- 4 Temmuz 2018
- 1.006
- 2.101
- 133
- 42
- Konu Sahibi kumandapili
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim. Evet trifloyu hala calisiyor. Hareket ediyor. Gogus hastaliklarina kontrole gidicek ama orada saglik sistemi daha farkli işliyor. Ev doktorunun yönlendirmesi gerekiyor vs. Cok ileri tarihe vermişler randevu.Baban tedaviye devam etmeli. Nefes egsersizler ve spor olmali. O cigerler tekrar güçlenmeli. Bunu yapan logopedi/spor hocalari mutlaka vardir. Gecmiş olsun.
kumandapili Eğer imkan varsa başka hastaneye yollansin dayin. Covid olmayan birine covid tedavisini uygulamak saçmadir. %80 satürasyonda o kadar az değil.
Bu doktor bilgisiz yada yoğun gibi geliyor. Sanki sadece covidmi zarar veriyor ciğerlere? Covidden önce ciğer sorunu yokmuydu?
Kesinlikle başka doktorlardan bilgi alin, dosyasini gösterin.
Dinlenme halinde görüyor cok sukur ama hareket edince biraz düşüyormuş. Atlatali henuz 2 ay olacak. Insallah duzelecektir zamanlaSaturasyon 3-6 ay kadar oda seviyesini 95-96 yi gormeyebilir korkmayın![]()
Tesekkur ederim. Evet trifloyu hala calisiyor. Hareket ediyor. Gogus hastaliklarina kontrole gidicek ama orada saglik sistemi daha farkli işliyor. Ev doktorunun yönlendirmesi gerekiyor vs. Cok ileri tarihe vermişler randevu.
Kesinlikle oyle. Cok agir atlatti, ölümden döndü. Tamamen toparlanmasi zaman alacak tabi ki. Cok teşekkür ederimOlur olur, hepsi olur. Neticede halen yaninizda hayatina iyi kötü devam edebiliyor. En önemlisi bu. Tekrar geçmis olsun!
İnternetten baktığınız oran gerçekten doğru değil ona itibar etmeyin lütfenIlk başta benim tibbi bilgim yok, ama benim bildiğim evet %80 düşük, entübeye gerek görmüs olabilirler. Ancak deminde netten baktim %70 ve alti tehlikeli olarak görülür.
Ve dahasi, covid olmayana covid tedavisi saçma geliyor. Yani ciger hastaliklari koca bir tibbi daldir. Farkli bir hastalik, farkli tedavi gerektirmezmi?
Bugün tansiyonu ve saturasyonu düştüğü için bir ilacı kesmişler. Siroz tedavisine başlamışlar. Yani karaciğerindeki problem baya ağırmış. Ama doktor daha umutvar konuşmuş. Bekliyoruz.Sevgili konu sahibi. Yeni bir haber var mı dayicıginizdan?
Biz de hiç anlamadık, hastalık çok hızlı ilerledi dedi doktor. Çok soğuk günlerde psikolojik ve fiziksel olarak güçsüz düştü. Buraya geldiğinde de hiç iştahı yoktu, iyi değildi. Şimdi siroz tanısı da koymuşlarAllah acil şifalar versin
Test nasıl negatif çıkıyor acaba anlamadı da ciğere mi indi veya bilinmedik bir kronik hastalığı mı vardı ?
Umarımm düzelirBiz de hiç anlamadık, hastalık çok hızlı ilerledi dedi doktor. Çok soğuk günlerde psikolojik ve fiziksel olarak güçsüz düştü. Buraya geldiğinde de hiç iştahı yoktu, iyi değildi. Şimdi siroz tanısı da koymuşlar
Ay canım ya gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm.insallah tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahHerkese merhabalar.
Çok üzgünüm. Biraz konuşmak için konu açıyorum.
Dayım sömestr tatili için memlekete gelmişti. Evliliğinde yıllardır problemi vardı, iki çocuğu var, alkol bağımlılığı var. Gelmeden önce resmi olarak boşanmışlar, ancak evleri daha ayırmamışlardı, buraya geldiğinde öğrendik ki bu kış soğuklarında çoğu gece arabada falan kalmış. Mayıs ayında emekli olup memlekete dönecekti. O zamana kadar bir şekilde idare ederim diye düşünmüş. Buraya geldiğinde perişan haldeydi, bir iki hafta rapor aldık, görev yerine dönmedi, biraz burada toparlasın dedik.
