Covid geçiren hamileler

Selinby61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
4.552
2.458
83
Covid geciren gebe arkadaslar neler yasadiniz ilac kullanabildiniz mi belirtileriniz neydi biraz bilgi verir misiniz?
Her gun bir baska yakinimin pozitif oldugunu ogreniyorum. Tup bebek ile hamile kaldim endiseleniyorum ama sanirim bundan kacisimiz yok. Sureci merak ediyorum cok zor mu geciyor hamileler icin nasil bir tedavi plani izleniyor. Mesajlarinizi bekliyorum 🌸🌸
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

• Beğen
Reactions: Z P
Ben hamile olduğumu yeni ogrenmistim tahmini 4 haftalık falandı daha doktor kontrolüne bile gidemeden koronaya yakalandım . Korona ilaçlarının hiçbirini vermiyorlar . Ben doktorumla konuşmuştum sadece parol ve minoset kullanabilirsin demişti . Ama çok şükür ben parol bile kullanmadım hafif geçirdim . Bunyeyle alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum .

• Beğen
Ben hamile olduğumu yeni ogrenmistim tahmini 4 haftalık falandı daha doktor kontrolüne bile gidemeden koronaya yakalandım . Korona ilaçlarının hiçbirini vermiyorlar . Ben doktorumla konuşmuştum sadece parol ve minoset kullanabilirsin demişti . Ama çok şükür ben parol bile kullanmadım hafif geçirdim . Bunyeyle alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum .
Cok gecmis olsun hafif atlatanlar oldukca sansli. Vitamin kullaniyorum bende umarim yakalanmam diycem ama sanirim bu ihtimal zaman gectikce azaliyor. Agir gecirenler var mi acaba. Bebege etkiside bilinmiyor tam bir kabus

Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Allah korusun virus ilerlerse cigere inme durumu oluyor. O zaman kesinlikle ilac veriyorlar normal kisilere. Hamileler ne yapiyor acaba

Cok gecmis olsun hafif atlatanlar oldukca sansli. Vitamin kullaniyorum bende umarim yakalanmam diycem ama sanirim bu ihtimal zaman gectikce azaliyor. Agir gecirenler var mi acaba. Bebege etkiside bilinmiyor tam bir kabus
Ağır geçiren de vardır tabi ama hamilelikle ilgisi yok insanin kendi bunyesiyle alakalı . Bebeğe etkisi olmadığı söyleniyor Dr Banu çiftçinin vs bunla ilgili yazıları var bakın isterseniz . İçinizi rahat tutun sadece bı grip olarak düşünün ve olurum da çocuğa zarar gelir falan diye sakın düşünmeyin stres yapmayın . Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌺

• Beğen
Ağır geçiren de vardır tabi ama hamilelikle ilgisi yok insanin kendi bunyesiyle alakalı . Bebeğe etkisi olmadığı söyleniyor Dr Banu çiftçinin vs bunla ilgili yazıları var bakın isterseniz . İçinizi rahat tutun sadece bı grip olarak düşünün ve olurum da çocuğa zarar gelir falan diye sakın düşünmeyin stres yapmayın . Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌺
Tesekkur ederim canim. Banu ciftciyi takip ediyorum okumustum galiba o yazisini tekrar bakicam ama. 🌸🌸

Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Allah korusun virus ilerlerse cigere inme durumu oluyor. O zaman kesinlikle ilac veriyorlar normal kisilere. Hamileler ne yapiyor acaba
Bende onu merak ediyorum hafif atlatanlar sansli ama agir gecirenlere ne yapiliyor belki yasayan birileri varsa yazarlar. Umarim kimsenin basina gelmez yinede insan tecrube etmis olanlari dinlemek istiyor

Ya ben de tup bebek ile hamile kaldım , 1e hafta yemi bitti. Eşinin covid olduğunu öğrendik dün, ailelerimiz hasta be yaşları var. O yüzden mecbur aynı evde kaliyoruz. Wc , banyove odaları ayirdik. Ama 1 kaç gündür bende de boğaz ağrısı vardı, şimdi genzim yanıyor, burnum yaniyor. O yüzden korkuyorum. Test yaptirsam çok kalabalık hastaneler, cikmaya da korkuyorum . Gerçi ben de karantinadayim şu an , çıkamamda. Ilacta alamam. Tedirgin bir şekilde bekliyorum.

