- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kizlar 7 gün evde oturdum ve kendimle kaldım.bayagi dinlendim.hep uyudum hep uyudum.kitap okudum.korona kötü bir hastalık ama basa gelince de sakinlikle karşılamak lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bağımlılık saplantililikSeviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Gittiniz mi çınlama icin doktora, cok gecmis olsunTsk iyiyim ama bugün kulakta cinlama ve dolgunluk hissi başladı.duyma kaybı olabiliyormuş.korktum.karantinadan cikayim hemen kbb ye gidecem.
Tsk.cinlama bitti. GitmedimGittiniz mi çınlama icin doktora, cok gecmis olsun
nasıl oldunn ?düzeld,n mi bayağııı?sakın kocamm deme amaaaaa delirtme biziiiT
Tsk.cinlama bitti. Gitmedim
Antibiyotik ve boğaz spreyi kullanıyorum.bu hafta da evdeyim.testim pozitifti cuma.gunu çünkü.oksuruk yok.gibi.kendimi iyi hissediyorum.dinleniyorukm evde.ama çocuğum yanım da degilnasıl oldunn ?düzeld,n mi bayağııı?sakın kocamm deme amaaaaa delirtme biziii
iyi sevindim çoğu gitti azı kaldı.negatife dönersin bu haftaAntibiyotik ve boğaz spreyi kullanıyorum.bu hafta da evdeyim.testim pozitifti cuma.gunu çünkü.oksuruk yok.gibi.kendimi iyi hissediyorum.dinleniyorukm evde.ama çocuğum yanım da degil
Anneme.gidemiyorum.evde film.seyrediyorum.iyiyim
Astımım.var.yas 39.iki inovac oldum.5 ay önce.oyle.gripten daha.hafif.atlatyim.grip daha kötü ama.kovid daha uzun suruyorGeçmiş olsun
Aşılarınız tamsa, bağışıklık sisteminiz güçlü ise , yaşınızda gençse korkmasın.
Ölenler var ama onlar ya yaşlı ya da ağır kronik hastalığı olan kişiler.
Aşılarla beraber artık covid gribin birkaç tık üstü gibi bir şey
Bu arada eski eşe mesaj atmanız saçma olmuş
Adı üstünde “ eski eş “
sadece 2 sinovac mı yaptırdın?korumaz ki o.zaten de yakalanmışsın virüse bak.hele iş hayatı olan insanları asla korumaz 2 doz aşı üstelik ikisi de sinovac.Astımım.var.yas 39.iki inovac oldum.5 ay önce.oyle.gripten daha.hafif.atlatyim.grip daha kötü ama.kovid daha uzun suruyor
Test yaptırmadan.psikolojim bozuluyo.evde psikolojik olarak.daha sakin.daha iyiyimiyi sevindim çoğu gitti azı kaldı.negatife dönersin bu hafta
Snovac oldum.5 ay geçti.hatirlatms dozum.yok.o yüzden korktumsadece 2 sinovac mı yaptırdın?korumaz ki o.zaten de yakalanmışsın virüse bak.hele iş hayatı olan insanları asla korumaz 2 doz aşı üstelik ikisi de sinovac.
Ben hamileyken aşısızken geçirdim.iki çocuğumda yemek yaptım bide.Atlatırsınız bişey olmazIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Negatif kaçıncı gün ciktinizBen hamileyken aşısızken geçirdim.iki çocuğumda yemek yaptım bide.Atlatırsınız bişey olmaz
7.günde negatif çıktımNegatif kaçıncı gün ciktiniz
İlaç kullandınız mı ?Ben hamileyken aşısızken geçirdim.iki çocuğumda yemek yaptım bide.Atlatırsınız bişey olmaz
Hayır hiç ilaç kullanmadım.parol bile kullanmadımİlaç kullandınız mı ?