• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Oğlum dünya tatlısı.oyle hassas öyle iyi yürekli ki.karincayi incitmez.oyle bir çocuk.karinca yuvası varsa asla basmaz.ogrettim ona.kendinin olmayanı asla almaz.agactan başkasının meyvesini koparmaz.cani istese bile.haram.helali öğrettim ona.bir tanısanız onu yok oluş şekli söyle böyle kendinizden utanırsınız.oyle güzel adil ahlaklı mükemmel bir çocuk benim oğlum.

Esin dostun aramıştır.benim.kimsem yok

Hayır kimseye söylemedim bile. O dönem doğum iznindeydim zaten evde olduğum bir dönemde kimsenin ruhu duymadı. Annem babam biliyordu. Aranmaya da ihtiyaç duymadım telefona bakacak halim yoktu zaten. Bebekle uğraşmaktan. Gecenin körü ateşini düşüremeyince bebenin tek başına hastaneye götürmek zorunda kaldım mesela. Çünkü eşim de ateşliydi. Hayatımda hiç o kadar çaresiz hissetmemiştim.
Bu arada eş dost derken var evet. Çalışıyorum iş yerimde insanlar var sosyalleştiğim. Onun dışında hepimizin hayatı monoton. Eş dost yok. Pandemiden beri insanlar iyice koptu. Siz çalışmıyor musunuz?

Hayır kimseye söylemedim bile. O dönem doğum iznindeydim zaten evde olduğum bir dönemde kimsenin ruhu duymadı. Annem babam biliyordu. Aranmaya da ihtiyaç duymadım telefona bakacak halim yoktu zaten. Bebekle uğraşmaktan. Gecenin körü ateşini düşüremeyince bebenin tek başına hastaneye götürmek zorunda kaldım mesela. Çünkü eşim de ateşliydi. Hayatımda hiç o kadar çaresiz hissetmemiştim.
Bu arada eş dost derken var evet. Çalışıyorum iş yerimde insanlar var sosyalleştiğim. Onun dışında hepimizin hayatı monoton. Eş dost yok. Pandemiden beri insanlar iyice koptu. Siz çalışmıyor musunuz?
Calisiyorum ama orası da ayrı bir hikaye.kimseye bulaşmıyorum.kimse de bana bulaşmasın.garip iş arkadaslari

Netflix satın aldım.storytelindirdim.meditophia uygulamam da var.bunlarla evde zaman geçiricem.grcen hafta beyhan budak mutluluğu kaybettiğim yerde arana yi aldım.okuyacagim.bol bol sıcak içecek dışarıdan yemek söylerim
Şu an iyiyim ama o telefon geldi ya hastasınız diye gece yarısı o an ķotu hissettin.uykuya dalarken korktum.su an daha ıyiyim.annem gelirse bir de boğaz partili getirsin de boğazım biraz tahriş olmuş gibi.faranjit gibi.kulagima vuruyor acısı.ama iyiyim ya.bugun aslında üçüncü gün ondan sanırım.uc gündür hastayım ben.

Oğlum dünya tatlısı.oyle hassas öyle iyi yürekli ki.karincayi incitmez.oyle bir çocuk.karinca yuvası varsa asla basmaz.ogrettim ona.kendinin olmayanı asla almaz.agactan başkasının meyvesini koparmaz.cani istese bile.haram.helali öğrettim ona.bir tanısanız onu yok oluş şekli söyle böyle kendinizden utanırsınız.oyle güzel adil ahlaklı mükemmel bir çocuk benim oğlum.
Kendimizden niye utanalim ?
Alayımiz hırsız, manyak, haram yiyicimiyiz ?
Çocuklarımız bedbaht, hırsız, ahlaksız, namussuz mu ?
Ahahaha
Bunun kafa gitmiş ya :)

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum

Ben de evde yalnızdım hasta olduğumda. Evde kimse olmadığında daha rahat atlatılıyor. En azından bulaştırma riski yok strese girmiyorsun.
Hazır yemekler söylenebilir, vitamin al mutlaka. benim sadece kırgınlığım ve tat koku kaybı vardı.

Ahahaha
Çocukla ilgili konuşmanız etik değil .yok huni vs.bir görsen .yerde para görse almaz.haram diye öğrettim.hatta otobüse biniyoruz.burada para atılıyor kutuya.para düşmüş de.sofir diyor ki al kutuya at dedi.oglum sandı al senin olsun.hayir haram dedi.o parayı yerden almadı.onu öyle öğrettim.4 yaşında dini eğitim de aldırdım.cok mükemmel bir cocuk

Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
Yani diyorsun ki bana her şey müstahak. Ben kaşınıyorum, yine gelsin kaşısın beni.

