Covid aşı randevu hakkında?

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
167
47
48
29
Kızlar boşanma sürecindeyim. Kendi şehrimde dava açabilmek için hemencecik ikametgahı aldırmıştım abim yanımdaydı yanımda kendi üstüne aldırdı mecburen anne babam yanımızda olmayınca abim merkezde annemle babamın bulunduğu yere çok uzak birde polis, vs durumlardan dolayı abimin üzerine olunca ordaki sağlık ocağında kayıtlıyım onca yolu gitmek istemiyorum cocuk da var hem durmaz. Ailemin dibinde sağlık ocağı var. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına randevu alsam sorun olur mu acaba

Yoo neden sorun olsun bizim bir akrabamiz ankara da tokata randevu aldim.
Annem ilk asisini ankara da oldu ikinci asisini mersinde olacak.
Nereye isterseniz oraya aliyorsunuz.

ben ve annemde 2 doz aşımızı olduk..Üstelik annem bende misafir başka ilde oturduğu halde burda aşısını oldu sıkıntı yok yani olabilirsiniz

İstediğiniz ilçeden, hastaneden hatta dilediğiniz aile hekiminden randevu alabilirsiniz.
Babam çok alakasız bir yerde aşı oldu çünkü tek orada randevu vardı.

Alabilirsin canım sorun olmaz da aşı daha 25 yaşlara gelmedi kronik hastalığım olmasına rağmen bana bile lokması

bulundupunuz il ve ilçeden hastaneden de randevu alabilirsiniz aile hekimliği şart değil..

Hayır canım kronik rahatsızlığım yok şükür 25 yaşlara gelmiş sıra sizde kontrol edin

25 mi

55 te şu an

Geçen hafta aşı oldum herkes genç yaşında nasıl oldun diye sordu hastanede öncelleriniz nedir diye sordular

Benim mesleki önceliğim vardı ama öğretmenler dahi aşılanmadan 25 yaşa sıra nasıl geldi

Sistemden baktınız mı

Covid aşı randevusu online alınıyor zaten, istediginiz bir hastaneden alabilirsiniz e nabiz üzerinden. Saglik ocagina gidecekseniz de genelde misafir hasta olarak yönlendiriyorlar. Mesela benim bagli oldugum saglik ocagi diger ilcede, tasininca aldirmadim kan tahlili yaptiklari icin. Giriste sira alirken tc giriyoruz, otomatik yonlendirme yapıyor, memleketteki saglik ocaginda da tc girince otomatik birine sistem yönlendiriyor.

Baktım e nabız dan mavi gözüküyor randevu alabilirsiniz diyo bilemedim ne den öyle bu hafta içi randevu aldım şimdi gidicem

Bence mesleğinizden dolayı size sıra gelmiştir. Bana aşı sırası geldi sınıf öğretmeniyim. Eşim 40a yakın yaşı ona aşı görünmüyor.
Benim meslek yok o zaman benim eş müsveddesinden dolayı o fizyoterapist, boşanma henüz gerçekleşmedi, sağlıkçı olduğu için bende öyle demekki

Baktım e nabız dan mavi gözüküyor randevu alabilirsiniz diyo bilemedim ne den öyle bu hafta içi randevu aldım şimdi gidicem

Randevu verdi ise bir önceliğiniz vardır

Eşiniz sağlık personeli mi

Onlara açıldı aşı

Onun dışında mesleğiniz gereği aşılansanız bilirdiniz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…