• Üzgünüm
Ya ben de tup bebek ile hamile kaldım , 1e hafta yemi bitti. Eşinin covid olduğunu öğrendik dün, ailelerimiz hasta be yaşları var. O yüzden mecbur aynı evde kaliyoruz. Wc , banyove odaları ayirdik. Ama 1 kaç gündür bende de boğaz ağrısı vardı, şimdi genzim yanıyor, burnum yaniyor. O yüzden korkuyorum. Test yaptirsam çok kalabalık hastaneler, cikmaya da korkuyorum . Gerçi ben de karantinadayim şu an , çıkamamda. Ilacta alamam. Tedirgin bir şekilde bekliyorum.
Sakin gec kalma cigerine inmeden doktora gorun. Test yapilmak icin evden cikabilirsin rahatsizlandim test yaptirmaya gidiyorum diyeceksin hamilelere kan sulandirici igneye hemen baslayabiliyorlar gec kalma sen. Birde ayni evde cok kisi covid yukunu arttirir

Saglik ekipleriyle iletisime gec gelip evde test yaparlar belki. Gebelere vitamin parol disinda bisey vermiyolar diye okudum hep ama yinede doktor gozetiminde olmakta fayda var. Herkese verdikleri ilaclari elbette bize kullandiramiyolar

Beni ambulansla götürmüşlerdi test yapmıştım tabiki pozitif benim sürecin aşırı kusma mide bulantısı ishal ve yorgunluk hiç bir şey yiyemiyordum. Değişik bi şeydi koku tat yok baş ağrısı.
Sadece oksapar .06 kullandım kan sulandırıcı bunun dışında hiç bir ilaç kullanmadim

Beni ambulansla götürmüşlerdi test yapmıştım tabiki pozitif benim sürecin aşırı kusma mide bulantısı ishal ve yorgunluk hiç bir şey yiyemiyordum. Değişik bi şeydi koku tat yok baş ağrısı.
Sadece oksapar .06 kullandım kan sulandırıcı bunun dışında hiç bir ilaç kullanmadim
Geçmiş olsun canım, bir sıkıntı kalmadı degil mi. Bebeğe bir zararı olmaz Inşallah. Allah yardımcımız olsun insallah.

Kaç günde atlattınız tamamen acaba . Benim 6. Gün hala grip gibiyim . Ve bende hiçbir şey yiyemiyorum moralim çok bozuk

Merhabalar çok geçmiş olsun kaç günde tamamen atlattınız acaba

Gecmis olsun bidahada gelmesin insallah 🌸🌸 anladigim kadariyla parol oksapar ve vitaminler disinda kullanilabilecek bisey yok yakalanirsak

Covid geciren gebe arkadaslar neler yasadiniz ilac kullanabildiniz mi belirtileriniz neydi biraz bilgi verir misiniz?
Her gun bir baska yakinimin pozitif oldugunu ogreniyorum. Tup bebek ile hamile kaldim endiseleniyorum ama sanirim bundan kacisimiz yok. Sureci merak ediyorum cok zor mu geciyor hamileler icin nasil bir tedavi plani izleniyor. Mesajlarinizi bekliyorum 🌸🌸
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
bende yeni atlattım o kadar dikkat etmeme ve kimseyle görüşmememe rağmen üstelik
filyasyon ekipleri gelmediler ilaç kullanamayacağım için sadece bir gün ağır grip gibi parmaklarım bile ağrıyordu onun dışında hafif geçirdim şükürler olsun. Normal grip gibi boğazda kötü bir his oluyor 2-3 gün tat koku tamamen gitti sonra yavaştan düzeldi ben çok fazla halsizlik yaşadım ama sürekli kustuğum için hızlı toparlanamadım
kendi doktorumu aradım hemen oksapr verdi 5 gün kullandım vitamin verdi ve ağrım olmasada günde 3 kez parol kullanmamı söyledi
Allah korusun inşallah hepimizi ama düşündüğüm kadar kötü değildi bebeğe geçen hiç bir vaka yok sanırım en rahatlatıcısı o
bugün jinekologuma gidecerğim karantina sonrası ilk kez ekstra bir tavsiyesi olursa yine yazarım

zaten direk pozitif kabul ediliyorsun eşlerden birinde çıkınca bende ilk genzimde hissettim soğuk alğınlığı gibi bence kendi doktorunu ara bana o ilaç verdi filyasyon birşey yapamıyor emin olmak için gelip test yapmalarını isteyebilirsin sadece

Back
X