• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid ken dışarı çıkmak mümkün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü şu an riskli olan anne baba. Öğrencilerle teması yokki.
Öğretmen olarak kötü,bu yüzden öğrencilere de üzülüyor,ama onlar risk altinda değil.

Öğretmenler bir hafta sonra okula dönüyorlar zaten kural olarak.
Anne babayla aynı evde yasadıgı bilgisini vermedı ablanın yakınım gitmedi ıkı hafta ogretmendı

Belki de sizde ifade etme kıtlığı var? Okuttuğu çocuklardan çok anne babamı düşünüyorum yazan sizsiniz. Ben size mesela konu sahibinin anne babasından çok çocukları düşünüyorum yazsaydım ne hissederdiniz?
Öyle yazdınız ama böyle demek istediniz. Bizim gibi anlama kıtlığı olanlar anlayamaz tabi ne demek istediğinizi.

Eğer yapabilirseniz siz de mesajımı iyi okuyup anlayın; çok ters bir ifade dedim, nasıl böyle bir şey düşünürsünüz yazmadım. Herkesin yakını kendine göre kıymetli yazdım.

Siz de geleneğe uymuşsunuz. Bir konu açayım, benim gibi düşünenler tarafından pohpohlanayım, herkes beni övsün... Ama karşıt yorumlara da sinirlenip hakarete başlayayım, okuduğunu anlamayan kıt beyinliler diyeyim.
Sahi konu açma sebebiniz olan ablanızı ihbar ettiniz mi bu arada?
Çok komiksiniz siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün hasta burdaki bazı üyeler aynen övülmek için yazdım iyi günler hanımefendi Allah şifa versin kitap okuyun bol bol

Arabamiz var ama bize ambulans cagirmamiz gerektigi soylendi.
Zaten bulundugum sehirde hes kodu tanimlanmamis kartla bile asla bindirmiyorlar toplu tasimaya. O konuda cok katilar birkac kez denk geldim duraktan gecerken bagirmalara.
Pozitif birini hic bindirmezler.
doğrudur bilemiyorum onlar ankaradalar.
neye gore kim neyi uyguluyo orada muallak yani herkes dogru gordugu seyi uyguluyo 🙄

Allah allah 2 ay once bana da kotulesirseniz kendi aracinizla hastaneye gidebilirsiniz dediler.
Herkese farkli muamele mi var anlamadim ki. Esimin bas donmesi vardi onunla alakali bir sey sordu. Kotulesirse hastaneye gidersiniz ama kendi imkanlarinizla gitmiyorsunuz, ambulansi arayin dediler. Hoparlorde konustu hatirliyorum cümleyi.

Herkese farkli muamele mi var anlamadim ki. Esimin bas donmesi vardi onunla alakali bir sey sordu. Kotulesirse hastaneye gidersiniz ama kendi imkanlarinizla gitmiyorsunuz, ambulansi arayin dediler. Hoparlorde konustu hatirliyorum cümleyi.
Dogrudur.
Her yerde her sehirde farkli konusuyorlar sanırım
Arkadasim dedi iste pozitif ciktiniz hemen biri eve gelecek dedi bize kimse gelip gitmedi mesela.

Dogrudur.
Arkadasim dedi iste pozitif ciktiniz hemen biri eve gelecek dedi bize kimse gelip gitmedi mesela.
Biz de hemen gelecekler ya da arayacaklar sanıyorduk. Gelen zaten olmadi.
Saat 16 gibi sonucumuz cikti. Gece 23.30da arandik. Ilac isterseniz getirelim dediler. Hayir deyince gelen olmadi.

Merhaba ablam pozitif , bugün karantinasının 6. günü dün gidip test verdi , ben artık iyileştim diye ancak yine pozitif çıktı . Az öncede evden çıkıp gitti ben kahve alıcam araba ile gezeceğim bir yere girmem bişey olmaz diye . Gerçekten aklımı kaçırmak üzereyim evde tutamıyoruz . Sağlık bakanlığını aradım en azından eve gelip kontrol yapın yada arayın diye böyle bir uygulamamız yok dediler bunu yapan ablam öğretmen ve 29 yaşında annemle babamın alerjik astımı tansiyonu var . Ne yapmamız gerekiyor
Bir de öğretmen ya. Kendisi bu kadar cahilken nasıl aydınlık nesiller yetiştirecek. Polisi aramayı deneyin. Maalesef artık eskisi kadar dikkat etmiyor bakanlık. Ailesinde kronik rahatsızlığı olan insanlar varken bu kadar sorumsuz davranıyorsa 29 yaşında kadın bir zahmet kendi evine çıksın kimseyi riske atmasın.

Dogrudur.
İlçeden ilçeye bile değişiyor uygulamalar. İlçe sağlık müdürlüğü ne tarz uygularsa o şekilde. Bazı müdürlükler hasta yoğunluğu çok ama personel az olduğu için çok ilgilenemiyorlar. Bazıları tam tersi durumdalar.

Biz covidken hamile olduğum için bi kac sıkıntılı durumlar için acil covid bölümü kadın doğuma gitmem gerekti ben heryeri arayıp izin almaya çalışıyorum meğer izin falan yokmuş direk gidin istediğiniz zaman dediler çok şaşırdım .. Yani arabaya atlayıp dolaşabilir, orman tarzı yerlerde açık hava yürüyüşü yapabilirsiniz bunu çok yadırgadım ama normalmiş çünkü artık covid bir grip olma yolunda ilerliyor öldürme oranı neredeyse yok denildi 🤷🏻‍♀️
Ölduruyor malesef

öldürme oranı neredeyse yokmuymuş öyle yazmışlar güleyim mi ağlayayım mı aynı pandemi ortalarındaki vefat sayısı hatta daha fazlası devam ediyor yahuu.günde 250 260 kişi spor olsun diye mi ölüyorlar pesss :KK12:
Olduruyor malesef hamıle bır arkadasım vefat ettı epey oldu bugun de 65 yas ustu yakınımız vefat ettı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X