- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.484
- 798
- 35
- Konu Sahibi kumandapili
Çok geçmiş olsunbabamında tüm testleri negatif çıkmıştı ama ciğer filminde görünmüştü covid olduğu.

Demek ki fark edilmeden ciğere inmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunbabamında tüm testleri negatif çıkmıştı ama ciğer filminde görünmüştü covid olduğu.
Umudunuzu kaybetmeyin asla. Benim 85 yaşındaki anneannem hastaneye yattı. Covid kendinizi hazırlayın dediler. 2 kere entube oldu. Yoğun bakımda kaldı. Ağzından kan geliyordu en son. Sonrasında iyileşti cikti hastaneden. Biz vedalasmistik bile.Herkese merhabalar.
Çok üzgünüm. Biraz konuşmak için konu açıyorum.
Dayım sömestr tatili için memlekete gelmişti. Evliliğinde yıllardır problemi vardı, iki çocuğu var, alkol bağımlılığı var. Gelmeden önce resmi olarak boşanmışlar, ancak evleri daha ayırmamışlardı, buraya geldiğinde öğrendik ki bu kış soğuklarında çoğu gece arabada falan kalmış. Mayıs ayında emekli olup memlekete dönecekti. O zamana kadar bir şekilde idare ederim diye düşünmüş. Buraya geldiğinde perişan haldeydi, bir iki hafta rapor aldık, görev yerine dönmedi, biraz burada toparlasın dedik.
İki gün önce birden fenalaşmış, nefes alamamaya başlamış, acilden yoğun bakıma almışlar. Covid şüphesiyle. Yapılan röntgen vs. de akciğerinde buzlanma görülmüş. Ancak testleri negatif çıkıyor. Üçüncü testi hala negatif. Etrafta covid olan da yok, yaşlı insanlarla kaldı bugüne kadar hiçkimse de hala bir belirti yok. Neyse, covid protokolü uygulanıyor şu an entübe ettiler, satürasyonu seksenin üzerine çıkmıyormuş, doktor hiç umutlu konuşmadı. Tabi karaciğeri de bitik durumda. Tedaviyi kısıtlıyormuş. Şimdi her an haber bekliyoruz, eski eşi çocukları da geldiler, yoğun bakım kapılarında öyle duruyoruz.
Çok üzgünüm ya, dayıcığım kimseyi incitmeyen, düşünceli, gördüğüm en nazik insandı. Kimseye bir yükü yoktu. Öğrencileri, tiyatro vs vakit geçirirdi. Buraya geldiği son günlerde hep çocukluğunu anlattı, gençliğini, eski günlerden konuştuk hep. Sakin kalamıyorum, annem, teyzem bitmiş durumda. Anneannemle dedemin daha haberi yok, eve geri dönecek diye odasını falan temizlemişler. Öyle bekliyorlar. Elim hep telefonda.
İnandığınız ne varsa onun üzerine dua, iyi dilek bekliyorum sizlerden. Ya da bu şekilde entübe olmuş, sonra geri dönmüş hastalarınız varsa anlatın, belki bir mucize olur...
Çok geçmiş olsun, bugün diğer organlarının da problemleri olduğunu, kalp ve böbreklerin de iflas etmek üzere olduğunu söyledi doktoru. Açıkçası pek umudumuz kalmadı. Bekliyoruz.Umudunuzu kaybetmeyin asla. Benim 85 yaşındaki anneannem hastaneye yattı. Covid kendinizi hazırlayın dediler. 2 kere entube oldu. Yoğun bakımda kaldı. Ağzından kan geliyordu en son. Sonrasında iyileşti cikti hastaneden. Biz vedalasmistik bile.
Çok teşekkürler, amin.Allah acil şifalar versin inşallah
Allah şifa versin öncelikleHerkese merhabalar.
Çok üzgünüm. Biraz konuşmak için konu açıyorum.
Dayım sömestr tatili için memlekete gelmişti. Evliliğinde yıllardır problemi vardı, iki çocuğu var, alkol bağımlılığı var. Gelmeden önce resmi olarak boşanmışlar, ancak evleri daha ayırmamışlardı, buraya geldiğinde öğrendik ki bu kış soğuklarında çoğu gece arabada falan kalmış. Mayıs ayında emekli olup memlekete dönecekti. O zamana kadar bir şekilde idare ederim diye düşünmüş. Buraya geldiğinde perişan haldeydi, bir iki hafta rapor aldık, görev yerine dönmedi, biraz burada toparlasın dedik.
