Covid aşısı kaçıncı haftada yapılmalı

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
449
123
103
31
Merhaba arkadaşlar ben gebe kalmadan önce covid aşısı olmadım bı ara tedavi gördüm doktor gebe kalınca yaparız dedi şuan 13. Haftadaym ikinci tarama yapıldı sonuç gösterirken doktora sorucam ama yinede danışmak istedim sizlere kaçıncı haftada aşıyı yaptırmak doğru olur bu yaz dugunlerimiz çok birde azaldı diye kimse umursamıyor sapur supurlar maşallah riske atmak istemiyorum olucam

Her doktor farklı bir şey söylüyor, bazısı asla önermiyor. Doktorunuza danışın ancak kendi isteğinizle oluyorsanız 3. aydan sonrası uygun. Görümce pandeminin başında aşı bölümünde görevliydi, oradan biliyorum.

Bu zmana kadar bildiğim kadarıyla covid olmadım hamilelik söz konusu olmasa olmucaktim aslında ama bebiş için hangisi daha iyi olursa onu yapmam lazım yinede araştırıcam teşekkürler

Bu zmana kadar bildiğim kadarıyla covid olmadım hamilelik söz konusu olmasa olmucaktim aslında ama bebiş için hangisi daha iyi olursa onu yapmam lazım yinede araştırıcam teşekkürler

Her ne karar verirseniz verin doktorunuzla paylaşın. Allah göstermesin bir komplikasyon gelişse ona göre inceleme yapılır, ona göre müdahale edilir.
Dilerseniz öncesinde antikor testi yaptırabilirsiniz, belki hafif atlatmışsınızdır.

Benim doktorum 12.haftadan sonra yaptirtmisti.

Aynen bayram sonrası gidicem zaten sorucam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…