- 7 Mayıs 2012
- 7.266
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi elsaelsaelsa
Bence enfeksiyon vardır kanında,idrarında fln .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
corek otu yagı yan etkı yapmaz ayaklarına falan surersenız atesı duser bacak arası koltuk altı gıbı doktora goturmek ıstemezsenız tabı aklınızda soru ısaretı kalmaması ıcın goturup tahlıl yaptırıp ıcınızın rahatlamasını tavsıye ederım bız anneler fazla takıyoruz hele su vırus yuzundençok küçük çocuk, içirmek için bilemiyorum doktora danışmadan biraz tehlikeli. alerjisi vs vardır bilinmez.
evet sürülebilir. benim de aklımda olsun. teşekkürlercorek otu yagı yan etkı yapmaz ayaklarına falan surersenız atesı duser bacak arası koltuk altı gıbı doktora goturmek ıstemezsenız tabı aklınızda soru ısaretı kalmaması ıcın goturup tahlıl yaptırıp ıcınızın rahatlamasını tavsıye ederım bız anneler fazla takıyoruz hele su vırus yuzunden
Bizim bir tanıdık ailecek olmuş. Hasteneye yatırmak için gelmişler. Anne çocuklarla aynı bölümde kalmayı talep etmiş, ama bunun imkansız olduğunu söyleyince evde karantina + tedavi olmuşlar hepsi.Arkadaşlar merhaba, internette araştırdım falat hiç bir bilgiye ulaşamadım. Belki tecrübe eden veya bilgi sahibi olan vardır diye sizlere sormak istedim. 1 yaşında bir kızım var. Bir kaç gündür ateşi yüksek ha geçti ha geçecek derken bugun 3. Gün ve doktora gidip testyaptıracağız. Merak ettiğim allah korusun ama covid pozitif cıkarsa hastanede karantinaya mı alınır yoksa eve mi karamtinaya gönderilir? Hastanede karantinaya alınırsa yanında en azından benim kalmama izin verirler mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Aslnda buna bakmıyor .. Belki baba pozitif belki anne pozitif.. belki temas ettiği kişi pozitif ama bilmiyordular.. çoğu kişi semptom vermeden atlattığı icir taşıyıcı oluyor ve bu çok tehlikeli.. bende korona yok ki diye rahat takılıyoruz işte.. Ben abim geldi istanbuldan.. bende birşey yok dedi ama ben nerden bileyim belki taşıyıcısın diye gitmedim görmeye.. ancak bayramda görebilirim oda gelişinden 3 hafta sonra oluyor..Geçmiş olsun. Bebeğiniz muhtemelen başka bir hastalık geçiriyor. Temas çevrenizde pozitif kimse çıktı mı? Yoksa bir bebeğe kendi kendine nerden gelsin hastalık.
Test yaptırın elbet, olur da pozitif çıkarsa sizi de alacaklardır yanlarına. Bir yakınım hemşire. Hastalığın ilk dönemlerinde konuşmuştuk, aileyi tamamen alıyoruz demişti. Ama tabi süreç ilerledi , değişti. Yine de o kadar küçük bebek tek başına yatırılamaz hastaneye.
Ates sebebini öğrenebildiniz mi?Mart ayında oğlum ateşlendi ve öksürmeye başladı. İki gün bekledim ateş düşmüyor ve git gide artıyordu havale geçirmesinden korkup mecbur kalıp acile götürdüm. Şikayeti söyler söylemez hemen akciğer filmi çektiler ve leke gördük yatışını yapıyoruz dediler. Hemen orda bir test yaptılar. Beni ve oğlumu karantina altına aldılar, dışardan giriş ve bizim oda dışına çıkmamız kesinlikle yasaktı. Çok zor oldu ama ateşi bir türlü düşmedi. Kimseyle temas falan da yok. Okullar kapandığından beri markete bile gitmemiştim. Neyse ki test sonucu negatif çıktı, ikinci bir test yaptılar ama bir hafta falan kalmış olduk hastanede. Biraz gözlemleyin isterseniz eğer ateşi düşmezse götürürsünüz bana kalırsa.
Bunu talep etme hakkı var mı hastada mecburen hastanede kalmak zorunda diiller mi bilmediğim için soruyorum.Bizim bir tanıdık ailecek olmuş. Hasteneye yatırmak için gelmişler. Anne çocuklarla aynı bölümde kalmayı talep etmiş, ama bunun imkansız olduğunu söyleyince evde karantina + tedavi olmuşlar hepsi.
İnşallah hasta değildir evladınız.
Bu İstanbulda olmuş bir vaka. Çocuklarımdan ayrı kalacaksam hastaneye gitmek istemiyoruz demiş kadın, ve evde tedavi olmuşlar. Demek ki oluyor...ki öyle az semptomlu, kolay geçirenlerden değilmişler maalesef.Bunu talep etme hakkı var mı hastada mecburen hastanede kalmak zorunda diiller mi bilmediğim için soruyorum.
Ateş sebebi enfeksiyonmuş yani korona virüs ile ilgisi yok.Ates sebebini öğrenebildiniz mi?