• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Yerleri çamaşır suyu mu yapacaksınız? Boğazınızi daha da yakmak için mi?
Yapmayın şöyle şeyler. Istikrarli bir şekilde bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki
covid konusu bile eski kocaya nasıl evrildi ben de onun şokundayım.bizler de boşansak aradan da seneler geçse eski kocamm diye takıntılı dolanır mıyız diye korkmaya başladım artık :KK45:

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Koronayı herkes tek başına geçirmek zorunda. Malum bulaşıcı. Ölümcül bi halde olsanız zaten bunları düşünemezsiniz. Aşılıysanız sakince dinlenin.

Amme hizmetimi yapayım, karşılığında bana iyi dilekte bulunun yeter merakta kalmış canım sisterlarım.:KK53:
Şimdi olay şu, üyenin bir tanesi vajinismusmuş ama çocuk istiyormuş. E çocuk da sevişmeden yapılamadığı için ve çevreleri de çocuk diye tutturduklarından alternatif bir çözüm yöntemi geliştirmişler. Huni ile musluklara takılan hortumu bantlamışlar, hortumu vajinaya sabitlemişler, adam da huniye boşalmış. İşte bu yöntemle hamile kalmayı başarmış.
Eh bunu da gelip burada gururla paylaşmıştı, "Eyy Romalılar, sevişmeden hamile kalmak mümkün!" edasıyla.
Saygılar efendim, arz ederim. :KK52:
Bu kadar bununla uğraşana kadar tedavi olsaymış ya 🤦🏼‍♀️. Birkaç seansta hallolan bir şey için bu kadar icada ne gerek var 🙄. Bir de seks yapamasam cinsel sorunlarım olsa bunları düzeltmeden asla hamile kalmam, ilişkilerin en önemli temellerinden biri cinsellik. Ama tabi bunu düşünecek insan hunili hortumlu deneyleri akıl edemez zaten :D

covid konusu bile eski kocaya nasıl evrildi ben de onun şokundayım.bizler de boşansak aradan da seneler geçse eski kocamm diye takıntılı dolanır mıyız diye korkmaya başladım artık :KK45:
Biz dolanmayiz onunki gibi koca bulamadık çünkü. Bu devirde manyaklar yaraniyor, aranıyor, anlamadim🤷‍♀️

Yerleri çamaşır suyu mu yapacaksınız? Boğazınızi daha da yakmak için mi?
Yapmayın şöyle şeyler. Istikrarli bir şekilde bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki
Hayır. Korona mikrobu evimde olabilir.cocugum haftaya gelecek.herseyi adan z ye temizlemem lazım.
Bugün normal iyiyim.sadece sesim değişti.macta bağırırsın ses gider öyleyim.ama başka bisi yok.bu evi kim temizlicem.4 gündür her yer her yerde.yapmam lazım.

Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun korana olduğunuz için.
Şimdi diğer meseleye gelecek olursak sağlıksız bir duygu karmaşası yaşadığınizin farkina varın ve bu saplantılı sevgiden kurtulmak için en kısa zaman zarfında lütfen bir psikolog ya da psikiyatri uzmanından yardım alın. Önce bir psikolog on görüşmesi yapın eger o uygun görürse psikiyatri uzmanına yonlendirecektir.
Tabi bu dediklerimi önce koranadan bir kurtulun negatife dönün sonra sizi esir almış bu virüslü duygulardan kurtulmak için doktorunuza gidin.

Sağlık beyinde başlar . Beyninizi o virusten kurtarmazsaniz o virüs sizin Beyninizi yer bitirir haberiniz olsun.

Iki hastalık için de geçmiş olsun diliyorum.
Umarım her şey sağlıklı bir şekilde olur

Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun korana olduğunuz için.
Şimdi diğer meseleye gelecek olursak sağlıksız bir duygu karmaşası yaşadığınizin farkina varın ve bu saplantılı sevgiden kurtulmak için en kısa zaman zarfında lütfen bir psikolog ya da psikiyatri uzmanından yardım alın. Önce bir psikolog on görüşmesi yapın eger o uygun görürse psikiyatri uzmanına yonlendirecektir.
Tabi bu dediklerimi önce koranadan bir kurtulun negatife dönün sonra sizi esir almış bu virüslü duygulardan kurtulmak için doktorunuza gidin.

Sağlık beyinde başlar . Beyninizi o virusten kurtarmazsaniz o virüs sizin Beyninizi yer bitirir haberiniz olsun.

Iki hastalık için de geçmiş olsun diliyorum.
Umarım her şey sağlıklı bir şekilde olur
Tsk iyiyim ama bugün kulakta cinlama ve dolgunluk hissi başladı.duyma kaybı olabiliyormuş.korktum.karantinadan cikayim hemen kbb ye gidecem.

Tsk iyiyim ama bugün kulakta cinlama ve dolgunluk hissi başladı.duyma kaybı olabiliyormuş.korktum.karantinadan cikayim hemen kbb ye gidecem.
Ama sonra psikologa da gidin lütfen. Biz burda sizi belki anlayamıyoruz yanlış yol Gösteriyoruz ama bir uzman yardımı bu konuda size inanılmaz iyi gelecektir. Kendinize bu iyiliği cok görmeyin olur mu?

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Once cok gecmıs olsun sakın panık yapma ben 14 gun tek basıma evde gecırdım
Tat koku gıtmıstı bende onum dısında gayet ıyıydım ılac sonrası eklemlerımde agrılar oldu
Arada panık atak gecırdım tabıı 112 yo aradım rahatladım

Dışarıdan yemek sipariş edin. Aç bırakmayın kendinizi. Kelle paça çorbası özellikle.
Vitamin alın ve sürekli meyve yiyin.
Kimseden yardım beklemeyin tek başınıza kalkarsınız altından. Ne gerek var eski eşe. Adı üstünde “eski”

Biz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemde
korona bir hata edip sana nasıl bulaştı be pamuk :D adama ulaşmak için sinekten yağ çıkartıyosun uzak dur şu adamdan. Bişey olmaz geçmiş olsun

Sana papaz büyüsü yapmışlar ,Bir imam bulup o büyüyü çözdürmen lazım zannımca.
Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim

Sana papaz büyüsü yapmışlar ,Bir imam bulup o büyüyü çözdürmen lazım zannımca.
tebrik ederim sizi çok iyi yaptınız
konu sahibi kafasında neleri takıyor nelerle uğraşıyor...
bir bu düşünce eksikti
şimdi tam oldu

Back
X