İki gün önce birden fenalaşmış, nefes alamamaya başlamış, acilden yoğun bakıma almışlar. Covid şüphesiyle. Yapılan röntgen vs. de akciğerinde buzlanma görülmüş. Ancak testleri negatif çıkıyor. Üçüncü testi hala negatif. Etrafta covid olan da yok, yaşlı insanlarla kaldı bugüne kadar hiçkimse de hala bir belirti yok. Neyse, covid protokolü uygulanıyor şu an entübe ettiler, satürasyonu seksenin üzerine çıkmıyormuş, doktor hiç umutlu konuşmadı. Tabi karaciğeri de bitik durumda. Tedaviyi kısıtlıyormuş. Şimdi her an haber bekliyoruz, eski eşi çocukları da geldiler, yoğun bakım kapılarında öyle duruyoruz.
Çok üzgünüm ya, dayıcığım kimseyi incitmeyen, düşünceli, gördüğüm en nazik insandı. Kimseye bir yükü yoktu. Öğrencileri, tiyatro vs vakit geçirirdi. Buraya geldiği son günlerde hep çocukluğunu anlattı, gençliğini, eski günlerden konuştuk hep. Sakin kalamıyorum, annem, teyzem bitmiş durumda. Anneannemle dedemin daha haberi yok, eve geri dönecek diye odasını falan temizlemişler. Öyle bekliyorlar. Elim hep telefonda.
İnandığınız ne varsa onun üzerine dua, iyi dilek bekliyorum sizlerden. Ya da bu şekilde entübe olmuş, sonra geri dönmüş hastalarınız varsa anlatın, belki bir mucize olur...
Çok geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkürler.Allah şifa versin öncelikle
Annemde yaşadık biz 20 gün entube oldu. 10 günde yoğun bakımda kaldı.
Plazma ile kurtarıldı. Çünkü yaşama şansı %5ti. Geç kalmış hastaneye gitmek için.
Ailecek c.vid olmustuk evde çaresizce beklemek ne demek çok iyi bilirim.
dayiniz içinde dua edeceğim. Allah size ve çocuklarına bagislasin
Allahtan ümit kesilmezÇok geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Doktor bugün organların tek tek iflas ettiğini, solunum cihazının bir organ gibi olduğunu, durumunun değişmediğini söyledi. Açıkçası kendimizi hazırladık, bekliyoruz.
Cok gecmis olsun.benim annem de gecen sene kovit oldu.hastaneye goturdugumuzde solunumu 75 e kadar inmis.21 gün yogun bakimda kaldi.basta doktorlar umutsuzdu entube edilebilir diyodu ama sukurler olsun entube olmdi.sonra doktor annenizin kendini toparlayacagina inaniyorum demisti ve annem kendini toparladi sukurler olsun kurtuldu.tabi şu an akcigerlerinde hasar kaldi surekli göğüs hastaliklarina kontrole gidiyoruz bi de tansiyon hastasi oldu.sizin de insallah dayiniz atlatir.asla moral bozmak istemem ama doktor bana demisti ki diger organlarinda bozulma yoksa sıkıntı olmaz demisti.insllh toplarlanir bol bol dua edin şu an en cok duaya ihtiyaci var.bi de bu kovit bagisikligin en dusuk oldugu zmnda vücutta cok cabuk ilerliyomus dayiniz da galiba kendine sıkıntı stres yapinca bagisikligi dusmus covit de vücudunda ckk cabuk ilerlemis.benim annem de covite yakalanmadan onceki gunlerde ailevi bi sebepten dolayi morali cok bozuktu yemeden icmeden kesilmsti sonrasinda da kovite yakalanip yogun bakimlik olmstu.eminim ki dayiniz da o esinden bosandigi icin cok etkilenmis psikolojisi.allah acil sifalar versin insallah dayinizaÇok geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Doktor bugün organların tek tek iflas ettiğini, solunum cihazının bir organ gibi olduğunu, durumunun değişmediğini söyledi. Açıkçası kendimizi hazırladık, bekliyoruz.
Ah.. mekanı cennet olsun canımDayıcığımı kaybettik.
Ah bunu okuyunca içim sızladı Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin inşÇok geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Yeni gördüm dayınızı kaybetmişsiniz. Başınız sağ olsun çok uzuldumDayıcığımı kaybettik.
Mekanı cennet olsun inşallah.Dayıcığımı kaybettik.