- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 26
- Konu Sahibi meleksu001
-
Normal çünkü aşıdan sonra çoğu insanda görülen bir durum endişelenecek birşey yokMerhabalar 8 eylulde covid asısı oldim ve reglm 2.günde geldi benim gibi olan var mı? Kaç gün gecikti?
Düzelebilecek bir şey mi? Teşekkür ederimNormal çünkü aşıdan sonra çoğu insanda görülen bir durum endişelenecek birşey yok
Endişe etmene hiç gerek yok aşı olduktan sonra çevremde regl dönemi 10 gün gecikenleri dahi duydum ,yinede için rahat etsin diyorsan uygun bir zamanında kadın doğuma gitDüzelebilecek bir şey mi? Teşekkür ederim
1 gün gecikti 2 .güne geldiEndişe etmene hiç gerek yok aşı olduktan sonra çevremde regl dönemi 10 gün gecikenleri dahi duydum ,yinede için rahat etsin diyorsan uygun bir zamanında kadın doğuma git
Çok normal bir durum o halde korkmana gerek yok1 gün gecikti 2 .güne geldi
İkinci asinizdan sonra mi 7 gün geciktiben 7.gün ve 2.defa yaşıyorum bunu..... hala olmadı
İkinci asinizdan sonra mi 7 gün gecikti
O halde yinede içinizi rahatlatmak için bı kadın doğuma gitseniz iyi olurilkinde 15-20 gün gecikti ve ilaçla regl oldum,
bu ay da 7 gün geçti ve hala başlamadı....
O halde yinede içinizi rahatlatmak için bı kadın doğuma gitseniz iyi olur
benim ilk aşıda 2 hafta ikinci aşıda 10 gün gecikti
adet için masaj yapın iyi geliyorsanırım sizin yolunuzdayım :)
Aşı oldunuz mjBenim 3.gunum halen gelmedi
2.defa?ben 7.gün ve 2.defa yaşıyorum bunu..... hala olmadı
2.aşımı yaptirdigimda?Çok normal bir durum o halde korkmana gerek yok2. Aşını yaptırdığında anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?