• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid nedeniyle tüp bebek transferi iptal edilenler

Zeynus07

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
44
28
8
37
Merhaba , covid gecirdigimden tranferim iptal oldu. Benim gibi tedavisi ertelenen var mi bilent tiras da.

Bende covid geçirdim iğne vurulmam gereken hafta negatif olmama rağmen yapılmadı ertelendi. Bende diğer ayı bekledim hatta o ayı da bekle dedi beklemedim. Üzülme covid hem senin hem bebek için iyi olmazdı ertelemen iyi olmuş

Bende covid geçirdim iğne vurulmam gereken hafta negatif olmama rağmen yapılmadı ertelendi. Bende diğer ayı bekledim hatta o ayı da bekle dedi beklemedim. Üzülme covid hem senin hem bebek için iyi olmazdı ertelemen iyi olmuş
Bende her sey de bir hayir vardir dedim ama basta duyunca kendimi cok hazirladigim icin hayal kirikligi yasadim.

Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama aynı durumu yaşadığım için yazmak istedim. Aylardır 2. Tranferim için bekliyorum. 3 Ağustosta yapıcaz demiştik, dün covid olduğumu öğrendim🥺2 ay beklemeyi önerdi hoca. Allah başka dert vermesin ama çok üzüldüm elimde değil. Bütün hevesim kaçtı

Back
X