Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Çocuğum sürtünme yoluyla olduğuna siz bile inanmadınız.onun da inanmamalı normaldi
Yani adam haklı öyle mi? Koca diye öleceksin kendine gel artık. Evladın var senin. İlk önce annesin sen. Bu ne ya koca da koca.

Çocuğum sürtünme yoluyla olduğuna siz bile inanmadınız.onun da inanmamalı normaldi
Yooo değil. Siz sürtünüp geri kalkmıyorsunuz. Eğer vajina girişine çevresine boşalırsa basbaya gebe kalınır. Bu yüzden bakireler bile hamile kalabilir. Kocan adam olsaydı nikahlı karısını bununla suçlamazdı

Yooo değil. Siz sürtünüp geri kalkmıyorsunuz. Eğer vajina girişine çevresine boşalırsa basbaya gebe kalınır. Bu yüzden bakireler bile hamile kalabilir. Kocan adam olsaydı nikahlı karısını bununla suçlamazdı
Biz birbirimizi tanımadan evlendik.babasi beni istemedi ve kocama karşı doldurdu.cinsel bilgisi yoktu ve beni bunla suçladı.mahkeme dosyamızda da herşeyi anlattim

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Geçmiş olsun bizde yeni atlattık ben ağrıdan ölüyorum sandım..stres yapmayın aşılıysanız bişey olacağını sanmıyorum evet haklısınız bende ölüyorum sanırım dedim ve benim alerjik astımım var düşünün..çok ağrılarınız olabilir olmayabilir de..nefes darlığı göğüs ağrısı gibi şeyler olursa hemen 112 yi arayın..birşey olmayacak korkmayın evet zor bir süreç ama 5. günden itibaren hızla düzeliyorsunuz

Adam geri evlenicez demiştir kesin. Ayy bir üye vardi böyle diyerek ayrılmıştı adam aagahah sonra evlenmiyor diye üye ne yapacağını saşırmıştı.
Bu üye o değil dimi kızlar? Hatlar karıştı😂
Biraz akıllansın tekrar evleniriz mantığı ile boşandım.daha çok delirdi adam.iyi olan şeyler de berbatlasti

Adam geri evlenicez demiştir kesin. Ayy bir üye vardi böyle diyerek ayrılmıştı adam aagahah sonra evlenmiyor diye üye ne yapacağını saşırmıştı.
Bu üye o değil dimi kızlar? Hatlar karıştı😂
Değil değil. O adamın 2.eşiydi.adam yara bandı niyetine evlenmişti onunla

Nasıl yani ya? Konuda tek dikkatimi çeken yer bu oldu. Ama katip dışında kimse bu konuya hak ettiği önemi vermemiş 🤣 Nasıl olabilir böyle bir şey? Ucundan bile mi girmedi? Benim tüm biyoloji bilgim bitti şu an

Allah aşkına bir sakin ya. Annem kardeşim ben aynı evdeyiz annem hasta olmadı bile. Öyle aşırı ölümcül şakkadanak geçen bir virüs değil bu. Öksürürken tıksırırken ağzınızı kapatırsanız olur biter.
Şu an evde yalnızım.sadexe yalnız olmak hasta iken berbat bir duygu durumu.

Back
X