 6 bine cıuntry bulursan öpte başına koy derim .
yada ii bir marangoz bulup yaptıracaksın ama ondada fiyat yine 6-7 bin olur bence
uygun fiyatla country için en iyi iki adres tepe home ve ikea canım. ben mobilya alırken çok yatak odası baktım da 9-10'dan aşağı fiyat vermedi hiç kimse hadi pazarlıkla 7-8e insinler. gerçek ahşap mobilyada fiyatlar fazla cidden.