- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Hayır hiç ilaç kullanmadım.parol bile kullanmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç ilaç kullanmadım.parol bile kullanmadım
Çok yattığım söylenemez ayakta gecırdım.5,6 cı gün ateş hep sürdü 38 lerde çok değil ama gitti geldi ateş.10.günde koku geri geldi.10.günden sonra iyice etkisini yitirdi ama mesela karantina bitmişti 17.gün falandi yine bimkırgınlık oldu vücutta derken sonra bitti tamamiyletamamen iyileşmeniz ne kadar aldı peki ne gibi belirtiler gösterdiniz ?
Geçmiş olsunÇok yattığım söylenemez ayakta gecırdım.5,6 cı gün ateş hep sürdü 38 lerde çok değil ama gitti geldi ateş.10.günde koku geri geldi.10.günden sonra iyice etkisini yitirdi ama mesela karantina bitmişti 17.gün falandi yine bimkırgınlık oldu vücutta derken sonra bitti tamamiyle
Teşekkürler sizedeeGeçmiş olsun![]()
Coronayım diyince engellemeyen de ne bileyim![]()
Amaç bana acı çektirmek en hassas olduğum dönemde yüzüstü bırakmak geçmişin intikamını almak.Mesajdan bulaşır diye herhalde
Amaç bana acı çektirmek en hassas olduğum dönemde yüzüstü bırakmak geçmişin intikamını almak.
Görüntülenen aradı beni yalan söylüyorsun diyor.bakiyor hastayım kapadı telefonu.aksam ancak aradı.ama en kötü animda yoktu.korona olursan sana bakarım diyen adam telefonuma çıkmadı.
Çünkü hala kocası sanıyor :)Pardon bosandıgın adamdan neden bu kadar cok beklentin var?
Asiyla ilgisi yok! Asisizim evde gecirdim ilk 3 gun agirdi.. oksuruk bacak bel agrisi vardi.. oksuruk 1-2 hafta surdu gitti.. nasil gecirdigin kisiden kisiye gore degisen birseyCoronayı bir grip gibi atlattım
Umarım aşılısınızdır
Eğer aşı varsa çokta korkulacak birşey yok
Sarmısak soğan paça meyve sebze tüketin
Sıcak duş alın geçecektir