İki gün önce birden fenalaşmış, nefes alamamaya başlamış, acilden yoğun bakıma almışlar. Covid şüphesiyle. Yapılan röntgen vs. de akciğerinde buzlanma görülmüş. Ancak testleri negatif çıkıyor. Üçüncü testi hala negatif. Etrafta covid olan da yok, yaşlı insanlarla kaldı bugüne kadar hiçkimse de hala bir belirti yok. Neyse, covid protokolü uygulanıyor şu an entübe ettiler, satürasyonu seksenin üzerine çıkmıyormuş, doktor hiç umutlu konuşmadı. Tabi karaciğeri de bitik durumda. Tedaviyi kısıtlıyormuş. Şimdi her an haber bekliyoruz, eski eşi çocukları da geldiler, yoğun bakım kapılarında öyle duruyoruz.
Çok üzgünüm ya, dayıcığım kimseyi incitmeyen, düşünceli, gördüğüm en nazik insandı. Kimseye bir yükü yoktu. Öğrencileri, tiyatro vs vakit geçirirdi. Buraya geldiği son günlerde hep çocukluğunu anlattı, gençliğini, eski günlerden konuştuk hep. Sakin kalamıyorum, annem, teyzem bitmiş durumda. Anneannemle dedemin daha haberi yok, eve geri dönecek diye odasını falan temizlemişler. Öyle bekliyorlar. Elim hep telefonda.
İnandığınız ne varsa onun üzerine dua, iyi dilek bekliyorum sizlerden. Ya da bu şekilde entübe olmuş, sonra geri dönmüş hastalarınız varsa anlatın, belki bir mucize olur...
allah şifasını versinnnÇok teşekkür ederim, doktoru her gün saat dörtte haber veriyor ben de paylaşırım burada. Yani zaturre ise daha iyi ve geri dönebilir dedi doktoru da ama anlamadığım bir şekilde covid için tedavi uyguluyorlar, röntgen sonuçları o yönde olduğu için negatif çıksa bile protokol böyle dedi.
İnanın biz de bilmiyorduk böyle şeyler yaşadığını, tamam hadi kalender bir adam ama bu kadar kendini koyvereceğini bilemedik. Teşekkür ederim dualarınız için.
Allah acil şifalar versin
Test nasıl negatif çıkıyor acaba anlamadı da ciğere mi indi veya bilinmedik bir kronik hastalığı mı vardı ?
Allah butun hastalara şifa versın .Kımseyı korktuguna ugratmasınHerkese merhabalar.
Çok üzgünüm. Biraz konuşmak için konu açıyorum.
Dayım sömestr tatili için memlekete gelmişti. Evliliğinde yıllardır problemi vardı, iki çocuğu var, alkol bağımlılığı var. Gelmeden önce resmi olarak boşanmışlar, ancak evleri daha ayırmamışlardı, buraya geldiğinde öğrendik ki bu kış soğuklarında çoğu gece arabada falan kalmış. Mayıs ayında emekli olup memlekete dönecekti. O zamana kadar bir şekilde idare ederim diye düşünmüş. Buraya geldiğinde perişan haldeydi, bir iki hafta rapor aldık, görev yerine dönmedi, biraz burada toparlasın dedik.
İki gün önce birden fenalaşmış, nefes alamamaya başlamış, acilden yoğun bakıma almışlar. Covid şüphesiyle. Yapılan röntgen vs. de akciğerinde buzlanma görülmüş. Ancak testleri negatif çıkıyor. Üçüncü testi hala negatif. Etrafta covid olan da yok, yaşlı insanlarla kaldı bugüne kadar hiçkimse de hala bir belirti yok. Neyse, covid protokolü uygulanıyor şu an entübe ettiler, satürasyonu seksenin üzerine çıkmıyormuş, doktor hiç umutlu konuşmadı. Tabi karaciğeri de bitik durumda. Tedaviyi kısıtlıyormuş. Şimdi her an haber bekliyoruz, eski eşi çocukları da geldiler, yoğun bakım kapılarında öyle duruyoruz.
Çok üzgünüm ya, dayıcığım kimseyi incitmeyen, düşünceli, gördüğüm en nazik insandı. Kimseye bir yükü yoktu. Öğrencileri, tiyatro vs vakit geçirirdi. Buraya geldiği son günlerde hep çocukluğunu anlattı, gençliğini, eski günlerden konuştuk hep. Sakin kalamıyorum, annem, teyzem bitmiş durumda. Anneannemle dedemin daha haberi yok, eve geri dönecek diye odasını falan temizlemişler. Öyle bekliyorlar. Elim hep telefonda.
İnandığınız ne varsa onun üzerine dua, iyi dilek bekliyorum sizlerden. Ya da bu şekilde entübe olmuş, sonra geri dönmüş hastalarınız varsa anlatın, belki bir mucize olur...