Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Yapmış bunu kadın, birden fazla kez bile olabilir. Bayağı huniyle hamile kalmış. :KK70:
IMG_20220205_022834.webp

Aha hazırı da varmış, sipariş ediyorum hemen. Acil yakıt ikmali ahaha çok uyumlu 😂

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Benim kardeşim hastanede çalışıyor ve bana dün dediki abla hastanenin %95 i corona ve bugun eşimin çalıştığı 90 kişilik fabrikadada covid çok çoğalmış nerden baksan dedi esim 40 kişi covid çıktı Allah yardimcimiz olsun dikkat edelim arkadaşlar keşke gorebilsekte kacsak geçmiş olsun covid yaşayanlara bol bol kelle paça.iskembe corbasi sarimsakli sirkeli limonlu seyler tüketin bizde geçen sene yakalanmistik bu sekilde atlattik birde anteo fıstığı akciğer hücrelerini yeniliyormus geçmiş olsun herkese

geçmiş olsun da ben hala sizin hayal ürünü olduğunuza inanıyorum ya. böyle düşüncede birinin olması benim bünyeme ağır geliyor. adamın yapmadığı kalmadı hala aranıp engelleniyorsunuz bir de buna üzülüyorsunuz.. boşanmışsınız, kurtarın artık kendinizi.. bir de sürtünmeyle nasıl oluyor ayol. biz 3 senedir çocuk yapamıyoruz, normal olmuyor bir de sürtünelim bari:KK48::KK14:

Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yok
İlla biriyle evlenme zorunluluğu mu var? Bir erkeğe duygu besleme ne olacak?
Düne kadar çalıştın, bugün çamaşır astın, gelip buraya konu açtın….demek ki ölecek kadar hasta değilsin. Ben kovit olduğumda eşim kucağında tuvalete götürüyordu, su bardağını bile kaldıramıyordum, bırak şov yapmayı ya

gerçekten garipsiniz hasta oldunuz diye eski eşi aramak nedir yaa? üç gündür ailemden uzakta 39 derece ateşle ağır bir influenza geçiriyorum üç gündür de açım yani, sadece ilaç içip içip uyuyorum nazif gibi :KK70:bir kere bile böyle dramaya bağlamadım:işsiz:

Back
X