- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 48
- 29
- Konu Sahibi ImaginePerest42
-
Yoo neden sorun olsun bizim bir akrabamiz ankara da tokata randevu aldim.Kızlar boşanma sürecindeyim. Kendi şehrimde dava açabilmek için hemencecik ikametgahı aldırmıştım abim yanımdaydı yanımda kendi üstüne aldırdı mecburen anne babam yanımızda olmayınca abim merkezde annemle babamın bulunduğu yere çok uzak birde polis, vs durumlardan dolayı abimin üzerine olunca ordaki sağlık ocağında kayıtlıyım onca yolu gitmek istemiyorum cocuk da var hem durmaz. Ailemin dibinde sağlık ocağı var. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına randevu alsam sorun olur mu acaba
Hayır canım kronik rahatsızlığım yok şükür 25 yaşlara gelmiş sıra sizde kontrol edinZaten ekran nereyi istiyorsun diye soruyor
En yakın neresi ise oraya alın
Kronik rahatsızlığınız mı var
Aşı çıktı ise geciktirmeyin derim
İkamet değişikliği olmadan değişir mi? Yasal bişey le karşı karşıya kalmamak için yapmadıme devlet e nabıztan aile hekimini değiştir kafanda soru işareti kalmasın
Bence mesleğinizden dolayı size sıra gelmiştir. Bana aşı sırası geldi sınıf öğretmeniyim. Eşim 40a yakın yaşı ona aşı görünmüyor.Hayır canım kronik rahatsızlığım yok şükür 25 yaşlara gelmiş sıra sizde kontrol edin
bulundupunuz il ve ilçeden hastaneden de randevu alabilirsiniz aile hekimliği şart değil..Kızlar boşanma sürecindeyim. Kendi şehrimde dava açabilmek için hemencecik ikametgahı aldırmıştım abim yanımdaydı yanımda kendi üstüne aldırdı mecburen anne babam yanımızda olmayınca abim merkezde annemle babamın bulunduğu yere çok uzak birde polis, vs durumlardan dolayı abimin üzerine olunca ordaki sağlık ocağında kayıtlıyım onca yolu gitmek istemiyorum cocuk da var hem durmaz. Ailemin dibinde sağlık ocağı var. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına randevu alsam sorun olur mu acaba
Hayır canım kronik rahatsızlığım yok şükür 25 yaşlara gelmiş sıra sizde kontrol edin
Baktım e nabız dan mavi gözüküyor randevu alabilirsiniz diyo bilemedim ne den öyle bu hafta içi randevu aldım şimdi gidicem25 mi
55 te şu an
Geçen hafta aşı oldum herkes genç yaşında nasıl oldun diye sordu hastanede öncelleriniz nedir diye sordular
Benim mesleki önceliğim vardı ama öğretmenler dahi aşılanmadan 25 yaşa sıra nasıl geldi
Sistemden baktınız mı
Mesleki sebepten mi acildi acaba herkes merak etmisBaktım e nabız dan mavi gözüküyor randevu alabilirsiniz diyo bilemedim ne den öyle bu hafta içi randevu aldım şimdi gidicem
Benim meslek yok o zaman benim eş müsveddesinden dolayı o fizyoterapist, boşanma henüz gerçekleşmedi, sağlıkçı olduğu için bende öyle demekkiBence mesleğinizden dolayı size sıra gelmiştir. Bana aşı sırası geldi sınıf öğretmeniyim. Eşim 40a yakın yaşı ona aşı görünmüyor.
Baktım e nabız dan mavi gözüküyor randevu alabilirsiniz diyo bilemedim ne den öyle bu hafta içi randevu aldım şimdi gidicem
Benim meslek yok o zaman benim eş müsveddesinden dolayı o fizyoterapist, boşanma henüz gerçekleşmedi, sağlıkçı olduğu için bende öyle demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?