Covid geçiren hamileler

Merhabalar tekrar, zorlu süreç sonunda iyileştim, hala ağrılarım var ama genel olarak iyiyim, iştahım da epey açıldı, dün kontrole gittik bebek de epey sağlıklı dedi döktüğümüz, moral desteği için herkese teşekkürler
Cok guzel haber. Bidaha uzak olsun insallah covidde diger olumsuzluklarda 😊🌸🌸

Ben hamile olduğumu yeni ogrenmistim tahmini 4 haftalık falandı daha doktor kontrolüne bile gidemeden koronaya yakalandım . Korona ilaçlarının hiçbirini vermiyorlar . Ben doktorumla konuşmuştum sadece parol ve minoset kullanabilirsin demişti . Ama çok şükür ben parol bile kullanmadım hafif geçirdim . Bunyeyle alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum .
Merhabalar covid olan gebelerin duygu durumuyla ilgili bi ödevim var yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

geçen hafta bitti daha karantinam üstelik ben tüm gebeliğini aç geçiren yediği herşeyi çıkaran bir hamile olarak kanım kalsiyumum gibi değerlerim zaten düşüktü, bende oksapar ve parol ve mucovit-c kullandım şükür ki bebeklerimize bir zararı yok bu virüsün hala halsizliğim devam ediyor benim ama beslenemediğim için de olabilir inşallah sağlıkla atlatalım
Merhaba covid geçirmiş gebelerle ve lohusa ilgili bir ödevim var . Kovid geçiren gebelerin duygu durumuyla ilgili bana yardımcı olurmusunuz

Back
X