Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Covid nedeniyle tüp bebek transferi iptal edilenler
Bende covid geçirdim iğne vurulmam gereken hafta negatif olmama rağmen yapılmadı ertelendi. Bende diğer ayı bekledim hatta o ayı da bekle dedi beklemedim. Üzülme covid hem senin hem bebek için iyi olmazdı ertelemen iyi olmuş
Bende covid geçirdim iğne vurulmam gereken hafta negatif olmama rağmen yapılmadı ertelendi. Bende diğer ayı bekledim hatta o ayı da bekle dedi beklemedim. Üzülme covid hem senin hem bebek için iyi olmazdı ertelemen iyi olmuş
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama aynı durumu yaşadığım için yazmak istedim. Aylardır 2. Tranferim için bekliyorum. 3 Ağustosta yapıcaz demiştik, dün covid olduğumu öğrendim2 ay beklemeyi önerdi hoca. Allah başka dert vermesin ama çok üzüldüm elimde değil. Bütün hevesim kaçtı