Ahahaha
Ona öyle öğrettim ki sana zararı yoksa böcek de olsa hicbir canlıyı öldürme.bocege bile zarar vermez.
Ona öğrettim ki eski giysi oyuncak vs ihtiyaç sahiplerine verdik kutu kuru.once istemedi.sonra kabul etti.iyilik edersen iyilik bulursun.iyi ol.kotu olma.bircok şeyi öğrettim ona.
Kırmızı erik çok sever.agacta görmüş.istedi.gittim marketten aldım.haram dedim.bu helal dedim.anladi.simdi canı gitse bir ağaçtan bisi koparmaz.belediyenin ağaçları var dut var burada.koparmadan sorar bu birisine ait mi.hayir oğlum buradan ye.bu belediyenin.alir yer.oyle bor cocuk

Bu sene annecim spora gidiyim dedi.gittim voleybola yazdırdım.iki gitti sonra gitmedi.hasta olmasam bugün saçını teaş ettiricektim.artik haftaya kaldı.oyle değerli güzel bir çocuk.ben ağlıyorum mutsuzum hemen beni güldürür. Öyle güzel öyle tatlı.kedileri çok sever.ben köpekleri severdim.su an oğlum kedi seviyor diye kedileri daha çok seviyorum. Kedi fotoğrafları çekip çekip oğluma gönderdim .kedilerle sel fi çektim.dusun.

Tayın vs buradan gitmeyi işyerinden bağımsız olarak oğlum için istiyorum.daha iyi imkanların olduğu büyük şehre gitmek istiyorum bursa çanakkale.sonra korkuyorum.daha buraya alışamadım.travma oldu.yeni yere tekrar alış vs.8 i bitirsin de sonrası nasıl olacak bilmiyorim

Asililar ölmüyor mu daha mi hafif ölüyor?

10 kisiden 8i asilandi diyorlar peki bu 114bin vaka ne ?
Hastalik ilk çıktığında bu kadar değildi.

Peki gunde diger hastiklardan kac kişi ölüyor arastirdiniz mi ?

Yada sürü bağışıklığı deneniyor olmayan nadir kişi var farkind misiniz?

Teşekkürler.
Ne yani aşıya mı karşısınız
Coronanın ilk çıktığı dönemi unuttunuz mu
İnsanlar çin avrupa sokaklarında düşüp ölüyordu
Ölenlerin büyük çoğunluğu aşısız kronik hasta yada yaşlı
Benim kendi çevremde gözlemlediğim aşılıların çok hafif atlattığı ailede karantina varsa bile bazılarının hiç hasta olmadığı
Benim kuzen aşı karşıtı bir salak
Covit de bile inanmıyordu
Bunlar bir corona olmadı mı
Annesi ölümden döndü
Kendisi bir ay yattı
Coçuk 40 derece ateşli yatıyor artık halüsinasyon görüyor
Genede ilaç vermiyor çocuğa
Derdin ne kadın
Neymiş bünye hastalığa alışsınmış bağaşıklığı atlatırmış
Çocuğun böbrekleri hasar görmüş
Havale diye bir gerçek te var aptal
Böylesinin ağzının üstüne kürekle vurucan
Madem öyle heryıl binlerce insan trafikte araba kazalarında ölüyor
Binmeyin arbalara
Telefonlar sağlığa zararlı kullanmayın
Heç hişte konuşmak için konuşanlar

Geçmiş olsun da herkes covid olunca yalnız zaten. Genel olarak yalnızız😀 hayatımıza bakıyoruz.
ESKİ eşinizi hayatınızdan çıkarıp adam akıllı bir psikiyatrist'e gitmeniz gerekiyor sizin. Çocuğunuz da bu berbat "ilişkinize" şahit olduğu için onu da götürmeniz gerekiyor.
Çocuğunuzdan bahsetmişsiniz, zaten iki tane çocuk gibi davranan ebeveyni varken ona çocukluk yapma hakkı vermemişsiniz ki.
O ahlaksız adam sizi döverken, hakaret ederken hiç mi görmedi? Herif çocuğuyla uyumaktan aciz. Birazcık kendinize yavrunuza saygı lütfen ya.

Ne yani aşıya mı karşısınız
Coronanın ilk çıktığı dönemi unuttunuz mu
İnsanlar çin avrupa sokaklarında düşüp ölüyordu
Ölenlerin büyük çoğunluğu aşısız kronik hasta yada yaşlı
Benim kendi çevremde gözlemlediğim aşılıların çok hafif atlattığı ailede karantina varsa bile bazılarının hiç hasta olmadığı
Benim kuzen aşı karşıtı bir salak
Covit de bile inanmıyordu
Bunlar bir corona olmadı mı
Annesi ölümden döndü
Kendisi bir ay yattı
Coçuk 40 derece ateşli yatıyor artık halüsinasyon görüyor
Genede ilaç vermiyor çocuğa
Derdin ne kadın
Neymiş bünye hastalığa alışsınmış bağaşıklığı atlatırmış
Çocuğun böbrekleri hasar görmüş
Havale diye bir gerçek te var aptal
Böylesinin ağzının üstüne kürekle vurucan
Madem öyle heryıl binlerce insan trafikte araba kazalarında ölüyor
Binmeyin arbalara
Telefonlar sağlığa zararlı kullanmayın
Heç hişte konuşmak için konuşanlar
Oyu ki asi olmuşum tek pişmanlığın 3.dozu olmamam keşke olsaydım. Geçen hafta randevu alacaktım.oyle kaldı.ihmal etmeseydim keske

Back
X