- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Benimde agzimin ici zehir gibiydi uzunca bir surede gecmemistiŞu an ağzımda tat yok.ne biçim bir hastalık bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde agzimin ici zehir gibiydi uzunca bir surede gecmemistiŞu an ağzımda tat yok.ne biçim bir hastalık bu.
Yatın uyuyunŞu an evde yalnızım.sadexe yalnız olmak hasta iken berbat bir duygu durumu.
Yapmış bunu kadın, birden fazla kez bile olabilir. Bayağı huniyle hamile kalmış.![]()
Ikiside olduŞırınga o ya huni ne damacana mı boşaltıyor![]()
Daha kısası makbul bence. Neticede çeşme değil.Eki Görüntüle 3001133
Aha hazırı da varmış, sipariş ediyorum hemen. Acil yakıt ikmali ahaha çok uyumlu![]()
Kız huni yi yapan ötekini de yaparIkiside oldu![]()
Evde kendi kendine tup bebek yapiyorlar isteKız huni yi yapan ötekini de yapar![]()
YaniiEvde kendi kendine tup bebek yapiyorlar iste
Iyide Tobe tobe huniyi oraya koymak daha buyuk problem vajinusmus icin kocamana sey en azindan erkeklerin pipi daha kucuk
![]()
Birde steril bile degil Allah korusun cocuk sakat olsaYaniihiç korkmuyorlar da birşey olur orda kalır diye
![]()
Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Bedenen olmasa da bu mental sağlıkta anne babanın arasında ruhen olabilirBirde steril bile degil Allah korusun cocuk sakat olsa![]()
Allah korusunBedenen olmasa da bu mental sağlıkta anne babanın arasında ruhen olabilir![]()
Benim kardeşim hastanede çalışıyor ve bana dün dediki abla hastanenin %95 i corona ve bugun eşimin çalıştığı 90 kişilik fabrikadada covid çok çoğalmış nerden baksan dedi esim 40 kişi covid çıktı Allah yardimcimiz olsun dikkat edelim arkadaşlar keşke gorebilsekte kacsak geçmiş olsun covid yaşayanlara bol bol kelle paça.iskembe corbasi sarimsakli sirkeli limonlu seyler tüketin bizde geçen sene yakalanmistik bu sekilde atlattik birde anteo fıstığı akciğer hücrelerini yeniliyormus geçmiş olsun herkeseIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
İlla biriyle evlenme zorunluluğu mu var? Bir erkeğe duygu besleme ne olacak?Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yok
Oğlunun aklına gelmesi için korona olman gerekiyormuş demekkiKızınıza çok geçmiş olsun.benim aklıma ilk oğlum geldi hastasın diye telefon gelince.